yabancılara özendik özgün olduk

• Kullanıcı Makinist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
[MENTION=14560]Makinist[/MENTION] baştaki intro çok kötü olmuş.Free bir intro ve çoğu kişide var.Birde önerim 4-5 yüz boyamayı videoyu hızlandırarak bir videoya koyarsan daha iyi olur.

hocam daha iyi bir intro yapabileceğim site yada ücretli alabileceğim bir yer var m ı

Neden tam ekran değil? Çok kalitesiz görünüyor bu şekilde.

hocam daha iyi bir intro yapabileceğim site yada ücretli alabileceğim bir yer var m ı
bionluk.com da yapanlar var sanırım.

Müzik farklı olabilir. Camtasia da videoyu 720 ye büyütebilirdin. Ortada çok ufak kalmış.

Ortamda biraz ışık eksikliği var. Arada bir kamera açısı değişse güzel olur. Bir de bitmiş haliyle ilk başta 20 saniyelik bir video eklersen daha iyi olur. İnsanlar nasıl böyle oldu diye izleyebilir.

En sondaki kısımda led küçük fenerler var. Sadece yuvarlak belli bölgeyi aydınlatan. Öyle bir fenerle bi anda dönüp karşına çıksa da güzel olurmuş :)

bionluk.com da yapanlar var sanırım.

Müzik farklı olabilir. Camtasia da videoyu 720 ye büyütebilirdin. Ortada çok ufak kalmış.

Ortamda biraz ışık eksikliği var. Arada bir kamera açısı değişse güzel olur. Bir de bitmiş haliyle ilk başta 20 saniyelik bir video eklersen daha iyi olur. İnsanlar nasıl böyle oldu diye izleyebilir.
Değerli yorumun için Teşekkürler hocam dikkate alıcam

Videonun kalitesini beğenmedim, en sondaki korku sahnesi de ben yapmacığım diye bağırıyor. Özgün olmak aynı zamanda doğal olmak demektir hocam yapmacık sahneler izleyiciyi eğlendirmez.
Bunların dışında küçük resim işini çözmüşsün tebrik ederim, küçük resim çok iyi.

Al sana gerçek eleştiri :) Başarılarının devamını dilerim.

[MENTION=14560]Makinist[/MENTION] Bu şekilde yaparsın.Video atınca küçülecektir yanlardan üstten çekerek tam ekran yapabilirsin.Bunu yaptıktan sonra camtasiadan 720 1080 ne seçersen o kalitede olacaktır.
kZX84W.png

Son düzenleme:
[MENTION=14560]Makinist[/MENTION] Bu şekilde yaparsın.Video atınca küçülecektir yanlardan üstten çekerek tam ekran yapabilirsin.Bunu yaptıktan sonra camtasiadan 720 1080 ne seçersen o kalitede olacaktır.
kZX84W.png

hocam bende o şekilde yaptım fakat yanlardan çekmeyi unutmuşum demekki bilgilendirme için teşekkürler

Gayet güzel bir çalışma kanalından son videolara baktım baya bir gelişmişsin. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri