Yandex ile Kanal Açmak

S
  • Kullanıcı Saint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
S

Saint

Guest
Arkadaşlar Yandex ile kanal açmak istiyorum ama sorularım olacak. Yandex ile kanal açmanın Gmail ile kanal açmaktan ne gibi farkları vardır? Bu kanalları quiz olarak kullanacağım. Gmail açmak gerçekten sıkıntı telefon onayı cart curt bıktırıyor artık kanal açmayı denemiyorum bile hiç paraylada satın almak istemiyorum açıkçası. Yandex mail veya yahoo ile kanal açmayı düşünüyorum. Uygunmudur sizce? Var mı kullanan aranızda yandexi youtube için?

Arkadaşlar Yandex ile kanal açmak istiyorum ama sorularım olacak. Yandex ile kanal açmanın Gmail ile kanal açmaktan ne gibi farkları vardır? Bu kanalları quiz olarak kullanacağım. Gmail açmak gerçekten sıkıntı telefon onayı cart curt bıktırıyor artık kanal açmayı denemiyorum bile hiç paraylada satın almak istemiyorum açıkçası. Yandex mail veya yahoo ile kanal açmayı düşünüyorum. Uygunmudur sizce? Var mı kullanan aranızda yandexi youtube için?
Daha önce yandex kanallar komple kıyıma uğradı şimdi nasıl olur bilinmez forumda konuları var

zamanın çok ağlattı burada milletti

Peki neden yandex kanallar kıyıma uğruyor sebebi ne ki?

Sebep gayet açık değil mi sence?
Sende bir mail firmasısın bende, rakip ister miyim?
Geçen yaz yandex mailler kıyıma uğradı forum mağdur oldu.
Şimdi ne durmdadır bilinmez, açıp denemelisin.

yandex ile kanal açarken yine şu telefon onayı bölümü gelmiyor mu ?
+15 değil, yeni kanal açarken ki onaydan bahsediyorum..

sanki o onay yine çıkıyor diye hatırlıyorum ama emin değilim..
eğer bu şekilde bir imkan varsa,
şahsi web sitemden sınırsız mail alabileceğim sunucuya geçer tıkır tıkır hallederim :)

Sebep gayet açık değil mi sence?
Sende bir mail firmasısın bende, rakip ister miyim?
Geçen yaz yandex mailler kıyıma uğradı forum mağdur oldu.
Şimdi ne durmdadır bilinmez, açıp denemelisin.

Direk izin vermeyerek çözsünler o zaman neden böyle yapmaya ihtiyaç duyuyorlar ki çok mantıksız bence. Yandexi tam bilmiyorum hesap açarken onaya takılıyormu ama eğer takılmıyorsa yinede denemeye değer :D

yandex mailler derken..!
*yandex ile açılan youtube kanallar mı kapandı?
*yoksa yandex mail hesapları mı kapandı?

200 den fazla yandex mail hesabı açmışımdır seri olarak kapanan 2-3 geçmemiştir. Yandex mail hesaplarım hiç kapanmadı, sadece yandex ile bağladığım youtube kanallarım kapandı. Onunda nedeni 3cx numaralar kullanmıştım. o günden buyana seri numara kullanmadım kanalımda kapanmadı.

yandex mailler derken..!
*yandex ile açılan youtube kanallar mı kapandı?
*yoksa yandex mail hesapları mı kapandı?

200 den fazla yandex mail hesabı açmışımdır seri olarak kapanan 2-3 geçmemeiştir. Yandex mail hesabıplarım hiç kapanmadı sadece uandex ile bağladığım youtube kanallarım kapandı. Onunda nedeni 3cx numaralar kullanmıştım. o günden buyana seri numara kullanmadım kanalımda kapanmadı.

Yani numara kullandımdan kastınız sanırım +15 dakika onayı için değil mi? +15 dakika onayı yapmadan direk yandex maili açarak partnere bağlayayım diyorum ben.

Yandex maillerin çoğu topluca kapanmıştı. Ağzı yanan çok oldu

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yani numara kullandımdan kastınız sanırım +15 dakika onayı için değil mi? +15 dakika onayı yapmadan direk yandex maili açarak partnere bağlayayım diyorum ben.

senin durum farklı hocam Telefon onaysız mail açma yöntemini söylüyorsun sen. forumda açılmış birkaç konu var incele istersen hocam.

Ben yandexle açarken hem mail açılmasında hemde +15 oanyında telefon kullanıyorum. Ama ben haftada en fazla 2-3 mail açarım o yüzden falza göze batmaz benim hesaplar.

senin durum farklı hocam Telefon onaysız mail açma yöntemini söylüyorsun sen. forumda açılmış birkaç konu var incele istersen hocam.

Ben yandexle açarken hem mail açılmasında hemde +15 oanyında telefon kullanıyorum. Ama ben haftada en fazla 2-3 mail açarım o yüzden falza göze batmaz benim hesaplar.

3cx ilede onaylayabilirim yandex isterse eğer onay fakat youtubeda onaylama gibi bir ihtiyacım yok. Haftada 10 tane felan açarım bende.

Gmail de açılan maillerde google gerekli otomasyonu sağlayabiliyor.
Hatta çerez silip ip değiştirsenide bu sayede spam kanalları yakalayabiliyor.
Ama diğer maillerde bu kontrlü sağlayamayacağı için güven duymuyor...
Şahsi fikrim...

Peki yandexte mail açarken telefon onayına düştüğümüzde ip değiştirince mail açabiliyormuyuz yoksa gmail gibi oda inatlaşıyormu bizimle?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri