yalnızlığı sevmek

volumeee

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar benim yaşım 18 ailemle yaşıyorum fakat ailemle yaşamak beni çok daraltıyor bazen kafayı yiyecek noktaya geliyorum bana fazla karışmasalarda aynı evde yaşamaktan sıkılıyorum bunalıyorum evde 4-5 saat tek başıma kaldığımda inanılmaz zevk alıyorum sanırım psikolojik bi hastalığım var böyle çadırda doğada tek başıma kalmak gibi hayallerim var ayrı eve çıkmak istiyorum fakat cesaret edemiyorum sizce ne yapmam lazım

Sosyal fobi var sende. Yaşın 18 ise o yaşlarda normal acilen sosyalleşmeye bak. Eğer sosyalleşmezsen devamında anksiyete bozukluguna gider o zamanda tedavi olman lazım.

Büyük ihtimal babanla aranda sorunlar var

Aynı sorun bende de var şehirdışında üniversiteye git şu an kafam rahat
Bu arada sosyalleş diyenleri takma asosyallik en iyisidir 2-3 kezban ya da kekoyla takılcam diye şekilden şekle girme

merhaba arkadaşlar benim yaşım 18 ailemle yaşıyorum fakat ailemle yaşamak beni çok daraltıyor bazen kafayı yiyecek noktaya geliyorum bana fazla karışmasalarda aynı evde yaşamaktan sıkılıyorum bunalıyorum evde 4-5 saat tek başıma kaldığımda inanılmaz zevk alıyorum sanırım psikolojik bi hastalığım var böyle çadırda doğada tek başıma kalmak gibi hayallerim var ayrı eve çıkmak istiyorum fakat cesaret edemiyorum sizce ne yapmam lazım

Sorunu açıklayayım büyük ihtimalle odandan çok çıkmıyorsun onlarda gel biraz bizle otur biraz insan içine çık vs sözler söylüyorlar standart bu yaşlarda bende bu yaştayım çünkü genelde öyle oluyor :D :D Bide sınava hazırlanıyorsan tümden durum vahim. Şuan 19 yaşındayım ve ünideyim işte 3 4 aydır başka şehirde yaşıyorum evet özgürsün dilediğini yapabiliyorsun istersen dışarı çık 24 saat gelmeki (çıkmıyorum hiç) ama ciddi anlamda sıcak yemek ve ailendeki rahatlığı özlüyorsun. Bende hep istemişimdir yalnız kalmayı dostum da yapacak bir şey yok aileler böyle erkek olduğum halde 9 dan geç eve dönemezdim genelde şuan istediğim saatte dönebilirim ama evdeki rahatlık yemek önüne geliyor vs hiç biri yok

kardeş yalnız yaşamak hiç güzel değil belli bir süreden sonra çile oluyor ben bu yaz mayıstan eylüle kadar tek yaşadım her işimi kendım gördüm yemek iş çamaşır ev temizliği herşeyle kendım baş etmeye çalıştım ama sonra psikolojim bozulma derecesine geldi bunalmaya başladım bir paket sigara 5 gün giderken bi baktım günde 2 paket içmeye başladım ama ailem geldi herşey düzeldi geri düzeldim sen sen ol ailende kopma

:) onla olakası yok

Sosyal fobi var sende. Yaşın 18 ise o yaşlarda normal acilen sosyalleşmeye bak. Eğer sosyalleşmezsen devamında anksiyete bozukluguna gider o zamanda tedavi olman lazım.
sosyallikte sıkıntı yok insanlarla falan iletişime geçebiliyorum ama kendimi yalnız hissediyorum şuan hiç bir arkadaşımı beğenmiyorum mesela çoğuyla mecburiyetten arkadaşım (iş mahalle ortamı vs)

Sorunu açıklayayım büyük ihtimalle odandan çok çıkmıyorsun onlarda gel biraz bizle otur biraz insan içine çık vs sözler söylüyorlar standart bu yaşlarda bende bu yaştayım çünkü genelde öyle oluyor :D :D Bide sınava hazırlanıyorsan tümden durum vahim. Şuan 19 yaşındayım ve ünideyim işte 3 4 aydır başka şehirde yaşıyorum evet özgürsün dilediğini yapabiliyorsun istersen dışarı çık 24 saat gelmeki (çıkmıyorum hiç) ama ciddi anlamda sıcak yemek ve ailendeki rahatlığı özlüyorsun. Bende hep istemişimdir yalnız kalmayı dostum da yapacak bir şey yok aileler böyle erkek olduğum halde 9 dan geç eve dönemezdim genelde şuan istediğim saatte dönebilirim ama evdeki rahatlık yemek önüne geliyor vs hiç biri yok
dersler kötü 2 yıl için başka şehirire gitsemmi diye düşünüyorum ama masraflar falan sıkıntı olucak bana okul olmasa çalışırdım (ailem para falan vermez bu yaşıma kadar harçlık almadım)

Kardeşim senin bileceğin iş ama. Ne kadar böyle sıkılsan da aileni yine özlersin. Yani bence evet de geç hepsine. Her şeyin kıymeti bilinmeli. Yarın bir gün o aradıklarımızı bulamayız.

aynı ben :D ama zararlı durum hiç anlamadan ömrünü bitiriyor bence bu yol zararlı

dostum normaldir o yaşlarda ergenlik piskolojisi etrafınada bakma herkes göründüğü gibi deyil senden daha kötüleride var onlara bakaraktan sükret gerçi kötü bi durumun yok ha illaki olmuyor dersen buyur seni yazın orduda fındıklarda 1 aylığına görelim nasılda 2 günde eve gitmek isticeksin yada malatyada kayısılarda elindekinin değerini bil piskolojik bi bunltıdır geçer diye dşün kendine ciddi zararlar verrsin böle giderse :)

Kardeşim, 25 yaşında ve 4 yıldır yalnız yaşayan biri olarak sana tavsiyem,
Her şey zıddı ile var olur, sürekli ailen yanında olduğu için biraz yalnızlık istersin ve sana güzel gelir, bir çoğu arkdaşın yazdığı gibide ailenden ayrılınca türlü sebeplerden dolayı, buse seferde aileni görmek istersin hele gittğin yerde büyük sıkıntılar çekiyorsan, onların yanına tatile gelince 3-5 gün güzel geçer sonra tekar sıkılmaya başlarsın v.s böyle gider hayat, yapman gereken ailenin yanında (oturma odasında v.s) biraz vakit geçirmek 3-5 muhabbet etmek ardındanda odanda keyfine bakmaktır, ayrıca 15-16 yaşımdan beri doğada kamp yapan biriyim sakın yalnız gitme!

:) onla olakası yok

sosyallikte sıkıntı yok insanlarla falan iletişime geçebiliyorum ama kendimi yalnız hissediyorum şuan hiç bir arkadaşımı beğenmiyorum mesela çoğuyla mecburiyetten arkadaşım (iş mahalle ortamı vs)

dersler kötü 2 yıl için başka şehirire gitsemmi diye düşünüyorum ama masraflar falan sıkıntı olucak bana okul olmasa çalışırdım (ailem para falan vermez bu yaşıma kadar harçlık almadım)

Dostum bende almıyorum YT den aldığım parayla idare ediyoruz 2 kişi kalıyoruz bu forumdan bir arkadaşla aylık 600 gidiyo

Yalnizlikla cikiyorum bende. Bu yaza dugunumuz var gelmek isterseniz beklerim :D. Saka bir yana ben yalnizligi pc bozulunca yasiyorum. Aile her zaman onemli. Hastalikta, saglikta biz ne kadar ailemizi secemesekte onemli. Aileden ayrilmanin 2 yolu var 1 universite 2 evlilik. Gg well dia wiped.

O kısa aralıklarda ev tek başına kalmak cidden çok farklı bir duygu.Bu yaş aralıklarında yapılması gereken en doğru adım ayrı evde üniversite okumak.Hatta mümkünse youtube vb. imkanlar kullanıp hiç baba parası yemeden ayrı eve çıkıp doyasıya eğlenerek okumak.

Fakat toplum içerisine girememek,toplum içerisine girmekten hoşnut olmamak psikolojik ciddi sorunlardır.

yalnızlığın ve parasızlığın gözü kör olsun diyor ve uzaklaşıyorum buradan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri