yaptıgımız bu işin dini açıdan

• Kullanıcı harekir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öznel mi nesnel mi bakacağız konuya ona göre yorum yapayım, Arkadaşlar bırakın allaha sen günah diye kimse çalışma yapmasın bakalım adwords kime gösterecek reklamları Zaten öznel videolarını yapanlar büyük şirketler marka yapmış isimler aranızda marka olabilcek bi insan varsa oda Serkan abi olabilir oda tecrübesinden dolayı, Lütfen konu kilitlenmeli yanlış yerlere çekilerek kalpler kırılabilir, Evet günah işliyoruz isteyen yapmasın !

burda öznel bişeyden bahsetmedim ki... azcık mantıkla bu sonuç ortaya çıkıyo
adamın videosunu yükle tbm arttırmak için alakasız etiket gir, orda burda abone kas izlet cart curt sonra da kanıt iste... mantık nesneldir çelişki özneldir dinde kanıt istenmez!!1

şahsen bu foruma ilk kayıt oldugum günde söyledim yine söylüyoırum youtubede sadece kendi videolarımı paylaşırım.!!

kanıtlanmış şeyler mantıga uyar. bunuda bilmelisin.

aramızda imam veya müftü oldugunu zannetmiyorum.

din göreceli bir kavramdır meshepler bile birbiriyle celişirken kimse kendi söylediginin dogrulugunu kanıtlayamaz.

konu kilitlenmeli

Bence bu konuyu bir imamın müftünün cevaplaması yetmez. Olay takva meselesi.
Sana göre sakıncalı olan bir başkasına göre helal gözükebilir. yani katılım bankasından kredi çekmeye helal diyen de var haram diyende....

Bence bu konuyu bir imamın müftünün cevaplaması yetmez. Olay takva meselesi.
Sana göre sakıncalı olan bir başkasına göre helal gözükebilir. yani katılım bankasından kredi çekmeye helal diyen de var haram diyende....

işte bunu ilk mesajımdada belirttim bu konu yanlış herkez bunu kendi içinde cevaplamalı.

ben sorumu şöyle sorayım o zaman başkalarının videoalrı almak sorun olyormu ve zaten başkaları videolarını almamazı isteseler yapmaları gerekenleri yaparlardı bizi ihtar edebilirler ama istemediklerini ve uyarı yapmadıkları halde biz onları alırsan sorun olrumu

Öznel mi nesnel mi bakacağız konuya ona göre yorum yapayım, Arkadaşlar bırakın allaha sen günah diye kimse çalışma yapmasın bakalım adwords kime gösterecek reklamları Zaten öznel videolarını yapanlar büyük şirketler marka yapmış isimler aranızda marka olabilcek bi insan varsa oda Serkan abi olabilir oda tecrübesinden dolayı, Lütfen konu kilitlenmeli yanlış yerlere çekilerek kalpler kırılabilir, Evet günah işliyoruz isteyen yapmasın !

ben öznel nesnel derken gerçek ve kişiye göre gerçekten bahsettim yanlış anlamışsın kardeşim sen beni...

fikir alışverişi yapıyorum arkadaşım nurda her konuya laf atmayın varya forumda herkez sanki birbirini boşlamaya calışıyo

şahsen bu foruma ilk kayıt oldugum günde söyledim yine söylüyoırum youtubede sadece kendi videolarımı paylaşırım.!!

kanıtlanmış şeyler mantıga uyar. bunuda bilmelisin.

ona şüphe yok tabi ki ama adam günah mı diyo sende bana kanıtlayamazsın diyosun din inançtır kanıt aramana gerek yok ya inanırsın yada inanmazsın

ona şüphe yok tabi ki ama adam günah mı diyo sende bana kanıtlayamazsın diyosun din inançtır kanıt aramana gerek yok ya inanırsın yada inanmazsın

bak işte anlattıgım noktada bu .

benim sözlerimden anlatmak istediklerimi degil anlamak istediklerini anlıyorsun.
konuyu nerden nereye cektin. daha fazla uzatma .

Neyse arkadaşlar yazacaktım da yine bazı arkadaşlar minare-kılıfa çok meraklı her yaptığımız açıklamayı minare-kılıf çerçevesinde değerlendiriyorlar.Diyecek laf yok.Ama yine de kısaca söylemek gerekirse Haberal02 nin dediği gibi takva meselesine kayıyor bu konu biraz.

ben öznel nesnel derken gerçek ve kişiye göre gerçekten bahsettim yanlış anlamışsın kardeşim sen beni...

yorumu senin yorumuna göre yapmadım açıkcası diğer mesajları bile okumadan yorum yaptım konuyu açan arkadaşın yorumunu göz önünde cevapladım, Din Kuran-ı Kerime ve içindekilere göre nesneldir kardeşim ama nasıl yaşandığı insanın içine yani öznelliğine kalmıştır anlamında yorumladım orda.

Buradaki kimse din gorevlisi, hocasi degil . Sorunuza cevap almak icin diyanete mesaj atin. Gerekli cevabi onlar verecektir.
Konu tartismaya dogru gittigi(bazilari basladi bile ) icin kapiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri