Yanında Çalışabileceğim Güvenilir Biri Aranıyor.

DeftoneS

Kayıtlı Üye
İŞ ALIMI ; AÇIK.
DETAYLAR İÇİN KONUYA YORUM YAZABİLİR VEYA PM ATABİLİRSİNİZ.

zAX1MB.jpg

millet yanına çalışabilecek güvenilir eleman arar sen güvenebileceğin patron arıyon sigortada yapsın mı :D zaten bu forumdan birine yapcan neyine güvenmeyecen pm onayı alır anlaşırsın kanalı bide sen görcen asıl mesele adam sana güvenecek mi sağlam kategori vs için ;) hayırlı işler kolay gelsin ama başlık değişik geldi açıklamak istedim :)

Güvenilir birisi olsaydınız satacağınız gmailleri herkez alırdı sizden . Öyle sabit bir kişiye mail açmayla uğraşmazdınız .Kusura bakmayın hocam ama şahsi fikrim size güvenebilicek birisini bulmanız çok zor . Yinede hayırlı işler

Not: böyle konularda forumca bilinen tanınan güvenilen bir kişiyi referans gösterebilirseniz insanlar sizinle çalışmayı düşünebilirler

bu arkadaş harbi iyi ya prog. pc konusunda filan belli tasarımı filanda güzel ama işte bazen olmuyor naparsan.. ama olucaktır sabretmek gerek bazen.

Allah Utandırmasın Çabalamak Her Zaman İnsana Öz Güven Verir

Son düzenleme:
millet yanına çalışabilecek güvenilir eleman arar sen güvenebileceğin patron arıyon sigortada yapsın mı :D zaten bu forumdan birine yapcan neyine güvenmeyecen pm onayı alır anlaşırsın kanalı bide sen görcen asıl mesele adam sana güvenecek mi sağlam kategori vs için ;) hayırlı işler kolay gelsin ama başlık değişik geldi açıklamak istedim :)

Reis bir aralar bir abimiz gmail satmıştı sonra o gmailden kötü kötü şeyler yapılmıştı evine polisler felan gelmişti o duruma düşmemek için.

Güvenilir birisi olsaydınız satacağınız gmailleri herkez alırdı sizden . Öyle sabit bir kişiye mail açmayla uğraşmazdınız .Kusura bakmayın hocam ama şahsi fikrim size güvenebilicek birisini bulmanız çok zor . Yinede hayırlı işler

Not: böyle konularda forumca bilinen tanınan güvenilen bir kişiyi referans gösterebilirseniz insanlar sizinle çalışmayı düşünebilirler

Güvenilir biri olsaydınız derken? Sürekli konu açmam benim hırsız şahsiyetsiz olduğumu mu gösterir? Kanıtın varsa göster yoksa şikayet edicem seni.

Reis bir aralar bir abimiz gmail satmıştı sonra o gmailden kötü kötü şeyler yapılmıştı evine polisler felan gelmişti o duruma düşmemek için.

Güvenilir biri olsaydınız derken? Sürekli konu açmam benim hırsız şahsiyetsiz olduğumu mu gösterir? Kanıtın varsa göster yoksa şikayet edicem seni.
Sürekli konu açıyor olmanıza bir lafım yok öyle bir cümlede kurmadım. Güvenilir birisi olsaydınız derken sanırım anlatmak istediğimi algılayamadınız. Benim anlatmak istediğim konu basında gmail açabilirim diyordunuz ve bende eğerki güvenilir birisi olsaydınız forumda gmail satışı konunuz olurdu ve ekstra iş aramazdınız güvenilir kişi işini iyi yapan kişi olmanızdan dolayı peynir ekmek gibi gmail satardınız demek istedim.

Ben fikrimi söylerken ( tavsiyede bulunurken ) sizin bana karşı böyle hırçın tavrınızdan dolayı bile şahsım adına sizinle iş yapılmayacağı yönünde düşündürdü beni.

Kanıtın varsa göster yoksa şikayet edicem seni diye çocukca cümle kurmuşsun ama seni dolandırıcı olarak suçlamadığım attığım mesajda herkez tarafından anlaşılcak basitlikte.benim yazdıklarım arasında forum kurallarına aykırı bir şey olmadığından dolayı ben gayet rahatım :)

O yüzden istediğin yere şikayet edebilirsin.
İkili tartışmaya dönüşmemesi adına yazacağın her ne olursa olsun cevap vermeyeceğimi bilmeni isterim.

Bence ufaktan gmail satışına başla tutturabilirsen zaten hedefine ulaşmış olacaksın.

mobil mesaj

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri