Yabancı içerikli özgün videolarimi..

• Kullanıcı sontorun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

sontorun

Yasaklanmış
Yabanci icerikli özgün videolarimi nerede paylasabilirim izlenme almasi icin

Bunun için en iyi site reddit. Eğer videoların beğenilirse kısa zamanda milyon izlenimler alırsın. 4chan da olabilir.

redite yotube paylaşımı yasak değil mi

redite yotube paylaşımı yasak değil mi

Videoların altında reddit paylaşım butonu da bulunuyordu . Yasak değil diye biliyorum.

Google +, Reddit, Pinterest, Stumbleupon her video yüklemesinden sonra videoyu birer kez paylaştığım sitelerdi. Bunlar gibi birkaç site daha var ama çoğu backlink için. Arkadaşların söylediği gibi bunlardan Redditte video gerçekten ilgi görürse patlama yapabilir.

Videoların altında reddit paylaşım butonu da bulunuyordu . Yasak değil diye biliyorum.

Google +, Reddit, Pinterest, Stumbleupon her video yüklemesinden sonra videoyu birer kez paylaştığım sitelerdi. Bunlar gibi birkaç site daha var ama çoğu backlink için. Arkadaşların söylediği gibi bunlardan Redditte video gerçekten ilgi görürse patlama yapabilir.

benm bildiğim çok eskiden öyleydi sonra baktılar her önünüe atıyor paralı yapmışlardı şu an durum ne bilmiyorum ama. en sonra ücretliydi youtube videosu paylaşmak.

Boşuna uğraşma, bilinen platformlarda paylaşarak 100 hit bile alamazsın.

benm bildiğim çok eskiden öyleydi sonra baktılar her önünüe atıyor paralı yapmışlardı şu an durum ne bilmiyorum ama. en sonra ücretliydi youtube videosu paylaşmak.

Valla şimdi tekrar denedim paylaştı.

İzin vermediği zaman şöyle bir otomatik mesaj geliyor

Sorry your post has been removed automatically, as it is not a direct link to the image or hosted on another site.

Tabi bu arada Reddit hakkında çok fazla bilgim yok ama burada üyeliklerin karma denen bir sınıflandırması derecelendirmesi var, kaliteli üyeliklerle yapılan paylaşımlar tahminimce daha çok kişiye ulaşıyordur. Bir de gold üyelik var tabi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri