Yanlışlığı nerede yapıyorum?

• Kullanıcı ssusar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

ssusar

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kanal açarken bir yerde yanlış yapıyorum ancak nerede?
Yutubum botuna geçtim sabah 3 kanal yaptım daha bot da tecrübesizim. Şimdi kanalları tanımladım bota bağladım yani. Sonra kanal kopyala dedim yaklaşık 35-45 arası video attım. Ancak şimdi baktım 3 kanal da kapalı. 3 de farklı botlardan yaptım bu arada.
Mobil veri kullanıyorum.
Portable gizli sekmesinden açıyorum kanalları.

Hata nerde olabilir? Acaba yutubum çok hızlı yükledi 2 dk bitirdi bütün yüklemeleri bunda olabilir mi?

Mailler de de sıkıntı olma ihtimalide var tabi. Ama pek sanmıyorum.

Kimden almalıyım tavsiyeniz var mıdır?

---------- Spam Engelliyici 12:56 ---------- Önceki Mesaj 12:36 ----------

Yardımcı olabilecek forumda 1 kişi yok mu?

Bazen yardım istemek iyidir. Forumdan yardım bekliyorsan yüzeysel olarak yardım edebilirler. Dün benim botu sattığını görmüştüm. Satmadan önce kapanmalarım var diye yönetici desteğine yazsaydın çözerdik kapanma derdini.

Neyseki bot değiştirince kapanmanın geçmediğini görmüş ve artık sıkıntıyı kendinde aramaya başlamışsın.

Nedenini bilmiyorum. Bende bakmadan söylemeyemem. Bana göre sen adsense çalışıyorsun, 24 saat içinde toplu olarak kapnıyor gördüğüm kadarıyla. Derdin adsensenin spama düşmesi olarak düşünüyorum. Kanal yap adsenseye kanalların yarısını bağla, yarısını bağlama. Bağlamadıkların aynı anda kapanmıyorsa yeni adsense veya quiz yoluna devam et. Bugün, yarın adsense spame düşme riskleri hakkında bir paylaşım yapcağım

Kanalları adsenseye bağladığın gibi kapanıyorsa adsense spama düşmüş.

Ama adsense bağlamadan kapanıyorsa kanalların açılmasıyla ilgili sıkıntın var.

Bazen yardım istemek iyidir. Forumdan yardım bekliyorsan yüzeysel olarak yardım edebilirler. Dün benim botu sattığını görmüştüm. Satmadan önce kapanmalarım var diye yönetici desteğine yazsaydın çözerdik kapanma derdini.

Neyseki bot değiştirince kapanmanın geçmediğini görmüş ve artık sıkıntıyı kendinde aramaya başlamışsın.

Nedenini bilmiyorum. Bende bakmadan söylemeyemem. Bana göre sen adsense çalışıyorsun, 24 saat içinde toplu olarak kapnıyor gördüğüm kadarıyla. Derdin adsensenin spama düşmesi olarak düşünüyorum. Kanal yap adsenseye kanalların yarısını bağla, yarısını bağlama. Bağlamadıkların aynı anda kapanmıyorsa yeni adsense veya quiz yoluna devam et. Bugün, yarın adsense spame düşme riskleri hakkında bir paylaşım yapcağım

Hocam suçu ilk etap ta sizin eklenti de bulmuştum. Çünkü client al , videoyapa ekle seçeneği ile kanalı bağlıyordum. ve böyle yaptığım bütün kanallar bir günde kapandı. ve kendi yaptığım kanallar kapanmadı. O yüzden suçu botta bulmuştum. Ancak bugün baktım burda da kapanıyor nedenini bir türlü çözemedim bende mi mail de mi mobil veri internet te mi? Adsense kullanmıyorum hocam. Kanalları quize hazırlıyorum bekliyorum dünkü kapanan 96 kanalım hiç bir yere bağlı değildi.

---------- Spam Engelliyici 13:45 ---------- Önceki Mesaj 13:43 ----------

Aynen birader adsensen spama düşmüş belli.

Kanalları adsenseye bağladığın gibi kapanıyorsa adsense spama düşmüş.

Ama adsense bağlamadan kapanıyorsa kanalların açılmasıyla ilgili sıkıntın var.

adsense kullanmıyorum arkadaşlar. Bakalım mail satıcısını değiştirelim bide. değiştire değiştire en son günde 5 kanal yapıcam mailleri kendim açıcam sağlam olsun az olsun artık emek emek yapıyorum boşa gidiyor.

Hocam isterseniz denemelik bir 20 kanal vereyim şu ana kadar hiç kapanma şikayeti gelmedi beğenirseniz beraber çalışırız.

Hocam skype isminiz neydi bana herhangi bir bildirim gelmedi.
sinansusar

---------- Spam Engelliyici 14:22 ---------- Önceki Mesaj 14:10 ----------

5 dakika önce de bir kanal yaptım. Ancak yine kapandı mail farklı kişiden. Acaba çok seri yüklediği için olabilir mi? 10 sn de bir video yüklemesi yaptı baktım da. Yutubum da yavaş yükleme 10 dk da bir yükleme seçeneği bulamadım acaba böyle bişey var da ben mi bilmiyorum.

okadar kanalın kapanması için ya kanalların hepsını 1-2 gunde doldurman lazım yada adsesenın spama düşmesi lazım

sinansusar

---------- Spam Engelliyici 14:22 ---------- Önceki Mesaj 14:10 ----------

5 dakika önce de bir kanal yaptım. Ancak yine kapandı mail farklı kişiden. Acaba çok seri yüklediği için olabilir mi? 10 sn de bir video yüklemesi yaptı baktım da. Yutubum da yavaş yükleme 10 dk da bir yükleme seçeneği bulamadım acaba böyle bişey var da ben mi bilmiyorum.

yutubumda tabıkı var aralıklı zamanlı yukleme :)

Kanalı Tanımla
Kanallar a Gel
Zamanlama Tanımlayacagın Kanaldan Kalemle Duzenlemeye Gel
Asagıya ın ''Video Yükleme Zaman Aralığı'' göreceksın , en az 5 dk yap yada 10 dakıka Kaydet de cık ...

Bir de boyle dene :)

Kanal ısı de onemlıdır hemde cok oenmlı ...

yutubumda tabıkı var aralıklı zamanlı yukleme :)

Kanalı Tanımla
Kanallar a Gel
Zamanlama Tanımlayacagın Kanaldan Kalemle Duzenlemeye Gel
Asagıya ın ''Video Yükleme Zaman Aralığı'' göreceksın , en az 5 dk yap yada 10 dakıka Kaydet de cık ...

Bir de boyle dene :)

Kanal ısı de onemlıdır hemde cok oenmlı ...

Kanal işi bende hocam :)

Hocam bende kanalı bota bağladığınız bilgisayardan kaynaklanabileceğine dair bir intiba oluştu. Farklı bilgisayarlardan bota bağlamayı deneseniz? Sadece ip ve çerez olarak düşünmeyin, bilgisayarı komple bir elden geçirin, mac adresi vs.

Satın aldığınız kanalların şifresini değiştiriyor iseniz aynı ya da basit algoritmalı şifreler kullanmayın, hatta kanal ismi ile alakasız şifreler kullanın bence. Bir de malum copy-paste ile hızlıca girmeyin kanallara.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri