Yabancı Ziyaretçilerin Siteye Girişini Nasıl Yasaklanır Yardım?

• Kullanıcı bulut57
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar

bulut57

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bedavasitenitanit.com
Merhaba arkadaşlar,

siteme bugün rusyadan ziyaretçi gelmeye başladı. Yabancı ziyaretçinin Gelmesinden daha da kötüsü girip hemen çıkıyorlar. Sitenin hemen çıkma oranını yükselterek googlede değer kaybetmemi sağlıyorlar. Böyle devam ederse siteme spama düşebilir.

Siteyi rus ziyaretçilere nasıl yasaklayabilirim? Sadece ruslar girmesin istiyorum. Yani Ülke yasağı nerden koyabilirim.

m1QJE2.jpg

hocam girişe davay davay idi nahu suka bilyat yazın bidaha girmezler

@Haribo;

hocam ruslar gelse dediğiniz gibi yapardım da. Olay şu şekilde. Sanırım birisi siteye botla spam ziyaretçi gönderiyor.

---------- Spam Engelliyici 20:00 ---------- Önceki Mesaj 19:59 ----------

@EmnGry;

hocam resimde görünenler küçük bir kısmı. Her ip birbirinden farklı. Nasıl takip edicem onları. Farklı farklı ip den giriş var. :(

Blok olarak engelleyeceksin mesela 46. yazarak engellediğinde 46. blogundan gelen tüm ipler engellenir.

Lokasyon bazlı tarayıcı bazlı gelen ziyaretçileri tespit edip farklı sayfaya yönlendirebilirsin.
Mesela ben siteme gelen mobil ziyaretçileri tespit edip başka bir sayfama yönlendiriyorum.
Başka sitelerde gördüm tr den girş yapınca siteadi.com/tr şeklinde yada tr.siteadi.com şeklinde yönelndiriyor.aynı şeyi uygulayıp rus ing. Çin nereleri engellemek istiyorsan hepsini belli bir sayfaya yönlendir mesela siteadi.com/yasak bu adresede sitenin sadece türk ziyaretçilere açık olduğunu rusca ing. Ce falan yaz. Böylece sitene yabancı giremez. Spam da olmaz.

blockacountry .com Buraya gir. email ile aktivasyon yap.

url kısmına sitenin adını yaz. ( sitenin ne ile yazıldığını kontrol edilmesi için.)

ülke kısmına russian federation seç. oluştur de.

sana text dosyası indirtecek. o text dosyasındaki kodları

htaccess kısmının en altına yapıştır. kaydet de. sonra artık rusyadan giriş olmaz.

Bu işlemlerden önce htaccess dosyanın yedeğini mutlaka al. yanlış yaparsan eskisini tekrar atarsın.

Aklına takılan veya yapamadığın kısım olursa özelden skype atarsan boş olduğumda mutlaka yardım ederim.

m1OAg8.jpg

@Denizciyiz;

Hocam dediğiniz şekilde yaptım. Baya ip listesi oluştu. Hepsini htaacesin en altına yapıştırdım. Ancak şekilde görüldüğü gibi yine aynı sonuç :(

Ayrıca googleden bilinen botlları engelleye tıkladım. Cloudflarede kurulu. All in one seo dan bot engelleyicide aktif.

Bunlar yandex botu falan olabilir mi acaba. aynı google gibi yandex te mi bot gönderir? Çözemedim bu işi. Google analitikten baktığımda direct bağlantı olarak görünüyor. Herhangi bir sistemde gelip gelmediği görünmüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri