Yabanci Vine Yükleyenler

• Kullanıcı BlackRam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
JunkinVideoNetwork çoğu videonun telifini satın alıyor kanalında bulunmasa bile resmi sitesinde bulunuyor hit olan videoların genelinin telif hakkı sahibi

Dünyanın en büyük vine kanallarından birine sahibim. Ne fenomenler eridi gitti collab yüzünden her hafta milyonluk 500 binlik videolar silmek zorunda kaldım. Yapacak pek birşey yok olabildiğince amatör ve taninmayan başarılı vineleri bulmanı tavsiye ederim.

Dünyanın en büyük vine kanallarından birine sahibim. Ne fenomenler eridi gitti collab yüzünden her hafta milyonluk 500 binlik videolar silmek zorunda kaldım. Yapacak pek birşey yok olabildiğince amatör ve taninmayan başarılı vineleri bulmanı tavsiye ederim.

Öyle yapicam artik yada kanali fail, win videolarina cevirebilirim.

Hayır yanlış biliyorsun, vinedaki kingbach ve Brittany Furlan In Youtube kanalları fullscreen e bağlıdır. Bu yüzden bu adamların vinelarını yüklediğin zaman fullscreenden 3. Taraf gelir. Bunun haricinde kc james, destorm, jerry purpdrank, david Lopez gibi ünlü vinecıların kanallarıda collab networküne bağlıdır. Bunların vinelarını yükleyincede collab dan 3. Taraf alırsın. Sahte 3. Taraf diye birşey yapmak çok zordur, ben hiç duymadım. 3. Tarafların %99 U gerçektir.

Hocam kimin hangi networkte oldugunu nasil anladiniz. Benim Vine Complationlara gelen eslesenlerde saniyeleri yazmiyor ve kim hangi networke ait oldugunu anliyamiyorum.

şu ana kadar topladığım bilgiye göre tasiaalexis, brittany furlan, batdad, loganpaul. bunlar fullscreenle çalışıyor ancak yeni vinelar üçüncü taraf vermiyor. verene kadar ne gelirse, her gün kontrol edin videoları. collab ve jukinden zarar gelmedi fakat fullscreenden geldi.

Bu başlığı görmem iyi oldu, ben de vine çalışmalarına başlamıştım bahsettiğiniz fenomenleri koymamak lazım.

Zaten her tüm vine bu fenomenlerden ibaret değil daha amatörleri daha güzelleri mevcut.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri