Yabancı özgün içerik eğitimi

• Kullanıcı nikon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş

nikon

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar;
Şu konumdaki özgün kanal projelerime "göster, biz kendimiz yapalım" şeklinde yogun pmler aldım. O sebepten bende egitim hizmeti vermeye karar verdim. Hizmeti E-kitap fln şeklinde degil birebir kendim anlatarak verecegim. Özetlemek gerekirse; tamamen telifsiz içeriklerle kendi orjinal içeriğinizi üretebiliyorsunuz, başlıktada belirttiğim gibi içerikler TR degil. Özgünlerin en büyük sıkıntısı hit, abone gibi sorunlar yok, içerikleriniz gitgide artan bir ivmeyle izlenim alan kategoriler içerisinde. Dolayısıyla para kazanacak kriterlere ulaşmanız en kötü ihtimali ve özenli çalışıldıgınıda varsayarsak 1-1'5 ay içinde gerçekleşir. İçerik üretebilmeniz için mümkünse After Effects yada minimum Camtasia biliyor olmanız gerekiyor, Çünkü biraz animasyon teması içeriyor. Kategorilerin mındar olmaması için çok sınırlı iş alımı olacak ve herbiri birbirine yakın fakat farklı kategorilerden oluşacak. Genel olarak durum bu şekilde, hizmetin bedeli ise: 350 tl . Vakit ayırıp okuyanlara teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
bgbg ve vıdeolar kaç dakika olacak. kıtle ortamala ızlenim durumu bilgi verebilirmisin

---------- Spam Engelliyici 01:35 ---------- Önceki Mesaj 01:28 ----------

artı çalışılacak kategoride aylık aranma hacmi

bgbg ve vıdeolar kaç dakika olacak. kıtle ortamala ızlenim durumu bilgi verebilirmisin

---------- Spam Engelliyici 01:35 ---------- Önceki Mesaj 01:28 ----------

artı çalışılacak kategoride aylık aranma hacmi

videolar 15-30dk civarı biraz kişinin insifiyatına kalmış. Kitle genelde ABD, japonya ve Kanada'dan geliyor(soru buysa şayet tabi). Fikir vermesi açısından ilk çalışmalarımdan kalmış bi görüntü atayım, 40.günü flndı kanalın. Aylık aranma hacmine ise nereden bakılıyor bilmiyorum malesef

https://i.hizliresim.com/JQaMkY.jpg

videolar 15-30dk civarı biraz kişinin insifiyatına kalmış. Kitle genelde ABD, japonya ve Kanada'dan geliyor(soru buysa şayet tabi). Fikir vermesi açısından ilk çalışmalarımdan kalmış bi görüntü atayım, 40.günü flndı kanalın. Aylık aranma hacmine ise nereden bakılıyor bilmiyorum malesef

https://i.hizliresim.com/JQaMkY.jpg

15-30 dak videoların izlenme oranı %90 üstünde 1k izlenim verilen para 1-2 tl geçmemektedir. 15-30 dakikalık videlar kazanç bu kadar kesinlikle düşük olmaz. Bence güncel bu aya ait adsense eklemenizde yarar var. hayırlı işler.

OoDX3D.png

15-30 dak videoların izlenme oranı %90 üstünde 1k izlenim verilen para 1-2 tl geçmemektedir. 15-30 dakikalık videlar kazanç bu kadar kesinlikle düşük olmaz. Bence güncel bu aya ait adsense eklemenizde yarar var. hayırlı işler.

OoDX3D.png
Videolarda sarı dolar vardı, sonradan düzeldi.onu hesaplamayı unutmuşsunuz, Sagolun :)

adsense ocak-şubat kazançlarını eklermisiniz. Konu üzerinde daha doğru adımlar atarız

hayır ekleyemem, siz zaten konuyu çözmüşsünüz hocam bana gerek kalmamış :D bu adsense bende mevcut degil maalesef, durumlar geregi sıfırdan başlamak zorunda kaldım bende.. yeni kanalım ile ilgili istatistik merak eden olursa eklerim lakin çok farklı bi görüntü yok bundan

hayır ekleyemem, siz zaten konuyu çözmüşsünüz hocam bana gerek kalmamış :D bu adsense bende mevcut degil maalesef, durumlar geregi sıfırdan başlamak zorunda kaldım bende.. yeni kanalım ile ilgili istatistik merak eden olursa eklerim lakin çok farklı bi görüntü yok bundan

Hocam ben merak ediyorum ekleyebilirmisiniz

hala güncel. istatistik isteyen arkadaşlar olmuş, bi fikir verirmi bilmiyorum ama henüz 10-15 günlük kanalımın analyticsini atayım, ilerde bu hizmete devam ediyor olursam burayı güncellerim

2J6Bpq.png

son bi kere güncel, iyi bir kategoride kendim üretip sonuç almak istiyorum diyen arkadaşlar iyi bir fırsattır belirteyim (sadece kendi içeriğimi üretmiyor, kendi reklamımıda gene kendim yapıyorum:D)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri