Yapsam paketleri alan olur mu?

• Kullanıcı grumpynub
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

grumpynub

Kayıtlı Üye
Kafamda birçok özgün fikir mevcut. Bir sürü kategoride özgün video seti hazırlasam kimler alır ?

Örneğin kategorimiz çocuklarla ilgili oyun hamuru vs. bununla ilgili 20-30 tane özgün video hazırlasam sony vegas edit altyazı montaj vs her şey dahil alır satın alır mısınız?

Kendin neden özgün kanal açmıyorsun derseniz bir an önce paraya ihtiyacım var. Ne dersiniz nasıl fikir ? Paketler halinde kategori kategori 30 - 50 video şeklinde.

Neye ne şekilde fiyat biçecekseniz? Örnek verseniz...

Kafanızda illaki bi fiyat belirlemişinizdir hocam bir fiyat verin siz uyarsa neden almayalım.

Videoyu çekmeden evvel tanesini 10 liradan satsam off dersin belki çektikten sonra 20 lirayı beğenmezsin :) Vereceğin emeğe göre bir fiyat biçersin. Tabi ne çeşit bir video olacağı da önemli.

Şu para insana nasıl şeyler düşündürüyor forumu bu yönüyle çok seviyorum farklı farklı şeyler çıkıyor hep. :)

Verdiğiniz videoların 1 yıl sonra 1 milyon izlendiğini görüp de kahrolmayın ama. :)

Ya da her şeyini kendinizin yaptığını kanıtlayan bir video çekip sonra Youtube'a gönderip telif atmayacağınızın garantisi var mı mesela? :p

önceden bir ben çılgınca fikirler üretirdim şimdi tüm forum çılgın fikirler üretiyor.
Not : bu fikri geçen sene r10 da uyguladım çok geride kaldınız :D :D

Şu para insana nasıl şeyler düşündürüyor forumu bu yönüyle çok seviyorum farklı farklı şeyler çıkıyor hep. :)

Verdiğiniz videoların 1 yıl sonra 1 milyon izlendiğini görüp de kahrolmayın ama. :)

Ya da her şeyini kendinizin yaptığını kanıtlayan bir video çekip sonra Youtube'a gönderip telif atmayacağınızın garantisi var mı mesela? :p

Kanıtları çekip satın alan kişiye veririm.

Fiyat onemli burada 20 videoya mesela kac para isteyeceksin 10+ dk ingilizce olsa? Uygun olursa ben alabilirim

Misal dedigin gibi 15-20 dk arasi hamurlu video ceksen 10 tane. (benzersiz) fiyati nedir?

İlginç bir düşünce ama yürütülebilir değil gibi geliyor. Bir süre sonra içerik üretmekte zorlanabilirsin, emeğinin karşılığını alamadığını düşünebilirsin vb.

Hocam ortalama 10dk ingilizce video için video başına ne kadar ücret düşünüyorsunuz?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güzel fikir.Fiyatı da belli olsa satın almak isterdim ben de.

Güzel bir fikir.. her arz kendi talebini yaratacktır ama bu dengeyi iyi ayarlamak lazım.. sonra adetler artıp iş yükü büyüdükçe özgün videoların spama varan hazin sonu olmasın da :D örnek bir kaç video ve fiyat aralığı belirtirseniz; birçok kişi gibi ben de düşünebilirim..

sipariş arttıkça özgünlükten çıkar o :D :D :D

Talep baya olacak gibi güzelde fikir aslında istediğin gibi olurda inş hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri