Yabancı Dizi Önerisi İstiyorum

Kafa bir milyon usta hoşgör vallaha film diye okuyorum :) Sen yazmasan hala öyle okuyacaktım :)

Kardeşim izlediklerin arasında bi sıralama yapar mısın rica etsem.Ben de
Breaking Bad
Lost
Prison Break
Bunları bir de SPARTACUS'u izledim BB yarısında bıraktım gerçi sıkıldım.
Sen dizilerin kralı SPARTACUS'u izlemeden onlara mı geçtin yoksa :D

Sıralama yapmam çok zor ya hepsini severek izliyorum :D Biraz seçiciyimdir zaten sevmediğim diziyi izlemem ve sevip sevmediğime ilk bölümde karar veririm :D

İzlediğim yabancı dizilerin şuana kadar yayınlanmış bölümlerini bitirdim yeni bir dizi önerisi istiyorum sizden arkadaşlar var mı bir tavsiyeniz :D

İzlediğim diziler:
Breaking Bad
The Walking Dead
Game of Thrones
Arrow
Lost
Prison Break

Prison Break'ın babası olan The Oz kesinlikle izlemelisin.
Aksiyon macera olarak Spartacus ve Sons Of Anarchy, Arrow'u da unutmayalım :)
Komedi olarak 2 Broke Girls ve Shameless

Shameless ilk sezon 1.bölümünü bi izle. Kesinlikle pişman olmayacaksın :D

Yok abi yok ne bozması ya. Son sezonu az eleştiri kabul edebilir ama ilk 5 sezon efsanedir ya )
Ben hayatımda öyle bir dizi izlemedim hakikaten )

Gece 9'da açıyordum. Diyordum 40'ar dakikalık 2 bölüm açayım. Saat 10:30 falan yatarım. Yatağa gittiğimde saat sabahın 4ü -5i olmuş. Neredeyse 10 bölüm bitirmişim :)

O sabahtan akşama dizi izleme sapıklığını sadece Prison Break'de yapmıştım her gün 1 sezon izliyordum resmen :D

sherlock (kefilim, beğenmezsen %100 iade alıyorum :D )
doctor who (kefilim, beğenmezsen %100 iade alıyorum :D )
big bang theory
the it crowd
two and a half men
community
dads

sherlock (kefilim, beğenmezsen %100 iade alıyorum :D )
doctor who (kefilim, beğenmezsen %100 iade alıyorum :D )
big bang theory
the it crowd
two and a half men
community
dads

Sherlock'dan başlayayım en iyisi doctor who da güzel bir şeye benziyor teşekkürler..

izlemediysen prison break serisi psikolojin kesin bozulur denendi

Breaking Bad den sonraki diziler tat vermiyordu ancak Homeland tavsiye ederim.

Yok onu izlemedim o kadar güzel mi ya herkes tutturmuş bir spartacus :D

Bittikten sonra uzun sure aptal gibi olmustum izleyecek bisey kalmadigindan :D hep Spartacus tarzi diziler aradim ama bulamadim. Vikings ve Davinci's Demons var suan onlari bekliyorum tekrar devam etmeye baslasinlar diye.

supernaturel tavsiye ediyor herkez bende izlemedim en iyi beraber ona başlayalım kardes :D

Spartacus
House
Da Vinci Demons
Shameless
Californication
Mentalist
Lie to me

Suparnatural
TBBT
HIMYM
Atlantis
Chuck
Fringe
Warehouse 13

---------- Mesaj saat 12:03:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:00:51 civarında gönderildi. ----------

supernaturel tavsiye ediyor herkez bende izlemedim en iyi beraber ona başlayalım kardes :D
hocam supernatural ayrı bırsey ben 9.sezon 10 bolumdeyım oda bugun cıktı ama sımdıden soylım fılm 5 sezondan sonra islamiyete ters dusen cok karısık seyler gelıyor :D demedı demeyın her fılımden sonra " Eşhedü Enla İlahe İllallah Ve Eşhedu Enla Muhammedin Abduhu Ve Resulu " diyeceğiniz kesin bilgisini verebilirim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri