Yaptırımları ne olur?

• Kullanıcı Suavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri

Suavi

Yasaklanmış
Öncelikle herkese bol kazançlar diyerek konuya giriş yapayım...

Birkaç ay önce bu işe botla spam(YT to YT) yaparak başladım ve hala öyle devam etmekteyim. Son olarak Webmoney'e üye olurken benden kimlik ve fatura ibrazı istediler. Başta da söylediğim gibi spam yapmaktayım ve gerek youtube olsun gerek Quizgroup olsun ikisinde de tam olarak bilgilerimi net paylaşmıyorum. Böyle belgeleri ibraz edip spamla yola devam ettiğimde ileriki süreçte bana hukuki bir işlem yapılabilir mi? Yoksa bu işin en ağır cezası kanal kapatma mıdır? Cevaplarınızı bekliyorum.

Hocam youtube vs zaten ters birşey olup hukuki işlem yaparsa onlar ne yapar eder bulur seni merak etme

ilerde herşey olabilir,zaten yt spammerleri bunların hepsini göze alarak çalışıyorlar..hani bir söz vardıya : Sonunu düşünen kahraman olamaz diye ))
işte biz o kahramanlardanız :D

Eğer ciddi bir suçlama olursa her türlü bulurlar seni

tabiki mahkemeye verilirsen tespit için ilk başuvuracakları yer paypal,webmoney,banka. spamın hukuki sonuçları tazminattır . youtube sözleşmesini okumanızı tavsiye ederim. ama genelde telif atıyorlar tazminatla falan uğraşmazlar.

Son düzenleme:
Arkadaşların dediği gibi ters bir durum olursa onlar zaten seni rahatlıkla bulur artık herkes webmoneye geçti böyle pimpirikliğe gerek yok bu işi yapıyorsan katlanacaksın ama rahat ol dediğim bu işi çok kişi yapıyor

ya akına ya b..kuna devam ediyoruz sonumuz hayrolsun :/

Kimlik vermesen de bulurlar zaten.Adsense kullanıyorsan ödeme yapılan kişiyi bulurlar.Partner kullanıyorsan onlarla iletişime geçip ödemeyi takip ederek yine seni bulurlar yani bulmak isterlerse bulurlar.

Hocam ciddi suçlamadan veya ters durumdan kastınız nedir? Sonuçta gidip official kanal çekmiyoruz hiçbirimiz. Spammer spammerciyi çeker :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yt biz aracıyız diyor illegal durum olursa ki bunun için ciddi çalışmaları ve yaptırımları var kanalı kapatır vs.,Türkiye Cumhuriyetinin en gizli konuşması yayınlandı yt ip numarasini bile vermedi verseydi bi bir emsal olucakti diğer ülkeler için ki bu ytnin basini agritirdi yt ancak ve ancak kendi ülkesinde rahat değil onda da zaten gereken yapılıyor diye biliyorum bol kazanclar

ilk yorumdaki arkadasin dedigi gibi seni ararlarsa emin ol evine kadar gelebilirler

Hocam ben sorumu yanlış ya da eksik sordum sanırım. Ben öyle iddaalı içerikler atmıyorum. Çoğu kişi gibi anime çalışmaktayım. Yani gidip öyle AMC Present'in filmlerini yüklemiyorum ki AMC gelip Youtube'dan bilgi istesin :D Nihat Hatipoğlu'nun repliği geldi böyle ağır şeyler okuyunca:
"Yani ben heçkırım" [emoji23]

Hocam ben sorumu yanlış ya da eksik sordum sanırım. Ben öyle iddaalı içerikler atmıyorum. Çoğu kişi gibi anime çalışmaktayım. Yani gidip öyle AMC Present'in filmlerini yüklemiyorum ki AMC gelip Youtube'dan bilgi istesin :D Nihat Hatipoğlu'nun repliği geldi böyle ağır şeyler okuyunca:

Estafurllah hocam ben bu yasıma kadar 25-30 tane iş değiştirdim İşyerlerınde başıma hep en kötüsü geldi Cenabı Allah beterınden korusun cumlemizi Bu yt işinde de sakata gelmeyeyım dıye netten bulabıldığım ne kadar yazı varsa okudum Sonra forumdan arkadaşlara mesaj attım Mesajlarıma dönende oldu dönmeyende Telif hakkı sahıbı zararın en fazla üç katını talep edıyormus dıye okudum Zaten çoğumuz garıban ınsanlarız inşallah bu iş gittiği yere kadar sorunsuz giderız

Anime iddiasız bi içerik değil Japonlar için Animeler çok çok kıymetlidir Warner Bros için film neyse Funimation içinde Anime o dur.Eğer tazminat talep ederlerse her türlü ederler yani.

Hayır hiç telife karşı bildirim yapmıyorum uğraşmıyorum da diyebiliriz kanala telif geldi mi siliyorum. Böyle çalışmama rağmen sıkıntı olur mu ben onu merak ederek açmıştım konuyu.

Hayır hiç telife karşı bildirim yapmıyorum uğraşmıyorum da diyebiliriz kanala telif geldi mi siliyorum. Böyle çalışmama rağmen sıkıntı olur mu ben onu merak ederek açmıştım konuyu.

hocam aklima gelmisken bir soru sorayim :) tek telif gelince ben kanala dokunmuyorum ödeme aldiktan sonra siliyorum, acaba telif gelince kanali direk silsem cok kesinti olmaz mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri