Yaka Mikrofonunu Bedavaya Getirin!

• Kullanıcı aemin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Neden yorum yapmıyorsunuz u görünce yazasim geldi.
Paylaştığınız şeyler çok ilgi çekici hocam malesef bulunduğum yerde internete para dokmeme rağmen video izleme şansım yok. O yuzden istanbula geçince bütün konularına tekrar göz gezdiricem arada işime yarayacak şeyler var özgün çalışan biri olarak. Teşekkürler, başarılar.

Tebrik ediyorum hocam umarım başarılı olursunuz özgün her zaman iyidir.

Bende çek + avantajix kombinasyonuyla combo yapma umuduyla girmistim

Neden yorum yapmıyorsunuz u görünce yazasim geldi.
Paylaştığınız şeyler çok ilgi çekici hocam malesef bulunduğum yerde internete para dokmeme rağmen video izleme şansım yok. O yuzden istanbula geçince bütün konularına tekrar göz gezdiricem arada işime yarayacak şeyler var özgün çalışan biri olarak. Teşekkürler, başarılar.

Ben teşekkür ederim yorumunuz için :)

---------- Spam Engelliyici 18:11 ---------- Önceki Mesaj 18:10 ----------

Tebrik ediyorum hocam umarım başarılı olursunuz özgün her zaman iyidir.

İnşallah ygs, lys yi atlatırsak, vieoların montajına çekimine daha çok zaman ayıracağım. Yorumunuz için teşekkürler :)

---------- Spam Engelliyici 18:12 ---------- Önceki Mesaj 18:11 ----------

Bende çek + avantajix kombinasyonuyla combo yapma umuduyla girmistim

Tam olarak anlayamadım neye girdiniz? :D

Konuşma tarzın falan güzel kardeşim.Kamera karsısına cıkmakta büyük bir yetenek :) İnsallah başarılı olursun ilerde.

Aha tam aradığım konu yemin ederim , teşekkürler hocam. İleride bu lazım olacak bana. Bunu araştırmıştım da bulamamıştım. O mikrofonu nereden aldınız hocam?

Aha tam aradığım konu yemin ederim , teşekkürler hocam. İleride bu lazım olacak bana. Bunu araştırmıştım da bulamamıştım. O mikrofonu nereden aldınız hocam?

Standart samsung kulaklığı, Bozulunca kulaklık kısmını kestim sadece o kadar :)

---------- Spam Engelliyici 19:26 ---------- Önceki Mesaj 19:23 ----------

Bu gençte iş var demedi demeyin.
Teşekkürler :)
Konuşma tarzın falan güzel kardeşim.Kamera karsısına cıkmakta büyük bir yetenek :) İnsallah başarılı olursun ilerde.
Yeni yeni alışıyorum çıkmaya :) İnşallah olurum :) Yorumunuz için teşkkürler!

helal olsun devam hocam

Sınavlar nedeniyle ayda en fazla 1 tane atabileceğim :) Ama bırakmak yok inşallah....

---------- Spam Engelliyici 21:13 ---------- Önceki Mesaj 19:26 ----------

Yorum yapan yapmayan herkese özellikle ytpara ailesine sonsuz teşkkürlerimi sunuyorum :)

Son düzenleme:
hocam süper ama "dönderme" değil "döndürme" olmalı :)

Emeğine sağlık. BU konuda ihtiyaca yönelik bir video çekmişsin. Yaka mikrofonuna para verilmesi yerine bu şekilde, o masraftan kurtulmuş olunuyor. Başarılarının devamını dilerim.

Konu güzel,anlatım güzel. Diğer bir kaç videonuzu da izlemiştim ancak şimdi farkettim ki video sonunda abone ol butonu çıkıyor ancak tıklama aktif değil. Onu da aktif hale getirirseniz daha iyi olur.

Başarılar

Emeğine sağlık. BU konuda ihtiyaca yönelik bir video çekmişsin. Yaka mikrofonuna para verilmesi yerine bu şekilde, o masraftan kurtulmuş olunuyor. Başarılarının devamını dilerim.
Teşeşkür ederim :)

helal olsun. videonun başında taş toprak içerisinde gelirken bir an aklıma her nedense şu şarkı geldi :D

https://www.youtube.com/watch?v=ztPa6vkM-yY

ama ses tonun, videon ve verdiğin bilgiler çok güzel. emeğine sağlık.

Siz diyince geldi aklıma :D :D Yorumunuz için teşekkürler :D
Çekim ve anlatım çok başarılı tebrikler kanalınızda başarılar
Teşekkür ederim... :)
Konu güzel,anlatım güzel. Diğer bir kaç videonuzu da izlemiştim ancak şimdi farkettim ki video sonunda abone ol butonu çıkıyor ancak tıklama aktif değil. Onu da aktif hale getirirseniz daha iyi olur.

Başarılar

Pc de iken oluyor hocam o. Onları düzenledim şu anda... Telefonda da kart özelliğini açıyorum... Teşekkür ederim...

Helal olsun valla gercekten bir yerleri gelmeyi hakediyorsun kardesim umarim istedigin gibi oluyor her sey tebrik ediyorum

İnşallah gelebilirim :) Şu anda pek istediğim yerde değilim malesef... Videomu izleyenler den pek çok azı abone oluyor ve ya yorum yapıyorlar.... Teşekkür ederim :)

Ben telefondan girdiğim için üye olup yorum yapamadım ama birazdan üye olup yorum atarım boş beleş adam değilsin bir şeyler kazan isterim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri