yapıkredi nuvo hakkında

yol yakınken geri dön hocam, adsense parası yatar 3 gün bekletirler hafta sonu girer pazartesi yatırmazlar
hesap kapatırsın iade olan paranı geri vermezler bizde değil derler ,
kendi paramla rezil oldum 30 saatten fazla öğlen mesaisi yaptım hem telefon hem şube
bu adamlardan paramı alamadım
bak şimdi ara çağrı merkezini mesain başlıyacak hiç kimsede neden böyle olduğunu anlamıyacak
nuvo kullanmayın, kullandırtmayın sağlığınız için.

yol yakınken geri dön hocam, adsense parası yatar 3 gün bekletirler hafta sonu girer pazartesi yatırmazlar
hesap kapatırsın iade olan paranı geri vermezler bizde değil derler ,
kendi paramla rezil oldum 30 saatten fazla öğlen mesaisi yaptım hem telefon hem şube
bu adamlardan paramı alamadım
bak şimdi ara çağrı merkezini mesain başlıyacak hiç kimsede neden böyle olduğunu anlamıyacak
nuvo kullanmayın, kullandırtmayın sağlığınız için.

hocam forumda gördüm kullanan sonra bende başvurdum. eğer dediğiniz gibiyse zaten kartı kırıp atarım. bu konuda başka sorun yaşayan var mı acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hocam forumda gördüm kullanan sonra bende başvurdum. eğer dediğiniz gibiyse zaten kartı kırıp atarım. bu konuda başka sorun yaşayan var mı acaba?

hocam 2 senedir kullanırım hiçbir sorun yaşamadım diyebilrim.tek kusurları müş.hiz. biraz dandik adamlarda bişey bilmiyor.yanlız dediklerigibiyse ykb internet şubesine falan giriş yapmış olabilirmisin.
ayrıca alternatif istersen kuveyttürk ü öneririm

hocam 2 senedir kullanırım hiçbir sorun yaşamadım diyebilrim.tek kusurları müş.hiz. biraz dandik adamlarda bişey bilmiyor.yanlız dediklerigibiyse ykb internet şubesine falan giriş yapmış olabilirmisin.

ayrıca alternatif istersen kuveyttürk ü öneririm

hocam yapıkredi de zaten hesabım yok gireyim. yine de farzedelim ki hesabım var ve yapı krediye girdim. ne olmuş yani girdiysem. üyeliğin silinmesiyle ne alakası olabilir? Hz Adem in cennetten kovulmadına benzetmişler.

arkadaşlar yapı kredinin mobil versiyonunda hesabınıza giren çıkan paralara bile bakamıyorsunuz ( gelen pin kuruşuna bakmak için atm sine kadar gitme saçmalığına katlanmıştık ), bu banka eski çağda kaldı, varsa hesabınız kapatın yenilikçi bankaları deneyin. enpara sorunsuzdur bu işler için

Nuvo'ya üye olduktan sonra YapıKredi 'nin kendi uygulaması-internet şubesine giriş yaparsan üyeliğin iptal edilir.Zaten Banka sözleşmesinde ve gelen zarfda yazıyor üstüne bir de sms atıyorlar bununla ilgili.Bayagı süredir kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.

nuvoya yeni üye olduğumda hesaplarıma baktığmda adıma bir aktif bir pasif hesap açılmış. :D anlam veremedim tabi müşteri hizmetlerini arayarak bilgi aldım ve pasifi kapattırmıştım. aktif olarak kullanmaya başlamadım ama inşallah bir sorun ile karşılaşmam :D

abi garanti one da sıkıntısız öneririm onu da 25 yaşa kadar diyordu sanırım sınırı ama yaş sıkıntısı ama havale eft vs vs ücretsiz onda da
enpara zaten digerlerine göre sorunsuz ve musteri hizmetleri size destek yonunden cok üstün diger bankalara göre

Boyle karaktersiz kuruluslar bu memlekette para kazaniyor ustelik cok para...
Memlekette bu dengesiz firmalara gerekeni yalan mufettisler maliyeciler yok.
Sizin zahmet bunlari sikayetvar.coma da yazin daha fazla insan bunlarin ne mal oldugunu bilsin

Nerdeyse 1 yil once basvurmustum eve bir kere gelmisler evde yoktum, gelmeleri de yaklasik basvurudan 3 ay sonra filan. Daha sonra ne gelen ne giden oldu ne arayan ne soran. Tok satici durumundalar sanirim yoksa bu kadar vurdumduymaz olamazlar diye dusunuyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri