Yakaza Vol6 (İzmir Rap Party)

bu forumda rapi en iyi bilen kişi olarak , genel olarak ergenlere hitap eden,teknik denen şeyden bi haber rapperlara tapıcak birisi değilim.Eskilerin plaklardan yaptığı sample'ların birini tutamaz bunların tüm albümler.
oldschool rap love'n !!

Sizin gibiler oldukça rap ilerlemez bu kafayla ilerlemeniz dileğiyle.

Arabesk rap yapmak için malzemeler.

-Sesin çıkdığı kadar bağırmak
-Balgamlı gırtlak
-Argolu sözler
-uyuşturucu maddeler
-Sevgiliden terkedilmiş olmak
-Movie maker
-Ordan burdan fon müzik calmak
-Adidas ayakkabı
-ışıklı adidas üst
-Adobe audition
-Garip saç-sakal traşı
-Yumurta kolisinden yapılma stüdyo
....

8,5 Adımda arabe'ks' Rapçi Olmak - onedio.com

https://youtu.be/tVdmmCjUM3k?t=20 şuradaki girişi yapabilecek dünyada kaç sanatçı var ? insan değil aygır ciğer bülbül gibi ses var üstadta :D İsviçreli bilim adamlarının yaptığı araştırmaya göre arabesk rap 10 yıl içerisinde en çok dinlenen müzik türü olacak.Bu arada tupac eminem sagopa ceza gibi isimleri yaptıpı rap değildir gerçek rap asi stlya, arsız beladır

Gazapizm, Joker, No.1, Allame, Sancak basit isimler değil fasa fiso denemez. Türkçe Rap'te birsürü başarılı isim var ama bende her zaman öncelik Ceza, Sansar Salvo ve Defkhan'da. Hepsi çok başarılı mc ama bu 3'ünü aşırı dinliyorum

https://youtu.be/tVdmmCjUM3k?t=20 şuradaki girişi yapabilecek dünyada kaç sanatçı var ? insan değil aygır ciğer bülbül gibi ses var üstadta :D İsviçreli bilim adamlarının yaptığı araştırmaya göre arabesk rap 10 yıl içerisinde en çok dinlenen müzik türü olacak.Bu arada tupac eminem sagopa ceza gibi isimleri yaptıpı rap değildir gerçek rap asi stlya, arsız beladır

Bu konsere bir bomba patlasa ülkenin IQ seviyesi yükselir :D

edit:Biraz ağır oldu farkındayım özür ://

Kısa Maltepe Sponsorluğunda Apaçi Konseri | İzlesene.com

bu forumda rapi en iyi bilen kişi olarak , genel olarak ergenlere hitap eden,teknik denen şeyden bi haber rapperlara tapıcak birisi değilim.Eskilerin plaklardan yaptığı sample'ların birini tutamaz bunların tüm albümler.
oldschool rap love'n !!

kımsenın kımseye taptıgı yok zatende binlerce kişinin içinden rapden en iyi ben anlarım kanaatına nerden vardın merak ettim

BizRap müzikten bahsediyorduk. Sen yanlış geldin.

Oldum olası Türkiye de olan rap organizasyonlarından hoşlanmamışımdır. Salonda 200 kişi varsa bunların 150 sini sahne alacak mc'ler oluşturur. Dinleyici değil herkes üreten olmak ister. Tabi bunların 100 kişisinden ancak 3 ü başarılı olur. Geri kalan 97 heves maduru gürültü kirliliğinden başka bir şey değildir.

Bu rep müziğini ben sonradan çok sevdim ve hala dinliyorum. 4-5 kategori olarak görüyorum rep müziğini. Ve yukarıda yazanların hiç birisini tanımıyorum doğrusu.. :) Güzel bir gün olacaktır rep sevenler için ama en azından bence 2 veya 3. kategoriye girebilecek tarzda elemanlarla çıksaydınız bu partiye daha iyi olurdu. Mesela Contra diye bir eleman dinledim 5-6 ay önce arkadaş vasıtasıyla. Belki 1. sınıf değil ama bence işini sağlam yapıyor. Sesi bana Eminemin sesini anımsatıyor. :)
https://www.youtube.com/watch?v=U0l32HvWKS0

Adam ciddiymiş :( ayrıca video izlemedin heralde böyle damar mı olur.Damar dediğin ya Müslüm babadan yada Azer Bülbül'den dinlersin.Uyuşturu kullanırak mı damar yapılıyor ve neden sürekli öyle bağırıyorsunuz. :(

Kızlar bu arkadaşı üzmeyin çok saf, çok temiz bir kardeşimiz :D

Yaşın kadar rap dinlemişimdir 12 yaşındaki çocuk bile şu dediğini söylemez

Kendinle çelişiyorsun bu cümlede.1 cümlede çocuk iması yapılırken,2.cümlede çocuk bile yapmaz diyorsun.
Kim ne derse desin Türkiye'de rap 2008'de öldü.Rap sokakta başlar stüdyoda değil.

Hepsini topla bi SAGOPA KAJMER etmez.

Neden bu tip toplu etkinliklerde hiç defkhan ı göremiyoruz ki acaba def2easy.

kendisi Almanya'da yaşadığı için bu tip organizasyonlarda çok sık sahne alamıyoruz. 23 Nisan'da gerçekleşen "Yakaza Vol5" etkinliğimizde sahne almıştı.

Oldum olası Türkiye de olan rap organizasyonlarından hoşlanmamışımdır. Salonda 200 kişi varsa bunların 150 sini sahne alacak mc'ler oluşturur. Dinleyici değil herkes üreten olmak ister. Tabi bunların 100 kişisinden ancak 3 ü başarılı olur. Geri kalan 97 heves maduru gürültü kirliliğinden başka bir şey değildir.

büyük şehirlerde ki organizasyonlar anlattığın kalitesizlikte geçmiyor artık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri