Yabancı onaylanmamış paypaldan para çekme

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

mumru

Kayıtlı Üye
Arkadaşkar amerikan paypalım var onaysız sekilde icinde 672 dolar var bu parayı en kesintisiz sekilde nasıl çekerim yardımcı olabilecek var mı ?

Onaysız Paypaldan para çekmen zor hocam.

Ben daha çok yabancı forumlarda btc ye çevirerek btcturkden banka hesabima çekiyorum. Ama kimse onaysız paypal kabul etmiyor hocam.

Ben daha çok yabancı forumlarda btc ye çevirerek btcturkden banka hesabima çekiyorum. Ama kimse onaysız paypal kabul etmiyor hocam.

paypal ile bitcoin alabileceğimiz güvenli site verebilirmisin
benim hesabıma bloke geldi ama sitelere ödeme yapabiliyorum

aynen hocam link verirmisin.
yada paypalı nasıl onaylayabilirz.

Ya yok mu şu onaysız paypalı paraya çevirmenin yolu ??

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benim amerikada bi kuzenim var o kendi adına hesap acsa bende bi paypal acsam hesabı onaylatabilir miyiz ? Birde güvenilir bi ABD vds satan arkadaş var mı forumda?

paypal ile bitcoin alabileceğimiz güvenli site verebilirmisin
benim hesabıma bloke geldi ama sitelere ödeme yapabiliyorum

Benim amerikada bi kuzenim var o kendi adına hesap acsa bende bi paypal acsam hesabı onaylatabilir miyiz ? Birde güvenilir bi ABD vds satan arkadaş var mı forumda?

aynen hocam link verirmisin.
yada paypalı nasıl onaylayabilirz.

Ya yok mu şu onaysız paypalı paraya çevirmenin yolu ??

Sent from my iPhone using Tapatalk

arkadaşlar sonuca ulaşırsanız bir pm rica ediyorum

Yabancı paypal kredi karti onaylama yabancı sitelerde 10$ hocam. Link vermek kurallara aykırımı bilmiyorum ama güvenlidir. Ayrıca bu Paypala tr yada başka ülkenin ip siyle girdiğiniz anda paypalınız limit yer. Onun için Bu paypala ayrıca aynı lokasyon olan Vds/Vps kiralamanız lazım.

Bank Hesabı onaylama/çekme sadece amerika paypalı için yapanlar var. onun fiyatını bilmiyorum.

Paypal bozmanı yabancı forumlarda ve Redditde yapabilirsiniz ama kimse 1:1 yapmıyor hocam herkes 10% komisyonla yapıyor bu işi. Elinde fazla para varsa komisyonu düşürebilirsin. Ama dolandırılabilirsinde hocam. Onun için parayı asla ilk siz göndermeyin.

Son düzenleme:
Yabancı paypal kredi karti onaylama yabancı sitelerde 10$ hocam. Link vermek kurallara aykırımı bilmiyorum ama güvenlidir. Ayrıca bu Paypala tr yada başka ülkenin ip siyle girdiğiniz anda paypalınız limit yer. Onun için Bu paypala ayrıca aynı lokasyon olan Vds/Vps kiralamanız lazım.

Bank Hesabı onaylama/çekme sadece amerika paypalı için yapanlar var. onun fiyatını bilmiyorum.

Paypal bozmanı yabancı forumlarda ve Redditde yapabilirsiniz ama kimse 1:1 yapmıyor hocam herkes 10% komisyonla yapıyor bu işi. Elinde fazla para varsa komisyonu düşürebilirsin. Ama dolandırılabilirsinde hocam. Onun için parayı asla ilk siz göndermeyin.

Siteleri isteyenler PM atabilir.

pm attım.
Benim paypalıma bloke geldi,kimlikle onaylamamı istiyorlar.Maile para gönderemiyorum ama sitelere para gönderebiliyorum.Bu parayı nasıl çekebilirim?

Siteleri isteyenler PM atabilir.

Hocam benim pp limit yedi şuan sadece sitelere ödeme yapabiliyorum onlarda onaysız hesaplardan ödeme kabul eden siteler bu tür siteler varsa parayı bitcoin veya wmz ye çevirecek çok iyi olur

pm attım.
Benim paypalıma bloke geldi,kimlikle onaylamamı istiyorlar.Maile para gönderemiyorum ama sitelere para gönderebiliyorum.Bu parayı nasıl çekebilirim?

Amerika Paypalımı hocam? Eğer Abd paypalıysa 45 gün diger ülkelerin paypalıysa 180 gün sonra parayı bankaya çekebiliyor bildiğim kadarıyla. Limit yiyen paypalla kimseye para gönderemezsiniz hocam. eğer çok fazla para kaldıysa limit yiyen paypalda parayı bankaya çekebilen kişiler tanıyorum. Limit yiyen paypal kimlik fotokopi istediği için eğer o ülkede yaşamıyorsanız ve isim soyisim sizin adınıza değilse zaten kimse limiti açamaz hocam.

Amerika Paypalımı hocam? Eğer Abd paypalıysa 45 gün diger ülkelerin paypalıysa 180 gün sonra parayı bankaya çekebiliyor bildiğim kadarıyla. Limit yiyen paypalla kimseye para gönderemezsiniz hocam. eğer çok fazla para kaldıysa limit yiyen paypalda parayı bankaya çekebilen kişiler tanıyorum. Limit yiyen paypal kimlik fotokopi istediği için eğer o ülkede yaşamıyorsanız ve isim soyisim sizin adınıza değilse zaten kimse limiti açamaz hocam.

amerika paypalı 7 k dolar var hocam.İsim fake.

Hocam benim pp limit yedi şuan sadece sitelere ödeme yapabiliyorum onlarda onaysız hesaplardan ödeme kabul eden siteler bu tür siteler varsa parayı bitcoin veya wmz ye çevirecek çok iyi olur

Malesef O tür sieler bilmiyorum hocam yabancı forumlarına girip konuşup anlaşabilirsiniz.

amerika paypalı 7 k dolar var hocam.İsim fake.

Limit yediyseniz ve sadece parayı çekmek istiyorsanız çok kolay yaparsınız onu hocam. ama limit yiyen paypalı onaylatamassınız. vds üzerinden yeni paypal açıp yeni limit yememiş paypalı onaylatabilirsiniz. Ama dediğimin gibi limit yiyen fakeyse eski haline kimse dönderemez.

Limit yediyseniz ve sadece parayı çekmek istiyorsanız çok kolay yaparsınız onu hocam. ama limit yiyen paypalı onaylatamassınız. vds üzerinden yeni paypal açıp o paypalı onaylatabilirsiniz. Ama dediğimin gibi limit yiyen fakeyse eski haline kimse dönderemez.

onaylatmak istemiyorum,parayı çekmek istiyorum
verdiğiniz siteleri inceledim ama bulamadım :(

yabancı paypal ı olan arkadaşlar türk sitelerinden alışveriş yapabiliyormusunuz ?

Hocalar peki onaysız paypal ile online (host , domain ) alışveriş yapabilirmiyiz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri