Yalan Dolan Kanalının Yaşadığı Sorunlar

• Kullanıcı zack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

zack

Platin Üye
Arkadaşlar yalan dolan diye bir kanal vardı bildiğiniz üzere 2 genç arkadaş komik skeçler yapıp paylaşıyordu. Kanal 3 haftadır video paylaşmayınca bende merak etmiştim twitter'dan açıklama yapmışlar partner şirketleri ile yaşadıkları soruna değinmişler.

Son düzenleme:
Bizim millette akıl yok kusura bakmasınlar bir şey demiyorum.

niye öyle bi partnere girme gereği duymuşlar acaba?

o kadar partner şirketi varken neden böyle yüksek kesintileri tercih ediyorlar anlam veremiyorum ki forumda gizza var ytparanın partneri onu niye tercih etmediler

Bende merak ediyordum 3 haftadır video yoktu, demekki nedeni buymuş.

niye öyle bi partnere girme gereği duymuşlar acaba?

Farkındaysanız mediakraft networkünde olan kanallar çok hızlı büyüyor abone olarak. Tahminim partner şirketi reklam verdiriyor ve yeni kanallar arası öne çıkarılan kanallardan zincir yapıyorlar.

Çok ilginç ya. Partnerden çıkartmıyorlar anlaşılan. Mediakraft muhtemelen bunların reklamını falan yaptı ohadiyorum kanalından falan da reklamlarını görmüştüm, bunun karşılığında kesinti falan yaptı muhtemelen. Yazık olmuş iyi büyümüşlerdi ama tekrar büyürler diye düşünüyorum.

türkçe içerikte bu tip videolara ortalama 80k izlenime 10$ veriyor. 10$'ın %40'ı gitse geriye para kalmıyor.

Bence bir yerlere gelmelerinde o networkün payı büyüktü diğer kanalarında da sürekli reklamını yaptılar.Cezmide felan videoları paylaşıldığında alttaki yorumlara baktım nerdeyse hiç kimse beğenmemiş konulara çalıntı vs. diyorlardı fakat aksine ben çok beğendim benim zevkime uygun zeka işi güzel videolar üretiyorlar fikirler çalıntıysa bende olumsuz eleştrilere katılırım fikir çaldıktan sonra bir anlamı yok en azından fikir sahibinin adını yazmaları lazım.Bence networkün bu arkadaşların buralara gelmesinde payı büyük ama kalkıpta ücretin yarısını aldılarsa adamlar haklı şu an o networkten çıksalar bile yine alır yürürler.

https://www.youtube.com/user/YalanDolan/about

Mediakraft olarak eğlenceli videolar yapmak üzere yola çıktık. Desteğiniz için çok teşekkür ederiz. Yeni videolardan haberdar olmak için lütfen kanalımıza abone olun ve Mediakraft'ı takip etmeye devam edin!

Benim bildiğim kanallar o partnere girmiyor kanallar zaten mediakraft'ın ürünü

Türk networkleri arasında neredeyse gerçektende en az kesintisi olan network gizza. Zaten tr'de kazanç yok cidden yok arkadaşlar. Oyun videosu hadi tamam neyse uzun oluyor 2-3 reklam koyuyorsunda diğer türlü 3-4 dk içerik üreten adamlar hiç kazanamıyorlar. 100k izlenme özgün kanalım 15 dolar bırakıyor düşünün artık. %40 kesinti olduğunu hesap et birde partnere biz borçlu çıkarız yani :D

Türk networkleri arasında neredeyse gerçektende en az kesintisi olan network gizza. Zaten tr'de kazanç yok cidden yok arkadaşlar. Oyun videosu hadi tamam neyse uzun oluyor 2-3 reklam koyuyorsunda diğer türlü 3-4 dk içerik üreten adamlar hiç kazanamıyorlar. 100k izlenme özgün kanalım 15 dolar bırakıyor düşünün artık. %40 kesinti olduğunu hesap et birde partnere biz borçlu çıkarız yani :D

Mediakrafta girersen 2 ay içinde en az 50.000 abonen garanti oluyor ama :)

hocam bu yalan dolan kanalının altyapısı baştan sorunlu. yani düşün içerikler hep tv den ve çoğu telif isteyen yapımlar büyük şirketler vs, birinden sıyrılsa diğerinden sıyrılamaz. 3-5 tuttursa boşa çalışacaklar çunkü 1 sene bile yaşayamayacaklar. herkes iyi güzel falan diyoda kimse böyle akıl vermiyor sanırım onlara. daima hüsrana uğrayacaklar, bu işin sonu cacık yani.

Mediakrafta girersen 2 ay içinde en az 50.000 abonen garanti oluyor ama :)

Evet hocam gerçektende enteresan bir şekilde ittiriyorlar kanalı :D Sözleşme süreleri ve kesintileri hakkında hiçbir fikrim yok ama şu mantıkla gidiyorlar sanki kanalı biz büyüttük kanalının yarısına ortağız gibi bir mantıkları var gibi. Baştan öyle anlaşıyorlarsa ve yalan dolan ekibide bunu bilerek girdiyse birşey diyemem tabi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri