Yabancıların Müslümanlara Bakışı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deliman

Kayıtlı Üye
Daha önceden Katy Perry'nin Dark Horse şarkısında
müslümanlara hakaret edildiği gerekçesi ile bir kısmı
kaldırılmıştı.Bunu bilenler bilir bende yakın zamanda
bir arkadaşımın sayesinde öğrenmiştim bu durumu.
Az önce yabancı popüler videoları izlerken,''Dark Horse''
şarkısının parodisine rastgeldim.Arkadaş çok harika
özgün video hazırlamış ve uyarlamış,bunda sorun yok
fakat video'da bazı kısımlarda müslümanlar konu alınmış.
ve bu videoda da ''Dark Horse'' şarkısının müslümanları
kızdırdığından bahsediliyor.Müslüman rolünde oynayan bir
kişide videonun sonunda Katy Perry'nin parodisini yapan
kişiyi vuruyor.Pek ingilizce bilmenize gerek yok
01:08-01:15 saniyeleri arasındaki kişi müslüman rolünde.
ve bu kişi birde video sonunda çıkıyor.Küfür ederek
Katy Perry rolünü oynayan kişiyi vuruyor.
Video
Katy Perry ft. Juicy J - "Dark Horse" PARODY - YouTube
Yorum sizlerin...

Avrupada islamofobi yok yapanları zaten dışlıyolar çogu ülkede istediğin gibi okul vs açabiliyosun göze batan olaylar, dozu kaçan olaylar her yerde olduğu gibi olabiliyor (türkiyede de, iranda da karşı dinlere olabilir)

İslamofobinin baş nedeni zaten müslümanların kendileridir. Örnek olarak Işid'in, Taliban'ın, Boko Haram'ın masum insan katliamlarını gören bir gayrimüslim zaten ister istemez cephe alıyor. Sadece gayrimüslimler değil bazı müslümanlar bile artık bunlar yüzünden dininden soğuyor.

İslamofobinin baş nedeni zaten müslümanların kendileridir. Örnek olarak Işid'in, Taliban'ın, Boko Haram'ın masum insan katliamlarını gören bir gayrimüslim zaten ister istemez cephe alıyor. Sadece gayrimüslimler değil bazı müslümanlar bile artık bunlar yüzünden dininden soğuyor.

Zaten sebep müslümanlık diye göstermek değilmi Işidin katılıyorum :)

Az once park halindeki arabama ufaktan bi arac dokundurdu. Indim asagiya, adam Turk oldugumu ogrenince Ramazan'imi kutladi. E tabi ben de bu guzel davranisindan dolayi adama agzimi acamadim, zaten cok da buyuk bisey yokmus arabada.

Az once park halindeki arabama ufaktan bi arac dokundurdu. Indim asagiya, adam Turk oldugumu ogrenince Ramazan'imi kutladi. E tabi ben de bu guzel davranisindan dolayi adama agzimi acamadim, zaten cok da buyuk bisey yokmus arabada.
Geçmiş olsun

Osmanlı güçlendiğinde başta ingiltere fransa olmak o zaman bizle savaş halinde olan ülkeler birleşip haçlıları kurdu o zamandan beri birbirleriyle savaşmadılar. O yıldan beri sömürgesine aldıkları bir sürü ülke var sömürmediklerindede önce içkarışıklık yapıyolar ki ülkemizde bile yapıyolar yok sen türksün yok sen kürtsün yok sen lazsın yok sen milliyetçisin vs vs amaçları müslümanların tek çatı altında olmaması eğer olursa güçü kaybedicekler öyle bir politika yapmışlar ki istemedikleri hiç bişey olmuyo.

İşidin askerlerine mesela silahı abd satıyo desteği abd veriyo bir süre bekliyo ondan sonra yolluyo askerleri ordaki insanları katlediyo kimsede ulan siz ne yapıyorsunuz demiyo.

dark horse klibi tamamen illu içerikli mason icadı bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri