Yanınıza Telinizi Alın Yürüyün Ve Para Kazanın :)

Bak şimdi sahile gidiceksin 2 arkadaş.Birisi bir uca birisi bir uca geçecek 2 si birbirini görecek.Yaşlılara vericeksin 2 telefon dayı/teyze bunu ilerdeki arkadaşa götürürmüsün lütfen diye.Ondan telefonu alıp ters yönde gidene vericeksin.Bunun için temiz yüzlü olmak gerek günde 1-2 saat uğraşsan 10$ falan yaparsın heralde :D

lan ya bu nasıl bir kafadır :D:D:D:D
süper

Bak şimdi sahile gidiceksin 2 arkadaş.Birisi bir uca birisi bir uca geçecek 2 si birbirini görecek.Yaşlılara vericeksin 2 telefon dayı/teyze bunu ilerdeki arkadaşa götürürmüsün lütfen diye.Ondan telefonu alıp ters yönde gidene vericeksin.Bunun için temiz yüzlü olmak gerek günde 1-2 saat uğraşsan 10$ falan yaparsın heralde :D
Şimdi geldi aklıma :D
İllaki iyi niyetli olmayan bir yaşlı denk gelecektir. Telefonunda olma sonra :)
Telifiniz diye okudum töbe töbe
Hocam siz yarım saat kadar kestirin :D Kendinize gelirsiniz :)

hep işin üçkağıtını aramaktayız bi bunda değil her konuda ter dökmeden para kazanma peşindeyiz yeri geldimi faize haram derler hepsi iddaa oynar sonra iddaya haram der ama herşeyde üçkağıt arar yatır paranı madem faize para kazan

bu tam postacılar,anketçiler,promosyon dağıtıcıları için ha :D

ata baglayalım telofunu oldu bıttı ınsan oldugunu nasıl anlıyaccaklarkı :D

Ver minibüs şöforune akşama kadar gidip geliyor , paraya para demezsiniz :D

Not: daha önce şuraya konu açılmıştı ancak bilgilendirme niteliğinde olmadığı için yeniden bu konu açıldı:
http://www.ytpara.com/farkli-kazanc-yollari/88948-yuruyerek-para-kazanma.html
[/B]

Gayet de bilgilendirme var kardeşim 10k adım 1 dolar işte :D Bizim için özeti bu şekilde :)

Yanlız davetiye gelmemiş hala bana, Facebook sayfalarından da bakmıştım herkes davetiye bekliyor. Bunlar bi meydana çıktı ama gerisini getiremeyecekler sanki :)

Getirseler bile bizim forum göçertir uygulamayı abicim fikirlere baksana, 1 hafta dayanmaz :D

Hergün 1,5 saat yürüyorum yarın deneyeceğim bir haftada 1 dolar kazansam iyi para

Adamlar resmen biz parayı avucumuza alıp sıkacağız siz de damlalardan faydalanacaksınız demeye getiriyor tam bi saçmalık ilk duyduğumda çok güzel iyi kazanırım dedim sonra haberlerde izledimde yok arkadaş seni öldürmeden o parayı vermiyorlar

10k adımı okadar abartmayın beyler. Ben bir program kullanıodum, sadece evin içinde 2-3 adım atılıyor bazı gunler. Şimdi çocuk kucağımda bütün gece en az 5 k adım sayar günlük :)

Para vermiyosunuz indirin deneyin işte

10 tane telefon alırsak cebimize, 1K adımda da 1$ da kazanabiliriz kanımca :D

adımları nasıl sayıyor sensörleyse uygun bir makine yapılıp yürüyomuş gibi saydırtılabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri