Yaktın Beni Barcelona :)

xxTuRKuaZxx

Kayıtlı Üye
Son Maça Kalmışım Dakika 75 Skor 2-1 ve Rakip 10 Kişi. Barcelona Sağdan Soldan Bindiriyor. Kuponun Tutması için 1 Gol Lazım Sadece 1 Gol. Dakika 90 Messi Golü Atıyor ama ofsayt Diye İptal Ediliyor. Maç 3 dk Uzatılıyor. Dakika 90+3 ve Barcelona Penaltı Kazanıyor. Topun Başına Messi Geçiyor Çekiyor Şutu Hoopp Kaleciden Geri Dönüyor. Dönen Topa Kafayla Vuruyor Bizim Messi Bu Seferde Top Auta Gidiyor. Ahh Ulenn Beee! Ne Hayallerim Vardı... :)))

VlrGLP.png

hocam sana garezi var bunların :)
şaka bi yana cidden ne pozisyonlar kaçtı..

geçen messinin haberi çıkmıştı, kumarhaneden çıkıyor falan diye, eleman parayı bulunca çozuttu galiba :) arada senide yaktı baksana

hocam sana garezi var bunların :)
şaka bi yana cidden ne pozisyonlar kaçtı..

geçen messinin haberi çıkmıştı, kumarhaneden çıkıyor falan diye, eleman parayı bulunca çozuttu galiba :) arada senide yaktı baksana

Hiç Sorma Hocam Yaaa... İnsan Son Saniyede Penaltı Kaçırır mı? :))

---------- Spam Engelliyici 23:53 ---------- Önceki Mesaj 23:52 ----------

ne alacaktın tutsaydı?

1.440,00 tl :))

Son Maça Kalmışım Dakika 75 Skor 2-1 ve Rakip 10 Kişi. Barcelona Sağdan Soldan Bindiriyor. Kuponun Tutması için 1 Gol Lazım Sadece 1 Gol. Dakika 90 Messi Golü Atıyor ama ofsayt Diye İptal Ediliyor. Maç 3 dk Uzatılıyor. Dakika 90+3 ve Barcelona Penaltı Kazanıyor. Topun Başına Messi Geçiyor Çekiyor Şutu Hoopp Kaleciden Geri Dönüyor. Dönen Topa Kafayla Vuruyor Bizim Messi Bu Seferde Top Auta Gidiyor. Ahh Ulenn Beee! Ne Hayallerim Vardı... :)))

VlrGLP.png

5 tl basıp 15 tl alamadın diye mi bu tüm isyan :D

edit değilmiş :D haydan gelen huya gider hocam bırak iddaayı :)

Güzel kuponmuş. Ben böyle çok kafayı yediğim için oynamıyorum rahatım.. :)

Günah şeyler bunlar hocam boşverin. :D

Verdiğin para günah, ettiğin küfürler daha günah. Tövbe tövbeee :D

arkadaşlar, maçı full izleyebileceğim bir yer var mıdır?
edit:?yok mu bi haber alan yok mu gören?

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri