Yandeks Kazandırıyor.

yandex bu işle ilgili 600 kişiyi işten çıkardı sanırım.

DM4843.png

Youtubede kazanamayan öğrenci kardeşlerim deneye bilir yol parası çıkıyor en azından :)

ilk başladığımda 0.05 lik görevler vardı şimdi 0.02den yukarısı yok. Sizde de öyle mi?

Hocam ne yaptınız gece gündüz tıkladınız mı ? :D
Baya eski bu resim :) suan günlük 2-3 saat ayırarak 15-20 tl kazanıyorum. Yandex ilk zamanlardaki eksiklikleri iyice iylestirdi, ödemeler eskiden çok geç geliyordu şimdi 3-5 güne bazen aynı gün içerisinde yapıyorlar. Eski üye olmanında faydası olduğunu düşünüyorum.

Baya eski bu resim :) suan günlük 2-3 saat ayırarak 15-20 tl kazanıyorum. Yandex ilk zamanlardaki eksiklikleri iyice iylestirdi, ödemeler eskiden çok geç geliyordu şimdi 3-5 güne bazen aynı gün içerisinde yapıyorlar. Eski üye olmanında faydası olduğunu düşünüyorum.

Ben de kafaya takmıştım :) 8-10 dolar yaptım sonra düşündüm bunu yapacağıma youtube 'da geçiririm bu zamanı dedim... :D

Yandex de artık paypal ile sorun yaşıyor, şuan ödeme seceneklerinden paypalı kaldırdılar. En kısa zamanda sorunu çözeceklerini veya yeni ödeme yöntemi ekleyeceklerini söylediler.

ya ben buna bi hevesle kaydolmustum ama ne nickimi ne maıl adresimi hatırlamıyorum:D bu hesapdan devam etmesem yeni hesap açsam sıkıntı olurmuki 2-3 ay rahat oldu sanırsam diger hesaba girmeyeli

bende hiç görev gelmiyor bir sorun var sanırım.

ya bileniniz varmı baska ne alternatif iş var bu yandex dışında günde 4 saat ayda 120 saatten 300 dolar civarı kazanabilcegim bişey varmı beyler

Arkadaşlar toloka tercübelerinizi paylaşabilirmisiniz. Günlük aylık ne kazanabiliriz. Günlük görev hakkımızda sınır varmı?

0,22$ varmış :D tık başına kaç para bilmiyorum. bunu soyleyebilecek olan varsa çok makbule geçer

İlk zamanlarında gerçekten hiç fena olmayan paralar kazandırıyordu.Şimdi ise dolaşıp fotoğraf çekme görevleri hariç fazla kazandırmaz.

Arkadaşlar toloka tercübelerinizi paylaşabilirmisiniz. Günlük aylık ne kazanabiliriz. Günlük görev hakkımızda sınır varmı?

kazanç çok düşük hocam onu ilk açıldığında girmiştim kendi adıma o zamanlar soamda vardı uğraşılmaz dedim ama başka kazancınız yoksa kendiniz denemelidiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri