Yahodan sevindirici haber

yahoo trde kullanılmıyor pek (gerçi ben kullanıyorum,gmail dan çok yahoo mail`a giriyorum sürekli.ff nin mail notifier eklentisi var,mail gelince direk siteye giriyor.ben daha çok yahoo mail kullandıgım için de gmaildan çok yahoo ya giriyorum :) ) ama yabancı ülkelerde çok yaygın.herşey bi tarafa yahoo sadece arama motoru yada mail sistemine sahip degil.özellikle elindeki medya gücü çok fazla.

yes i am sure.

Ilk etapta video yükleme olmayacakmis. Ancak 1 sene sonra ayni yt deki gibi herkes video yüklenebilecekmis. Ohooo

bakın çoğu kişi google ile video arıyor yahoo sadece amerikada popüler yani hedef kitleniz yahooya uğramayacaktır google ve youtube bir dev ikisi olmayınca diğeri pek işlevsel olmuyor yahoo ancak özgün youtube kanalları geçerse izlenebilicek video bulabiliriz

Yahoo botunu ilk ben satışa çıkarmalıyım valla yt den en çok kazanan kapanma derdi olmayan bot sahipleri :)

Yahoo da az dots oyunu oynamadım :) artık kimse oynamıyor:( zaten kullanıcı adı şifremide hatırlamıyorum.

böyle bir özellik açacakta bakalım youtube gibi herkese hemen para kazanma özelliği açacakmı bunlar karar alıp bize kazık atmasınlarda :)

Bunlar youtube'dan bilgi almasın sakın şöyle şöyle algoritma yap gibisinden :)

yahoo genellikle arap ülkelerinde ve hindistanda kullanılır bilginize :D

Gerçekten yanlış yerde paylaşıldı hahaha. hemen cep telefonuma hatırlatma yapıyorum saat başı sürekli takipte kalmak için. 1 tane kanal yap yahooya yeter :)

youtubeyi en büyük video paylaşım sitesi yapan spamcılar veya para kazanmak isteyen video yükleyicilerdir .

diğer video siteleri bunu henüz yeni kavrıyor
daily vimeo bu işe girdi türk sitei web.tv de yapıyor zaten
aldıgım duyumlara göre daily ve web.tv iyi para bırakıyor

Yahoo'yu azımsamayın.

Cİddidir,
Reklam fiyatalrı pahallıdır google'ye göre ve haliyle yayıncılara daha çok verecek

kaldı ki haberde yazıyor; daha çok kullanıcı ve yayıncı çekmek için youtubenin verdiğinden daha fazlasını verecekmiş

Yahoo ağır gider ama sağlam yapar

Dailymotion adam gibi beceremedi bu işi çünkü altyapısı kuvvetli değil ama google ve yahoo çok daldan çalışan ve altyapısında binlerce popüler siteleri olan sistemler

Daily sistemini oturtsa, düzgün sayım yapsa iyi para verir. komedi videoalrına bile 1000 gösterime ortalama 3 dolar veriyor. Uzun video derdi olamdan hem de. Sayfa to, tbm derdiniz yok. yt ne veriyor komik videolara:)

Tavsiyem yahoo video sitesinin sistemini çözmeye başlayın

Spam artık her yerde :D

valla ben kapandı diye biliyordum yahoo videoyu reklam yaparsa iyi hasılat gelir yanlız türk içerik çalışanlar hiç bulaşmıyıcak zira bir video arayınca yahoo video'da video bulamıyoruz hep youtube vb siteler yahooyu göremedim başındaki kadın zamanla google deviricek zamanın googlesi ne olduda böyle google arkasında kaldı soralım kendimize

arkadaşların dediği doğru, spamcılar sayesinde ve içerik oluşturucular (yani para kazanmak isteyen kişiler) sayesinde youtube bu kadar gelişti. Daha iyisini versin yahoo biz onu alexada yükseltiriz bile :)

yahoo geçbile kaldı bu iş için TR de yt kadar popiler olmaz ama diğer ülkelerde zamanla tutulmaya başlar heleki yt yasağı TR den kalkmazsa şuan kalktımı bilmiyorum en son kalkıcak falan deniyordu kalkmadığını varsayarsak işte o zaman TR de yavaş yavaş popiler olmaya başlar eskiten ne google nede yt vardı Babaları yahoo başka söze gerek yok :)

yahoo geçbile kaldı bu iş için TR de yt kadar popiler olmaz ama diğer ülkelerde zamanla tutulmaya başlar heleki yt yasağı TR den kalkmazsa şuan kalktımı bilmiyorum en son kalkıcak falan deniyordu kalkmadığını varsayarsak işte o zaman TR de yavaş yavaş popiler olmaya başlar eskiten ne google nede yt vardı Babaları yahoo başka söze gerek yok :)

Kalkmak üzere üstad, Youtube'ün işi kolay kalkmasa bile kalktığı anda yine Yahoo'yu yaklaştırmaz yanına. Ekstra bir şeyler yapacaktır ama Yahoo da. Bakalım göreceğiz daha önümüzde birkaç aylık period var en az.

Kalkmak üzere üstad, Youtube'ün işi kolay kalkmasa bile kalktığı anda yine Yahoo'yu yaklaştırmaz yanına. Ekstra bir şeyler yapacaktır ama Yahoo da. Bakalım göreceğiz daha önümüzde birkaç aylık period var en az.

Açıkcası yt yasağı kalksada kalkmasada TR de iş yapamaz bizim insanımız bikere google ve yt yi tuttu baksana yahoo nun siteye yanlışım yoksa TR dil desteği bile vardı adamalr onu bile kaldırmışlar artık tamamen kendilerini tutuan ülkelere yönelik hareket etmekteler anladığım kadarıyla o yüzden TR ye yönelik bir hamlesi olacağını sanmıyorum büyük ihtimal pp şeklinde ödemeler yapıcak yahoo uamrım öle yapar yoksa bize ekmek çıkmaz ordan :)

Açıkcası yt yasağı kalksada kalkmasada TR de iş yapamaz bizim insanımız bikere google ve yt yi tuttu baksana yahoo nun siteye yanlışım yoksa TR dil desteği bile vardı adamalr onu bile kaldırmışlar artık tamamen kendilerini tutuan ülkelere yönelik hareket etmekteler anladığım kadarıyla o yüzden TR ye yönelik bir hamlesi olacağını sanmıyorum büyük ihtimal pp şeklinde ödemeler yapıcak yahoo uamrım öle yapar yoksa bize ekmek çıkmaz ordan :)

O konuda YtPara olarak adımlar atıyoruz. Bir iki resmi mesajlaşmamız oldu. Bir youtube'ün 10'da 1'i bizim zaten videoları biz atıyoruz size de atarız bize güzel oranlarla ödeyin demediğimiz kaldı :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri