Yabancı lokasyon adsense ile nasıl para çekilir?

• Kullanıcı Maze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Maze

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben daha önce biryerde görmüştüm.İngiltere,Fransa,Abd gibi lokasyonlardan adsense almışlar.Peki bu adsense ile kazandığı parayı nasıl çekecekler?
(Çünkü sonuçta adsense başkası adına açılmış)

Bu linkteki benim sorumun cevabı değil ki?Orda payoneer ile hesap oluşturma anlatışmış.Başka bir isme kayıtlı adsense ile nasıl para çekebiliriz ben bunu merak ediyorum.

isim önemli değil hesap sahibi ismi neyse para oraya gidiyor

isim önemli değil hesap sahibi ismi neyse para oraya gidiyor

Ama adsenseteki isme google parayı gönderir başka hesaba göndermez ki?

Diğeride adres ne olacak?Pin girmeden nasıl parayı çekecek?(sonuç adres yabancı ülke lokasyona ait)

---------- Spam Engelliyici 13:55 ---------- Önceki Mesaj 13:23 ----------

Arkadaşlar yardımıc olursanız sevinirim.Lütfen bildiğiniz birşey varsa yazın.

Adsense niye başkası adına açılıyor onu anlamadım ben?

Bazı kişiler yabancı ülke adsense satın alıyor.(Haliyle açılmış bir adsense olduğu için başkasının adına tabiki)Bir şekilde hesaplarına parayı çekiyorlar.Kendi adsenseleri banlı oluduğu için.Bunu nasıl yapıyorlar bilmek istiyorum.

Bazı kişiler yabancı ülke adsense satın alıyor.(Haliyle açılmış bir adsense olduğu için başkasının adına tabiki)Bir şekilde hesaplarına parayı çekiyorlar.Kendi adsenseleri banlı oluduğu için.Bunu nasıl yapıyorlar bilmek istiyorum.

Değiştiriyor hesap adını.

---------- Spam Engelliyici 14:26 ---------- Önceki Mesaj 14:24 ----------

Adsense hesap adı çok önemli değil zaten, tamamen farklı isim olsa da gider ödeme.

Uyelik tarihinizde pek yeni sayilmaz ama madem merak ettiniz kisaca anlatayim.

Oncelikle adsense acarken kullanilan isim soyisim onemli degil.Odeme alacagin hesaptaki isim soyisim onemli.almanya ingiltere abd gibi ulkelerden acilmis yada yeni acilan bir adsenseye odeme almak icin bir payoner hesabi olusturup bu adsensedeki odeme hesap bilgilrine yeni actigin payoner hesabini eklersen odeme senin tanimladigin hesaba gelir adsensedeki hesap ismiule odeme ismi farkli olsada olur.Acik bir adsense aldiysan eger odeme hesabinda degisiklikte yapabiliyorsun.

Uyelik tarihinizde pek yeni sayilmaz ama madem merak ettiniz kisaca anlatayim.

Oncelikle adsense acarken kullanilan isim soyisim onemli degil.Odeme alacagin hesaptaki isim soyisim onemli.almanya ingiltere abd gibi ulkelerden acilmis yada yeni acilan bir adsenseye odeme almak icin bir payoner hesabi olusturup bu adsensedeki odeme hesap bilgilrine yeni actigin payoner hesabini eklersen odeme senin tanimladigin hesaba gelir adsensedeki hesap ismiule odeme ismi farkli olsada olur.Acik bir adsense aldiysan eger odeme hesabinda degisiklikte yapabiliyorsun.

Bu konuda bilgim yok o yüzden konu açtım.
Peki ya pin ne olacak?Sonuçta pin girmeden ödeme alamayız.Sonuç adsense yabancı bir ülke/adres olarak açılmış olacak.

Son düzenleme:
öncelikle,çok eskiden adsensede bi kural vardı bu konuyla alakalı.adsense hesabı kimin adına açıldıysa,sadece o kişinin banka hesabına çekilebiliyordu para ama yıllar önce kalktı bu kural.artık adsense hesabı kimin adına olursa olsun,istediginiz kişinin hesabına parayı çekebilirsiniz.hatta başka bi konuda örnegini vermiştim bunun.kardeşimin kedisi var,onun adına ingiltere adsense hesabı açtım ben daha önce.forumda pin için adres saglayan bi arkadaştan adres satın alıp pin işini hallettim,ödemeyide payoner aracılıgı ile kendi banka hesabıma alıyorum.eger,sadece adsense hesap sahibi adına olmak zorunda olsaydı banka,gidip bizim kediye banka hesabı açmak zorunda kalacaktım :)

öncelikle,çok eskiden adsensede bi kural vardı bu konuyla alakalı.adsense hesabı kimin adına açıldıysa,sadece o kişinin banka hesabına çekilebiliyordu para ama yıllar önce kalktı bu kural.artık adsense hesabı kimin adına olursa olsun,istediginiz kişinin hesabına parayı çekebilirsiniz.hatta başka bi konuda örnegini vermiştim bunun.kardeşimin kedisi var,onun adına ingiltere adsense hesabı açtım ben daha önce.forumda pin için adres saglayan bi arkadaştan adres satın alıp pin işini hallettim,ödemeyide payoner aracılıgı ile kendi banka hesabıma alıyorum.eger,sadece adsense hesap sahibi adına olmak zorunda olsaydı banka,gidip bizim kediye banka hesabı açmak zorunda kalacaktım :)

Kedi mi âlem adamsın fatih hocam :D

Kedi mi âlem adamsın fatih hocam :D

biliyorsun ki yt zamanında herkesin yüzlerce,binlerce adsense hesabı vardı hocam.her hesap için gerçek isim bulamayacagımız için,rastgele isimler üzerine açardık hesapları.komple sallama isimler uyduruyorduk,o arada kediyide atlamak olmaz diye düşündüm :p

biliyorsun ki yt zamanında herkesin yüzlerce,binlerce adsense hesabı vardı hocam.her hesap için gerçek isim bulamayacagımız için,rastgele isimler üzerine açardık hesapları.komple sallama isimler uyduruyorduk,o arada kediyide atlamak olmaz diye düşündüm :p

Kediye ait web site ve pinterest hesabı da aç bari ayıp olmasın :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri