Yapıkrediden Bu Ne Tür Bi Saçmalıktır.

cecenistan

Yasaklanmış
Play kart kullanıyordum ogrencı kartı dıye almıstım, bugun baktıgımda kredı kartım kapatılmıs bana hıcbır gerekce bır ıbrazda bulunmadan, aradıgımdada kurye tarafından ımzaladıgım sozlesme taraflarına ıletılmedıgını soyledı, aksı durumda zaten mevcut kredı kartını nasıl ısleme koyupta bunca zamandır kullandım ve nasıl acmıs oldular bu kartı ellerınde hıcbır belge olmadan gercekten sacmalık bu ?
Paypaldan sonra kredı kartıda gıttı neler oluyor boyle herkes bana odaklanmıs :D

Play kart kullanıyordum ogrencı kartı dıye almıstım, bugun baktıgımda kredı kartım kapatılmıs bana hıcbır gerekce bır ıbrazda bulunmadan, aradıgımdada kurye tarafından ımzaladıgım sozlesme taraflarına ıletılmedıgını soyledı, aksı durumda zaten mevcut kredı kartını nasıl ısleme koyupta bunca zamandır kullandım ve nasıl acmıs oldular bu kartı ellerınde hıcbır belge olmadan gercekten sacmalık bu ?
Paypaldan sonra kredı kartıda gıttı neler oluyor boyle herkes bana odaklanmıs :D

Hocam paypal olayı zaten başınızı ağrıtmıştı bi de bu mu çıktı

ne güzel işte borç harç kalmamıştır kapatıldıysa :D

sende ne çektin be kartlardan paypaldan sahtekarlıktan

Hocam paypal olayı zaten başınızı ağrıtmıştı bi de bu mu çıktı

valla arkadas bende anlamadım, sacma sapan gerekceden dolayı kartım kapatılmıs, kredı kartımın sozlesmesı ellerıne ulasmadıysa bu zamana kadar kullanabılırmıydım sankı, hafta ıcı subeye gıdıp gorusucem dertlerı neymıs ogrenırız

hesap işletim ücreti yok
faiz oranı da yok (istersen açtırabiliyorsun)
kredi kartından nakit avans çekebilme
taksitli nakit avans çekebilme
ayrıca diğer bankalara göre (bence) en çok worldpuan veren kart

hocam karttan nakıt para cekınce yada cebe havale yaptıgımda faız yapıyorlarmı onu soruyorum yoksa para ısletıp faızden para elde etmek degıl nıyetım ;? cektıgım nakıtlerden benden faız alacaklarmı

aynı şey benimde başıma geldi kardeşim yok neymiş devlet kontrol ediyormuş felan filan dediler gelir belgesi yollarsanız açıcaz dediler bende saolun istemiyorum kartınızı felan dedim kapattım :D

Once bı subeye gıdıpte durumu cozeyım hocam olmazsa bakarız bı hal caresıne inşaallah

Müşteri hizmetlerini arayıp borcunu sor kardeşim ilerde başını ağırtabilir banka bu 5 TL lik borcu söylemez 10 yıl sonra 5 milyar olarak karşına sorar o yuzden iyice sor soruştur kapat

aynı şey benimde başıma geldi kardeşim yok neymiş devlet kontrol ediyormuş felan filan dediler gelir belgesi yollarsanız açıcaz dediler bende saolun istemiyorum kartınızı felan dedim kapattım :D
bakalım bende pazartesı gunu gıdıcem hıcbır evrak ıstemeden acarlarsa devam sacma sapan yokusa surecek olurlarsa, kapat :D
Müşteri hizmetlerini arayıp borcunu sor kardeşim ilerde başını ağırtabilir banka bu 5 TL lik borcu söylemez 10 yıl sonra 5 milyar olarak karşına sorar o yuzden iyice sor soruştur kapat

aynen oyle zaten pazartesı gunu ne oldugunu ogrenmeye gıttıgımdede karttakı borcu kapatıcam inşaallah hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri