Yabancı tv şovlarını yayınlayan site?

• Kullanıcı rhaegar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

rhaegar

Kayıtlı Üye
Yabancı tv şovlarını en geç 1 saatte yükleyen bir site lazım. dizi, şov, program fark etmez. bilen varsa yardımcı olursa minnettar olurum.

Yabancı tv şovlarını en geç 1 saatte yükleyen bir site lazım. dizi, şov, program fark etmez. bilen varsa yardımcı olursa minnettar olurum.

öle bişi istemişssin ki ay sonu paranızın yarısını bana havale geçin gibi olmuş :)

arkadaşlar hep sölüyorum biraz araştırmacı olun diye foruma yazak biri cvblar manıtğını bırkaın (genele söylüyorum)

şimdi arkadaş şov sitesi istiyor : ben olsam naparım yetenek sissizinz nerde yayınlanıyor acunn da dimi ozman önce git şov ismini bul hangi kanalda yayınlandığını bul o kanalın sitesine gir o prorpamı bulursun bilmem anlatabildimmi ?

öle bişi istemişssin ki ay sonu paranızın yarısını bana havale geçin gibi olmuş :)

arkadaşlar hep sölüyorum biraz araştırmacı olun diye foruma yazak biri cvblar manıtğını bırkaın (genele söylüyorum)

şimdi arkadaş şov sitesi istiyor : ben olsam naparım yetenek sissizinz nerde yayınlanıyor acunn da dimi ozman önce git şov ismini bul hangi kanalda yayınlandığını bul o kanalın sitesine gir o prorpamı bulursun bilmem anlatabildimmi ?

Hocam birşey sormak istiyorum türk kanalları para kazandırırmı?

Dostum o kadarini bende biliyorum. Sikinti su ki kendi internet sitelerindeki bolumler ya turkiyeye engelli ya da indirilmiyor. Bu yuzden boyle bir sey istedim.

Bir defa tv show ların birçoğu dünya geneli engeli verir öyle olmasa ben günlük binlerce dolar kazanırım. Ayrıca google da ve youtube da biraz araştırın wikipedia gibi birçok yer var araştırın biraz...

Cok arastirdim, yok bulamadim. Son care konu actim.

vallaha arkadaşalr ben şov işi yapan birisiyim ve elimde bir çok site var ama hepsini kendim dneeim uğraştım buldum...bi site buşldum tr engelli,bi site buldum video inmiyor,bi site buldum 3.taraf veriyor ama yılamdım uğraştıma raştırdım buldum.....yani çok isteyin arkadaşlar isteyince olur...hazır lokam birgün biter (tavsiye)

Youtubede kanalı olmayan şov proğramı kalmışmıdır bulup atsanda telif verecek :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri