Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=9629]carmeena[/MENTION] kendinize 2-3 kategori belirleyip bunlarla ilgili çalışmalar yapmanızı tavsiye ederim,izlenim ve başarı oranı yüksek olanı seçip o yolda ilerlemek lazım,parayı amorti etmek zaman alabilir,belli olmaz bir anda da amorti edebileceğiniz parayı katlayabilirsinizde bu da elinizi taşın altına koymaktan geçer,yazdıklarım her ne kadar genelleme gibi olsa da deneme yanılma ile kendinize istikrarlı bir yol çizmeniz mümkün hocam.
box makinesi güzel fikirmiş tam parana göre, ama avm yönetimine box makinesi mi diyiceksin kendisi koyar ipnekapalı avm için uygun değilde yeri önemli, kirası bakımı falan gene kazandırırda çok değil
hocam para piyasalarıyla ilginiz varsa forexe de yatırım yapabilirsiniz
sahibinden.com dan al bir dükkan sadece spor ayakkabı sat mağaşın kadar gelir hatta fazlası 60 liradan satıyorlar 20 liradan alıyorlar.
otomasyon sistem get sistemi var gübenli ödeme sistemi ayrıca kargo vs işlemleri bağlama yönlendirme site üzerinden otomatikde oluyor sonra satılan ürünler üzerinden birde web siteni canlandırırsan hem reklamlarından adsense kazancın olur hemde siten üzerinden satış yaparak kazanırsın site içinde wix sistemini tavsiye ederim belediyede çalışan hiç işi bilmeyen bile bu siteden prof site yapar deneme hesapları var bir dene derim. yani mutlaka satış işine gir bu ayakkabılar 1 sınıf emitasyon..hocam o iş sakat ya, piyasalara ilgim var olmasına da günde 2-3 saatle idare edilebilecek bir şey değil o kendime güvenmiyorum.
hocam satılanlar çakma ayakkabı falan sanırsam değil mi? 20 liraya nereden alınıyor ayakkabılar yahu iyiymişama bu da 2-3 saatle kurtarılabilecek bir iş mi acaba?
sahibinden.com dan al bir dükkan sadece spor ayakkabı sat mağaşın kadar gelir hatta fazlası 60 liradan satıyorlar 20 liradan alıyorlar.
otomasyon sistem get sistemi var gübenli ödeme sistemi ayrıca kargo vs işlemleri bağlama yönlendirme site üzerinden otomatikde oluyor sonra satılan ürünler üzerinden birde web siteni canlandırırsan hem reklamlarından adsense kazancın olur hemde siten üzerinden satış yaparak kazanırsın site içinde wix sistemini tavsiye ederim belediyede çalışan hiç işi bilmeyen bile bu siteden prof site yapar deneme hesapları var bir dene derim. yani mutlaka satış işine gir bu ayakkabılar 1 sınıf emitasyon..
otomasyon sistemini falan bilmiyorum bu fikri de not alayım hocam. üniversitedeyken de bit pazarından çeşitli 2. el şeyler alıp internetten satıyordum pazarı fena değil biliyorum ama tutunabilmek önemli. e-ticaret siteleri hakkında hiçbir fikrim yok dediğiniz sisteme de göz atacağım. ama yukardaki arkadaşın sorusunu ben de merak ediyorum. ayakkabıları nereden alıyorlar?
Bulunduğun bölgede avm varsa avm yönetimle görüş boş bi alan varsa alanı sana kiralasınlar boxer makinaları var yaklaşık 3 bin tl onlardan birini avmde sinema önüne koyarsın 1 vuruş 1 tl günlük 30 kişi vursa 30 tl 10 tlsi kira vs 20 tl kalır rahatlıkla hadi kolay gelsin
Toptancılardan alıyorlar da o işler o kadar basit değil. Fatura kesmezseniz maliye ensenizde artık. Fatura kesmek içinde tanıdık bir şirket yoksa şahıs şirketi açmanız lazım bunda bağkurdu, muhasebeydi aylık tring en kötü 500tl gider demek. Herhangi bir web sektörüne girmek isterseniz yardımcı olurum skype adresim osunucum Profilimde verdiğim web hizmetleri adlı konuya göz gezdirebilirsiniz. Film sitesi içinde bir çok bot mevcut yani tek tek yükleyip akşama kadar başında olmanıza gerek yok botu kurarsınız belirlediğiniz saatlerde belirlediğiniz sitelerden içeriği çeker. Özgünleştirir ekler
bütün yorumları okudum ve box makinasının artık şeyi geçti herkez artık iş döndüğünü biliyor ve avmlerde izin vermiyorlar sadece avmlerin oyun salonları oluyor çocuklar için oralara koyabiliyorlar ordada zaten mevcut oluyor ve boks makinaları çok çabuk bozuluyor ilk çıktığı zaman herkezde merak vardı herkez daha yüksek vuriyim diye sürekli para atıyordu artık o sektör öldü onu boşver kesinlikle tavsiye etmem 2. olarak benim aklımda şöyle birşey var şimdi herkez ali expres filan diyor ama gümrük sıkntısı çok fazla gümrükte malları kalan çok kişi var bende yurtdışından ürün getirmek için ayrı bir vergi levhası var hem türkiyede aracı olmak istiyorum insanların gümrükte kalan mallarını kurtarmak adına hem yurtdışından ucuza ürün getirmek istiyorum zaten vergi levhası olan birinin üzerinden bu belgeyi alırsan 300 400 tl ama kendin 0 dan yapmak istesen biraz teferruatlı 2000tl yi bulabilir ama sonra yurtdışından rahatlıkla mal getirebilirsin tabi kdv si ekleniyor ama şirket olduğun için sana yurtdışındaki şirketler özel fiyat uyguluyor bu sayede bi nebze kdvni firma ödemiş oluyor benim aklıma çok yatıyor forumda ara ara açılıyor sıparişlerim gümrükte kaldı yada gelirmi ne yapmam lazım işte burda sen devreye girip ufak üçretle onları alabilirsinbana çok mantıklı geliyor yada bi arkadaşımız forex demiş o riskli ama çok güzel gelirler elde edebilirsin ama 2 3 saat pc başında durmakla olmaz tabiki başka alternatif olaraktan yaşadığın şehre göre değişebilir yurtdışında bu var ama türkiyede yok kendine elektrikli bir bisiklet alcaksın ve yemeksepeti gibi bir firma olcaksın ama senin çalışma şeklin şöyle olcak mesela yemek sepetinde her firma yok sen bizzat gidip kendin alıp onlara 1 tl ek üçret ile teslim edeceksin mesela ben kütahyada ünv okuyorum macdonaldın paket servisi yok sen mesela oranın servisini yapcaksın adam dicek ben şu şu menuyu istiyorum sıparişi geçecek ödemesini yapacak sende adam ödemeyi yaptığı gibi gidip alıp teslim etceksin karin 1tl mesela adam tantuni istiyor bi sıpariş veriyorsun 1 saate geliyor senden verdiler mi hemen biraz farklı birşey tam kendimi açıkliyamadım kusura bakma ama ilgilenirsen skypdan detaylı anlatabilirim
Çok güzel bir özgün projemiz var gerekli yazılımsal donanımsal bilgi fazlasıyla mevcut ( kurgu, tasarım, ses vs.) fakat malum sermaye kalmadı onadilerseniz sponsor tarzı bizimle ortak olursunuz tüm işi biz halledip eliniz ayağınız değmez ilerleyen zamanlarda kazanca ortak olursunuz, hem düzenli hem bildiginiz iş olur
Bizde projemizi hayata geçirip buradan yürürüz. Böyle birşey düşünürseniz erzrumda yaşamama rağmen yüzyüze görüşüp güveni de sağlarız. Düşünürseniz pm
Mobilden yazıyorum.
kredi çek bir miktar gemi satın al yük gemisi çok iyi para varortak girebiliriz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.