Yabancı özgün kanala ortak

• Kullanıcı nikon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş

nikon

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

ben linkteki gibi 2D animasyon içerikler üretiyorum. Bu videoyu eğlence amaçlı yapmıştım fakat bilenler bilir animasyon içeriklerde dogru yapılırsa genellikle 5 haneli kazançlar döner. İçerik dili ingilizce düşündüm, disney karakterleri hariç danla biliçten, national geopraphic'e kadar her türlü konuda sınırsızca içerik üretebilirim (telif konusunda püf noktaları biliyorum). Ortalık ise şu şekilde; 2 ay içinde 45+ video üreticem, küçük resminden açıklama detaylarına kadar tüm sorumluluk bende, siz sadece yükleyip geçeceksiniz vede karşılık olarak 2k ve 4 haneli kazanç oldugu takdirde %20 talep ediyorum. Basitçe durum bundan ibaret.

Ekstralar:
- söz vermemekle birlikte ilerde, muhtemelen başladıgım fakat yarım bıraktıgım farklı alandaki bir özgün kanalımı hediye edicem, ilgilenemiyorum çünkü.
- talep olursa çalıştıgım kişiye bu içerikleri nasıl ürettiğimi gösterebilir, eğitimini verebilirim

https://vimeo.com/261790120

izlenim aldırırız da, para kazanmalar açılmıyor :/

Elimde para kazanması açık kanallar var istersen deneme yapabiliriz. Destek de çıkabilirim.

belki yeni konu açarım fakat bu konuyu şöyle güncelleyeyim, isteyene talep ettiği herhangi bir konuda(disney karakterleri hariç) örnektekine benzer animasyon video hazırlayabilirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri