Yabancı Filmlere Telif yağıyor

Anladım. Cevaplar için sağolun. Anlaşılan daha çok araştırıp telif riski az olan filmlere yada videoyu yükleyip 1 gün sonra silmeye yönelicez.

---------- Mesaj saat 14:03:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:56:37 civarında gönderildi. ----------

Telifler ve saatleri:

We have disabled the following material as a result of a third-party notification from MC for Warner Bros. claiming that this material is infringing:
matrix reloaded (01:39)

Paramount Pictures Corporation tarafından yapılan ve aşağıdaki materyalin hak ihlaline neden olduğunu iddia eden üçüncü taraf bildiriminin sonucu olarak bu materyal devre dışı bırakılmıştır:
Jack Ryan Shadow Recruit 2014 Full Movie (09:12)

Lions Gate Films Inc. tarafından yapılan ve aşağıdaki materyalin hak ihlaline neden olduğunu iddia eden üçüncü taraf bildiriminin sonucu olarak bu materyal devre dışı bırakılmıştır:
The Legend of Hercules 2014 Full Movie ( 23:10)

Summit Entertainment tarafından yapılan ve aşağıdaki materyalin hak ihlaline neden olduğunu iddia eden üçüncü taraf bildiriminin sonucu olarak bu materyal devre dışı bırakılmıştır:
The Legend of Hercules 2014 FULL MOVIE (11:05)

Frankestein ( 11:03)

Daha bir çok var ama hepsi bu saatlerde
Sonuç: 12:00 ile 22:00 arası boş gibi :)

Şu dünya genelini aşmayı bi ben öğrenemedim sanırım :) çerçeve vs.. koymadan nasıl aşabiliyorsunuz?

Ayin 12'si geldigi icin telifler artabilir diye düsünüyorum. O yüzden riskli videolari 1 günlük kazanclar kesinlesene kadar gizli yapmak daha iyi olur herhalde :)

DavacıISIL TELEVIZYON YAYINCILIK A.S. (STAR TV)
Davacı E-postası[email protected]
Telif hakkı ihlal edildiği iddia edilen çalışma startv.comStartv.com–Star TV Resmi İnternet Sitesİ
ARKADAŞLAR YERLİ DİZİYE TELİF ALDIM BEN ŞAHSEN SAHTE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM SİZ TERCÜBELERİNİZE DAYANARAK NE DERSİNİZ BU TELİF SAHTEMİ? YOKSA GERÇEKTEN STERTV TARAFINDAN MI YAPILDI? VİDEO PARÇASI DİZİ ORG SİTESİNDEN ALINDI.

Telifi bi nebze sindirebiliyorsunda bu unlem nedir arkadas .hergun 5-10 tane video silmekten biktim. Boyle de devam edecege benziyor. Sanirim partnere göc baslayacak

Arkadaşlar bir site vardı ülke ülke en çok izlenen programların listesini fln veriyordu. konusu vardı forumda bulamadım. bilenler site adresini yazabilir mi

Bu telifler yüzünden youtubede doğru düzgün film izleyemez oldum abone olduğum kanal ertesi gün patlıyor Arkadaşlar ne güzel türkçe dublaj filmler yüklüyorlar ama bu telifçi ler yüzünden benım gıbı izleyıcılerde madur oluyor 15 saat çalısıyorum hafta sonu 21 saat film izlenmeden vakit geçermi

ya adamlar milyon dolar harcayıp film çekiyo bizimkiler de telif geliyo ühühü..

sen o kadar para harcayıp film çeksen bırak telif atmayı gidip boğazına yapışırsın nasıl izinsiz yayınlarsın videomu ulan diye :D

sadece 1 kez denedim awe partnerli kanala 5 film yükledim,sabah kalktıgımda 3 telif yemişti kanal.filmler tr dublaj,eski filmlerdi üstelik.bidaha ugraşmadım :)

ya adamlar milyon dolar harcayıp film çekiyo bizimkiler de telif geliyo ühühü..

sen o kadar para harcayıp film çeksen bırak telif atmayı gidip boğazına yapışırsın nasıl izinsiz yayınlarsın videomu ulan diye :D

yazdıklarımı dikkatli okursan bana telif atan yapım şirketlerine bir sitemde bulunmadım. Ve telif atmalarını son derece haklı buluyorum evet ben olsam bende atardım ama benim orada sorduğum sorunun mantığı bellidir. Teliflerden korunmanın yolu veya telif gelme süresini uzatmanın yollarını sordum. Ve arkadaşlarda gerekli açıklamalarda bulundu. Gereksiz mesajlar atmadan önce yazılanları bir oku istersen.

---------- Mesaj saat 17:49:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:48:18 civarında gönderildi. ----------

at 5 gün sonra sil

5 gün değil hocam bazıları 5 saat içinde telif alıyor.

---------- Mesaj saat 17:51:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:49:33 civarında gönderildi. ----------

sadece 1 kez denedim awe partnerli kanala 5 film yükledim,sabah kalktıgımda 3 telif yemişti kanal.filmler tr dublaj,eski filmlerdi üstelik.bidaha ugraşmadım :)

aslında bu uğraşmaktan vazgeçtiğimiz işlerde asıl para dönüyor hocam. 1 filmim bu sabah telif aldı. 30 saat kaldı yayında kazandırdığı para 10$ geçti.

yazdıklarımı dikkatli okursan bana telif atan yapım şirketlerine bir sitemde bulunmadım. Ve telif atmalarını son derece haklı buluyorum evet ben olsam bende atardım ama benim orada sorduğum sorunun mantığı bellidir. Teliflerden korunmanın yolu veya telif gelme süresini uzatmanın yollarını sordum. Ve arkadaşlarda gerekli açıklamalarda bulundu. Gereksiz mesajlar atmadan önce yazılanları bir oku istersen.

Genel olarak telif çerçevesindeki konuya yazmıştım ben onu üstüne alınıp gereksiz olarak nitelendirmene üzüldüm. çünkü kendinle çeliştiğin noktalar var. eğer telif konusunu haklı bulsaydın teliflerden korunmanın yollarını aramazdın. Telif konusunu haklı bulan insan "ya adamlar masraf yapmış film çekmiş dur şurdan iki kuruş da ben koparıyım" derdine düşmez ve telif hakkıyla korunan eserlerden pay almaya çalışmaz.

Hala anlamıyo musunuz derdimi arkadaşlar ? bunlara kafa yorduğumuz kadar nasıl özgün video çekerim diye kafa patlatmalıyız. nasıl kaliteli orjinal içerik üretirim diye kafa yormalıyız. teliften kaççaz diye kırk takla attık. onu düşünceğimize özgünü düşünsek yeşilleri sayıyoduk. telifi konu etceğimize özgüne yoğunlaşsak kraldık. SİTEMİM BUNADIR.

günlük kirası 2000 tl olan greenbox studyosunu BEDAVA veriyorum yeterki özgün çalışın fikir üretin çekim yapalım ekipman kuralım kovalayalım uğraşalım diye BAS BAS bağırıyorum her konuda forumda. o yuzden bu konuları görünce zamanımızı boşa harcadığımızı tekrar tekrar görüyorum ve üzülüyorum.

Son kez tekrar ediyorum. TELİFTEN EŞLEŞENDEN NASIL KAÇARIZ yerine ÖZGÜN ORİJİNAL KALİTELİ İÇERİK NASIL ÜRETİRİZ diye düşünmeliyiz. Yoksa sonumuz bellidir.

Konu sahibinden yanlış anlaşılma için özür diliyorum. Benim sitem ettiğim konu değerli zamanımızı ve beynimizi yanlış yönde harcıyor oluşumuz

Saygılarımla

Lionsgate hocam bu adamdan bana da geldi kanalda 10k izlenen 10-15 video var geldi 11 lik videoyu buldu bebe.

Genel olarak telif çerçevesindeki konuya yazmıştım ben onu üstüne alınıp gereksiz olarak nitelendirmene üzüldüm. çünkü kendinle çeliştiğin noktalar var. eğer telif konusunu haklı bulsaydın teliflerden korunmanın yollarını aramazdın. Telif konusunu haklı bulan insan "ya adamlar masraf yapmış film çekmiş dur şurdan iki kuruş da ben koparıyım" derdine düşmez ve telif hakkıyla korunan eserlerden pay almaya çalışmaz.

Hala anlamıyo musunuz derdimi arkadaşlar ? bunlara kafa yorduğumuz kadar nasıl özgün video çekerim diye kafa patlatmalıyız. nasıl kaliteli orjinal içerik üretirim diye kafa yormalıyız. teliften kaççaz diye kırk takla attık. onu düşünceğimize özgünü düşünsek yeşilleri sayıyoduk. telifi konu etceğimize özgüne yoğunlaşsak kraldık. SİTEMİM BUNADIR.

günlük kirası 2000 tl olan greenbox studyosunu BEDAVA veriyorum yeterki özgün çalışın fikir üretin çekim yapalım ekipman kuralım kovalayalım uğraşalım diye BAS BAS bağırıyorum her konuda forumda. o yuzden bu konuları görünce zamanımızı boşa harcadığımızı tekrar tekrar görüyorum ve üzülüyorum.

Son kez tekrar ediyorum. TELİFTEN EŞLEŞENDEN NASIL KAÇARIZ yerine ÖZGÜN ORİJİNAL KALİTELİ İÇERİK NASIL ÜRETİRİZ diye düşünmeliyiz. Yoksa sonumuz bellidir.

Konu sahibinden yanlış anlaşılma için özür diliyorum. Benim sitem ettiğim konu değerli zamanımızı ve beynimizi yanlış yönde harcıyor oluşumuz

Saygılarımla

Hocam kusura bakmayın ben fazla alınmışım o halde. Ama kendim ile çelişkiye düştüğümü sanmıyorum. Zira benim orada yapım şirketinin bana telif atmasını haklı bulmam ile teliften korunmanın yollarını aramam arasında çok büyük fark var. Benim burada öğrendiğim bir kaç taktik bana sadece film konusunda değil başka konulardada yardımcı olacak. Çünkü dikkat ederseniz örnek veriyorum spam yaptığına emin olduğum kişi veya kişiler maç videosunu atıp 200k izletip telif almıyorken aynı videoyu atıp 50 izlenim bile almadığımda lig tv den telif yiyorum. Bu örnekleri o kadar çok arttırabilirim ki. Bu kişiler eminim uyguladıkları taktikler vardır.Videoyu atıp sabah 'aaa videom patlamış yaşasın' demiyorlardır !

Bir diğer konu adamların masraf yapıp çektiği filmlerden pay almaya çalışmayı kınayan biri olarak bir düşün bakalım şimdiye kadar hiç internetten film veya şarkı indirip ( para vermeden ) izledinmi izlemedinmi. Aradaki fark '0' çünkü.

Özgüne kimse karşı değildir heralde fakat imkanlar, şartlar ve zaman olmaması spam veya korsan çalışmayı daha kolay hale getiriyor. Ve ayrıca bu işin inceliklerini öğrenmekte spamtan geçiyor diye düşünüyorum. ( To ,tbm, bgbg arttırma vb. gibi ). Benimde aklımda hep bir kısa film çekmek vardır. Şöyle eline alıcan Canon550d yi çekicen bir kısa. Ama gerçeklere bakalım birde: Öğrenciyim, bursum yok, aile 200 tl atıyor ayda, öğrenci evindeyim, giderim 400 tl yi geçiyor,kız var :), ee hadi bir erciyese çıksak iki çay içsek vs. desek. Canon500d 1-2k arası fiyat var dersek spam yapmazsam hiçbir zaman film çekemeyeceğim demek anlamına geliyor. ( duygu sömürüsünüde çaktım :D ) Yani spam bir zorunluluk oluyor.

Bu yazı aslında uzarda uzar ama sonu şöyle bitireyim. Teliften kaçmanın yollarını bilen bir zahmet yazsın abiler :D:D

---------- Mesaj saat 18:24:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:23:17 civarında gönderildi. ----------

Lionsgate hocam bu adamdan bana da geldi kanalda 10k izlenen 10-15 video var geldi 11 lik videoyu buldu bebe.

Artık film atmadan önce yapım şirketlerine bakıcam. lionsgate warner bros vb. varsa diğer seçeneklere yönelecem.

uzun vadede telif olayını çözenler bu işten büyük paralar kazanacak ;)

çözemeyenler de ya özgün video işine girecek yada bu işi bırakacak zamanla.

---------- Mesaj saat 17:49:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:48:18 civarında gönderildi. ----------

5 gün değil hocam bazıları 5 saat içinde telif alıyor.

---------- Mesaj saat 17:51:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:49:33 civarında gönderildi. ----------

aslında bu uğraşmaktan vazgeçtiğimiz işlerde asıl para dönüyor hocam. 1 filmim bu sabah telif aldı. 30 saat kaldı yayında kazandırdığı para 10$ geçti.

dizi/film işleri vurkaç için iyidir ama bende denedigimde işte sabaha telif aldım,kazandırdıgı para 7-8$dı hadi 10$ olsun.bence kanal kapansa,beni ugraştırması bu paraya degmez.o paranın sıkıntıya girdigimize degmesi gerekiyor ki ugraşayım.sizi bilmem ama benim için bu miktar yetersiz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri