yapikredi bu mesajin anlami nedir arkadaslar?

HunterLord

Kayıtlı Üye
15/06/2015 itibariyla,Bankamizda bulunan yabanci para hesaplara yurtici/yurtdisi diger bankalardan gelecek havale tutari uzerinden %0,5oranda ucret alinacaktir. Gelen Havale Odeme Ucreti Minimum 20 USD, Maksimum 150 USD'dir. Urun vazgecme hakki ile ilgili detayli bilgi: Sıkça Sorulan Sorular | Memnuniyetiniz İçin Buradayız | Yapı Kredi

Biliyosunuz ki odemeleri bankayla aliyoruz ve yapikredi bugun bana bu mesaji atmis

mesaj açık urfalı yüzde 0,5 paranı alcaklarmıs:D buda en fazla 150 dolara tekabul edicekmiş:D

mesaj açık urfalı yüzde 0,5 paranı alcaklarmıs:D buda en fazla 150 dolara tekabul edicekmiş:D

100 dolardan 20 dolar da alabilir ama min. 20 $ yapı kredi kadar lanet bir banka görmedim arkadaş cep bankadan havaleye bile masraf kesiyor :=)

yani 30 dolar geldi diyelim 0.5 ine bakmıyor süs olarak koymuş oraya direk 20 dolar kesiyor. Ama 5000 dolar geldi yine 0.5 e bakmıyor en fazla 150 dolar kesiyor.

Bankalarda var birşey ing de bana attı mesaj ücretlerde değişiklik zamanları geldi heralde :D

25/06/2015 itibariyle Hesap Isletim Ucreti 10.50 TL (BSMV Dahil) olarak uygulanacaktir. Haklariniz icin: Mevduat | ING Bank

yani 30 dolar geldi diyelim 0.5 ine bakmıyor süs olarak koymuş oraya direk 20 dolar kesiyor. Ama 5000 dolar geldi yine 0.5 e bakmıyor en fazla 150 dolar kesiyor.
belli oranlar var o aralıklarda değişkenlik gösteriyor diye düşünüyorum, western union ödemeleri gibi düşünebilirsiniz. :)

kuveyt de öneririm hatta quizden önce para geldi diye mesaj atıyor :D

yabancı para hesapları demiş, aranızda ödemesini döviz hesabına alan var mı?
ödemeleri tl olarak, tl hesabımıza alıyoruz, bizi bağlamıyor...

partner çalışmadığım için onu düşünmedim ben :)
ozaman kötüymüş yaw :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri