Yabancı Şirketten Türk Dizisine Telif ??

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
sen o dizinin ne kadar bölümü varsa sil kafan rahat olsun zaten bu zamana kadar gelen parayı alırsın fakat yarın bir gün bir videolara telif atarlar içerdeki para uçar gider.Uyanık olalım en azından elimizdeki paradan olmayalım, bunlar gece 5'Te telif atan cins insanlar :)

edit:Vay arkadaş an itibariyle haber kanalıma bir tane video attım dünya geneli ibaresi çıktı o kadar konuştuk başımıza geldi iyimi :) ecel terleri dökme sırası bende müthiş abonesi vardı :(

Diğer bölümleri mint yüklemediği için silmeyeceğim şimdilik.Zaten ne kadar telif atarsa atsın 1 ihtar sayılıyormuş.Kanalımda 20.Bölüm ile 21.Bölüm arka arkayaydı adam 21 e telif atmış 20 ye dokunmamış.Çünkü 21 den itibaren yüklemeye başlamış. Her neyse şunun şurasında 4-5 gün sonra kesinleşecek inş.

Diğer bölümleri mint yüklemediği için silmeyeceğim şimdilik.Zaten ne kadar telif atarsa atsın 1 ihtar sayılıyormuş.Kanalımda 20.Bölüm ile 21.Bölüm arka arkayaydı adam 21 e telif atmış 20 ye dokunmamış.Çünkü 21 den itibaren yüklemeye başlamış. Her neyse şunun şurasında 4-5 gün sonra kesinleşecek inş.

dediğin gibiyse silme aynen para kazandırmaya devam etsin ama gözünü dört aç yükleyen diğer kişilere baktın telif geliyor anında sende sil başıma çok geldi çünkü.Şu an adsense sayım yapıyor mu hocam bende durdu ?

anladım hocam eyvallah.Sadece telif gelirse ben geri çekmesi için mail atarım o kadar.

---------- Mesaj saat 17:35:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:34:21 civarında gönderildi. ----------

Sorma kardeşim ya 20 bölüm boyunca atmadı baktı ki dizi tuttu.21.bölümde yapıştırdı telifi :S Zaten youtube'da kanalı olan bi yapımcının dizilerini yüklemek intihar girişimi ama 1 Bölüm 50 Dolara yakın para bırakıyor az para değil ki :)

mantıklı ozaman yükle diziyi yap vurgunu kaç (sil telif yemeden)

dediğin gibiyse silme aynen para kazandırmaya devam etsin ama gözünü dört aç yükleyen diğer kişilere baktın telif geliyor anında sende sil başıma çok geldi çünkü.Şu an adsense sayım yapıyor mu hocam bende durdu ?
Ben de sadece bizde durdu sandım ilk başta :D Baktım sayım yapmıyor dedim kesin kanal,adsense hepsi gitti yalan oldu :D Neyse ki herkeste öyleymiş genel sorun.

---------- Mesaj saat 18:22:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:22:20 civarında gönderildi. ----------

mantıklı ozaman yükle diziyi yap vurgunu kaç (sil telif yemeden)

Aynen yakında o telif vermeyen dizilerde ayıkıp kendi dizilerini yüklerler bence

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri