Yanlış Bir Şeymi Yapıyorum?

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Olmaz neden olsun. Para kazanma ışıkları yanıyorsa kanallarında birde kontrol için para kazanma bölümünde hesapla ilgili ayarlar var orada hesabınızın koduna bakın bakalım doğru bağlanmışmı. İstediğiniz kadar bağlayabilirsiniz sıkıntı yaratmaz yani.

Olmaz neden olsun. Para kazanma ışıkları yanıyorsa kanallarında birde kontrol için para kazanma bölümünde hesapla ilgili ayarlar var orada hesabınızın koduna bakın bakalım doğru bağlanmışmı. İstediğiniz kadar bağlayabilirsiniz sıkıntı yaratmaz yani.

baktım hocam allah razı olsun hepsi aynı?

peki can alıcı nokta bir kanalım son 10 günde 30k oldu? geçmişteki izlenimler uçtu gitti dimi? alacağım yok onlarda?

ki şöyle bir şeyde var adsense ile ilişkilendirmediğim kanallarda para 0 gözüküyordu? bu bağlanmadığından mı kaynaklanıyordu?

arkadaşım senin sorunun şu olabilir örneğin 2k izlenim almışsındır youtubeden fakat 2k izlenimin hepsinde reklam çıkmaz atıyorum 2k izlenimde 500 reklam gösterimi olur 500 reklam gösterimindende geln tıklar yansır

özetle adsensedeki izlenim değil reklam gösterim sayısıdır

Arkadaşlar 4 tane kanalım var ve hesapladığım zaman bazı günlerde günlük 500 ila 2k arasında izleme alıyorum ama gel gelelim istatistiklerde 300ü geçemiyorum. izlemeler olduğu gibi haliyle tıklarda çok az her gün 3-4 saatimi ayırıyorum ama gel gelelim emeğim kazandığımı karşılamıyor.

nerede yanlış yapıyorum?
değerli fikirlerinizi yorumlarınızı bekliyorum :(

q95mf.jpg

Bu tabloyu nasıl görüntülediniz acaba? Bendeki istatistik bilgileri farklı, nereyi tıkladınız?

arkadaşım senin sorunun şu olabilir örneğin 2k izlenim almışsındır youtubeden fakat 2k izlenimin hepsinde reklam çıkmaz atıyorum 2k izlenimde 500 reklam gösterimi olur 500 reklam gösterimindende geln tıklar yansır

özetle adsensedeki izlenim değil reklam gösterim sayısıdır

yok hocam sorun o değilmiş bildiğimi sanıp bu işi bilmiyormuşum meğersem..

mailleri davet edip adsense ile ilişkilendirmemişim :( 40k izlenim uçtu gitti anlayacağın

yok hocam sorun o değilmiş bildiğimi sanıp bu işi bilmiyormuşum meğersem..

mailleri davet edip adsense ile ilişkilendirmemişim :( 40k izlenim uçtu gitti anlayacağın

Adsense ilişkilendirmeyi nasıl yaptınız? Düzelttiniz mi şimdi.

Adsense ilişkilendirmeyi nasıl yaptınız? Düzelttiniz mi şimdi.

kanala girip kanal ayarlarına girdim para kazanma sekmesine tıkladım. ödememi nasıl alacağım kısmına basıp sonraki diyerek etkinleştirdim. ama yönetici olmayan bir hesapla enkinleşti sıkıntı olmaz umarım?

Bende bi ara, ki ara ara da olur adsense ye bağlasam da bazı kanallarda binlerce gösterime rağmen hiç kazanç yansımazdı ilginç bir durum

hmen bakıyorum dostum sağllasın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri