Yabancılar Sessiz Spor Karşılaşması İzlermi

• Kullanıcı sysroot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

sysroot

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar
Konu başlığı saçma gibi görünsede benim için önemli.
Herhangi bir spor müsabakasını , kısa devre araları,molalar gibi bölümlerde çalan müziklerin teliflerinden korumak için sessiz olarak eklemeyi düşünüyorum.
Geçen ki konuda bir arkadaş bu fikri verdi bana ve aklıma yattı.
İngilizce yayın yapıyorum.
Merak ettiğim, bu şekilde sessiz spor karşılaşmaları çok fazla hit düşürürmü.
Birde diğer fikrim, bu sessiz videolarıma youtube önerdiği müziklerden mi yüklesem eğlenceli olur, yoksa bırakayım kullanıcı müziğini kendi bilgisayarından çalsın bi yandan müsabakayı izlesin diye düşüncemi daha mantıklı olur.

Benim fikrim videoyu sessiz bırakmak ve kullanıcı ister müzik çalarak izlesin ister çalmasın.

Sizin fikriniz nedir ?
Saygılar

Dostum o tür videolar yükleyip denedim.Videonun altına Song? tarzı yorumlar atmışlar.Pek ilgi çekmiyor müziksiz.

Dostum o tür videolar yükleyip denedim.Videonun altına Song? tarzı yorumlar atmışlar.Pek ilgi çekmiyor müziksiz.

Anladım üstad, sabit bir müzik önerin varmı yada youtubeun önerdiği müziklerden seçip hep "aynı" müziği her videoya koymama ne dersin?

---------- Mesaj saat 17:38:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:38:01 civarında gönderildi. ----------

Full izlemez anca golleri izler

Sağol hocam cevabın için.

Anladım üstad, sabit bir müzik önerin varmı yada youtubeun önerdiği müziklerden seçip hep "aynı" müziği her videoya koymama ne dersin?

---------- Mesaj saat 17:38:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:38:01 civarında gönderildi. ----------

Sağol hocam cevabın için.

Farkı olması daha çok ilgi çeker bence.Bir sitede 10.000 kadar müzik vardı Youtube için telifsiz.İsmini hatırlamayorum.

Anladım üstad, dediğin gibi yapayım.
Youtube'un önerdiği müzikler olur değil mi ?

arka fona sadece taraftar sesi koysan? ben pes oynarken spikerin sesini kapatıp öyle oynuyordum. spikersiz maç izlemenin zevki ayrı ama müzik olayı garip olabilir bence.

arka fona sadece taraftar sesi koysan? ben pes oynarken spikerin sesini kapatıp öyle oynuyordum. spikersiz maç izlemenin zevki ayrı ama müzik olayı garip olabilir bence.

Üstad hiç aklıma gelmemişti mantıklı,fakat çeşitli spor dalları olduğundan futbol taraftarlarını koyarsam olmaz)))
Anladınız demek istediğimi, hocam önerebileceğin taraftar sesi bulabileceğim site varmı?
Ayrıca,her seferinde bu müziği manualmi eklemek zorunda kalıcam, yoksa bi seçenek varmı youtube'da.

ücretsiz telif gerektirmeyen müzikler var onlardan koyabilirsin. Ben genelde öyle yapıyorum. Ama dikkat etmen gereken şey şu başıma geldiği için anlatıyorum mesela telif gerektirmeyen müzik indirdim koydum video ya hiç bir sıkıntı olmadan geçti. Fakat sonra aynı siteden başka müzik indirip koydum direk eşleşen verdi. 2 müzikde bu problemi yaşadım. bende telifi olmayan sorunsuz geçen videonun müziğini her videoyaya koyar oldum.

Üstad hiç aklıma gelmemişti mantıklı,fakat çeşitli spor dalları olduğundan futbol taraftarlarını koyarsam olmaz)))
Anladınız demek istediğimi, hocam önerebileceğin taraftar sesi bulabileceğim site varmı?
Ayrıca,her seferinde bu müziği manualmi eklemek zorunda kalıcam, yoksa bi seçenek varmı youtube'da.

hocam diğer spor dallarına müzik dışında ne koyabilirsin bilmiyorum. en azından basketbol, futbol gibi spor müsabakalarına koyabilirsin. zaten bunlar en hit getiren kategoriler.

valla taraftar sesini nereden bulursun onu da bilmiyorum. futbol oyunlarının ses dosyalarından filan belki bulabilirsin. araştırırsan rahatlıkla bulabileceğine inanıyorum. sesi de movie makerden silip, kendi istediğin sesi ekleyebilirsin. çok kolay bir program zaten. youtube üzerinden de video yöneticinden halledebilirsin.

Merhaba Arkadaşlar
Konu başlığı saçma gibi görünsede benim için önemli.
Herhangi bir spor müsabakasını , kısa devre araları,molalar gibi bölümlerde çalan müziklerin teliflerinden korumak için sessiz olarak eklemeyi düşünüyorum.
Geçen ki konuda bir arkadaş bu fikri verdi bana ve aklıma yattı.
İngilizce yayın yapıyorum.
Merak ettiğim, bu şekilde sessiz spor karşılaşmaları çok fazla hit düşürürmü.
Birde diğer fikrim, bu sessiz videolarıma youtube önerdiği müziklerden mi yüklesem eğlenceli olur, yoksa bırakayım kullanıcı müziğini kendi bilgisayarından çalsın bi yandan müsabakayı izlesin diye düşüncemi daha mantıklı olur.

Benim fikrim videoyu sessiz bırakmak ve kullanıcı ister müzik çalarak izlesin ister çalmasın.

Sizin fikriniz nedir ?
Saygılar
sadece müziklerin olduğu kısmın sesini kesebilirsin

Anladım üstadlar sağolun öneriler için.
Kararsız kaldım, sessiz bir şekilde gitsem belli bir aboneye ulaşana kadar, ondan sonra sesli ve güzel videolar yapmaya başlasam..Atıyorum 100 izleniyorsa 50 izlensin razıyım.Amacım kanalı uzun vadeli yapmak çünkü , müzik yüzünden telifle karşılaşmak istemiyorum.
Kanal büyüyünce zaten mola müziklerini falan keserim öyle yüklerim.
Benim fikrim bu , saçmamı olur ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri