Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
50 60 video günlük 40 50 k izlenim. Beyler birşey sorcam, spam işi nası gidiyo ? Son güncellemelerden felan sonra yapılır mı 0 dan spama başlasak ?
50 60 video günlük 40 50 k izlenim. Beyler birşey sorcam, spam işi nası gidiyo ? Son güncellemelerden felan sonra yapılır mı 0 dan spama başlasak ?
Spam'ı ''spam'' deyip bir köşeye atanlar haksızlık ediyorlar.Ben 3 aydır sadece 6 adet kanalımdan gelir sağlıyorum.Öyle kölelik falan değil yani.Günlük 50-60 lira getirisi, Allaha bin şükür.Spam yaparken çektiğiniz kanallara biraz özen gösterin yeter.Spamda olsa biraz seçici olmak lazım.
60 kanal 12.000 video-günlük ortalama 200-250 bin izlenim
Kanallar ne kadar zamandır açık
sen beceremiyorsun diye amelelik mi olmuş oluyoryok ya.spam işi amelelikten başka bişey değil.yüzlerce video atıyorum adam akıllı sonuç alamadım daha.kendi yöntemimi arıyorum 2 aydır
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.