yaptıgımız bu işin dini açıdan

• Kullanıcı harekir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

harekir

Yasaklanmış
arkadaşlar yaptığımız bu işin dini açıdan bir sıkıntısı varmı acaba

ama arkadaş var diyor facen konuştum birsiylede başkalarının videolarını yuklemek haram diyor

sakın bu konulara girmeyin ne sonunu bulabilirsiniz nede burda bi hırs ugruna kırdıgınız kalpleri onarabilirsiniz.

butür konuları tasvip etmiyorum.

herkez kendi içinde cevaplamalı butür soruları

arkdaşlar lütfen bunabir açıklık getiralim herkez ne yaptığını bilsin

var dostum. en basitinden şunu düşün niche çalışmasında alakasız etiket girip reklamveren şirketin hakkını yiyoruz

yapıyoruz ama Allah affetsin. bazen mecburiyetten.sonuçta kendimize ait olmayan bir videoyu yükleyip üzerinden para kazanıyoruz. kazancımız mutlaka şüpheli. Kul hakkına girer diye düşünüyorum kendimce.

sakın bu konulara girmeyin ne sonunu bulabilirsiniz nede burda bi hırs ugruna kırdıgınız kalpleri onarabilirsiniz.

butür konuları tasvip etmiyorum.

herkez kendi içinde cevaplamalı butür soruları

aynen katılyıorum.bu konular kendi içinde kalmalı...ayrıca bir hırsızlık yapmıyoruz biz...reel hayatta onca şey yapıyoruz farkındamıyız...

zina-göz zinası-dedi kodu-iftira-gıybet-yalan söz-boş yere yemin vsvsvs bir çok şeyler yaparken bu iş emek verdiğin alın teri akıttığın bir iş....

içinden ne geliyosa onu yap kardeşim ben öğrenciyim okulumu devam ettirebilmem için paraya ihtiyacım var elimden gelen herşeyi yapıyorum hem okula gidiyorum hem işe gidiyorum yettiremiyorum ne yapıyım çabalamıyımmı ? Allah herkese Yardım etsin ..

İsteyen haram desin isteyen haksız kazanç isteyen başka bir şey ama şu var ki eğer kendi videolarınızı koymuyorsanız başkalarınınkini upload ediyorsanız orada sorun vardır (herkes böyle yapıyor)

arkdaşlar lütfen bunabir açıklık getiralim herkez ne yaptığını bilsin

aramızda imam veya müftü oldugunu zannetmiyorum.

var dostum. en basitinden şunu düşün niche çalışmasında alakasız etiket girip reklamveren şirketin hakkını yiyoruz

din göreceli bir kavramdır meshepler bile birbiriyle celişirken kimse kendi söylediginin dogrulugunu kanıtlayamaz.

konu kilitlenmeli

Mantıklı olun
Siz o reklamı oraya koymasanız bile youtube kendi koyar reklam verenden her türlü parasını alır.
Size diyorki, bunun yerine videolarında reklam oynattırıyım ne gelirse % bılmem kacı sana dıyor daha ne ıstıyorsunuz ?

yani internetten para kazanılan her yerde haram dort donuyor ben bulamayacakmıyım şoyle düzgün bir şey ya

ama arkadaş var diyor facen konuştum birsiylede başkalarının videolarını yuklemek haram diyor

arkadaşım olaya birde şu açıdan bak...
Videosunun izinsiz olarak kopyalanmasını istemeyenler zaten telif bildiriminde bulunuyorlar. Videoyu yükleyen kişi kopyalanmasını istemiyorsa izin vermiyor zaten.

:d yok ya ben bu işi sevdim ama bir yandanda harama gitmek istemiyorum arkadaşlar o yuzden bu işin öteki tarafıda var

aramızda imam veya müftü oldugunu zannetmiyorum.

din göreceli bir kavramdır meshepler bile birbiriyle celişirken kimse kendi söylediginin dogrulugunu kanıtlayamaz.

konu kilitlenmeli

burda öznel bişeyden bahsetmedim ki... azcık mantıkla bu sonuç ortaya çıkıyo
adamın videosunu yükle tbm arttırmak için alakasız etiket gir, orda burda abone kas izlet cart curt sonra da kanıt iste... mantık nesneldir çelişki özneldir dinde kanıt istenmez!!1

Mantıklı olun a.k
Siz o reklamı oraya koymasanız bile youtube kendi koyar reklam verenden her türlü parasını alır.
Size diyorki, bunun yerine videolarında reklam oynattırıyım ne gelirse % bılmem kacı sana dıyor daha ne ıstıyorsunuz ?

Düz adam olma

O adam videosunu Youtube'a koyarak gösterilecek reklamı kabul etmiş oluyor. Youtube ona videosunu yayınlaması için bir hizmet veriyor karşılığında köşede reklamı gösteriyor. Sen ne yapıyorsun? Başkasının videosunu alıp yükleyip reklam açıyorsun. İkisi aynı şeyler değil.

arkdaşlar bir yandan içime kur düşüyor bir yanda düşmüyor çok fena bişey ya aramızda imam yada imamın oğlu yokmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri