Fassbinder
Yasaklanmış
yahoopara com sadece 9.99 saldırın 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yahoo trde kullanılmıyor pek (gerçi ben kullanıyorum,gmail dan çok yahoo mail`a giriyorum sürekli.ff nin mail notifier eklentisi var,mail gelince direk siteye giriyor.ben daha çok yahoo mail kullandıgım için de gmaildan çok yahoo ya giriyorum) ama yabancı ülkelerde çok yaygın.herşey bi tarafa yahoo sadece arama motoru yada mail sistemine sahip degil.özellikle elindeki medya gücü çok fazla.
önce yt to yahoo yaparız sonra yahoo to yt yaparız![]()
domaini almışlar bile![]()
hakkaten birileri almış![]()
gmail ben aldımpuahhaha
yahoo geçbile kaldı bu iş için TR de yt kadar popiler olmaz ama diğer ülkelerde zamanla tutulmaya başlar heleki yt yasağı TR den kalkmazsa şuan kalktımı bilmiyorum en son kalkıcak falan deniyordu kalkmadığını varsayarsak işte o zaman TR de yavaş yavaş popiler olmaya başlar eskiten ne google nede yt vardı Babaları yahoo başka söze gerek yok![]()
Kalkmak üzere üstad, Youtube'ün işi kolay kalkmasa bile kalktığı anda yine Yahoo'yu yaklaştırmaz yanına. Ekstra bir şeyler yapacaktır ama Yahoo da. Bakalım göreceğiz daha önümüzde birkaç aylık period var en az.
Açıkcası yt yasağı kalksada kalkmasada TR de iş yapamaz bizim insanımız bikere google ve yt yi tuttu baksana yahoo nun siteye yanlışım yoksa TR dil desteği bile vardı adamalr onu bile kaldırmışlar artık tamamen kendilerini tutuan ülkelere yönelik hareket etmekteler anladığım kadarıyla o yüzden TR ye yönelik bir hamlesi olacağını sanmıyorum büyük ihtimal pp şeklinde ödemeler yapıcak yahoo uamrım öle yapar yoksa bize ekmek çıkmaz ordan![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.