yanıltıcı içerikten para kazanma kapanıyor mu?

turkiye_fatih

Kayıtlı Üye
arkadaşlar yanıltıcı içerikten dolayı para kazanması kapatılma,ödeme alamam gibi durumlar oluyor mu?

mesela kurtlar vadisi oyuncularının resimlerine yazı ekleyip koysak fragman gibi bu yanıltıcı içerik mi olmus oluyor youtube acısından ?
(burada kurtlar vadisi tamamen örnek olarak yazdım.yanı spor ,çizgi film vs.)

bilgilendirirseniz çok sevinirim.

evet para kazanmayı bırak sorgusuz direk kanalın bile kapanır

topluluk kuralını çiğnediğin için yapmayabilir.bu şekilde de bir yere varamazsın başka yollar düşün.

şöyle söyleyim sana...
geçen haftalarda adamın biri gitmiş türk filmini dediğin şekilde yüklemiş.daha nete düşmeyen filmi içine başka film koymuş başlığa piyasaya çıkmayan yazmış...biz de spamlarken aldık tabii...baktım izlenimlerde iyi geliyor iyi hoş dedik.sonra beğenmeme ve yorum gelince çaktım muhabbeti...sonra kuralları okuduğumda en ağır kullanım ihlallerinden biri sayıldığını görünce anında sildim.izleyenlerden birinin bildirim yapmasına kalır işin...belki ilk izleyen 2 kişi bildirim yapar belki de 10k olunca olur şans işi.denemesi bedava ama ömrün uzun olmaz :D

yanıltıcı içerik sen resimleri koyup fragman yazarsan mesela o yanıltıcı içeriğe girer topluluktan kanalın kapanır şikayet edenler olacaktır illaki kazandığın parayı alırsın ama emekler boşa gider uzun soluklu işlerle uğraş

Bırak google kısmını yiyeceğin küfürleri bir düşün bakalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri