Yabancı Ülkelerden Bağış Nasıl Alınır

absamet

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar youtube kanalım var Mr Smt Vidar isminde, canlı yayınlar yapıyorum akşamları kanalımda ve bağış bekliyorum doğal olarak abonelerden yada izleyenlerden.:D:D
ByNoGame isimli siteye kanalımı entegre ettim oradan bağış alabiliyorum Türk abonelerden ancak yabancılar bağış yapabilir mi bilmiyorum, yapsa da dolar olarak mı yansır tl olarak mı onuda bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Birde streamlabs var, o sitede bağış ayarlarına girdiğim zaman kredi kartı ayarları var ancak Türkiye yok istenilen ülkelerde. Paypal bölümü var ancak yasak Türkiye'de. 4 tane de hiç bilmediğim ByNoGame tarzı site bağlantıları var.
Streamlabs kullanan arkadaşlar o ayarları nasıl yaptınız?
Canlı yayın yapan arkadaşlar yurtdışından bağış alma işini nasıl yapıyorsunuz.
Teşekkürler.

Malesef hocam bende bu konudan çok muzdariptim.mecbur yurt dışından bir arkadaşım üzerine paypal açmak zorunda kaldım.onada %15 veriyorum her ay sonunda. Bükemediğimiz eli öptük yani :)

Paypal askerlik gibi herşeye engel.Vatandaş para kazanalıyor, ticaret yapamiyor bizi ne kadar mağdur ediyorlar farkında değiller.

G2a

Stream Element's üzerinden Yurtdışından bağış alabilirsin. Anasayfada CONNECT WITCH TWITCH veya CONNECT WITH YOUTUBE 'u tıkla. Bla bla bla izin verilsin mi diye sorucak Yetkilendir i tıkla. Sağ üst köşede DİL seçenekleri gelicek. Dili Türkçeye çevir. Bağışlardan Para Kazanın diye bir sekme var ekranın tam ortasında. ÖDEME ALIN'a tıkla. Bağış almaya başlamak için ödeme seçeneklerini belirle diye bir metin var bunun altında ödeme yöntemleri sıralanıyor. Buradan G2A Pay olanına Connect i tıkla. Gerçek kimlik bilgilerini gir. Çünkü banka hesabın ile eşleşmesi gerek. Son Olarak açılan Pop-Up'da tekrar CONNECT i tıkla bukadar. Tüm dünyadan Donate alabilirsin. 20 gün içinde hesabına isteyebilirsin. veya Bynogame, Oyunfor gibi sitelerden alışveriş yapabilirsin bu donate lerle. İyi Forumlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri