Yardım Edin

• Kullanıcı 3Gliler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

3Gliler

Kayıtlı Üye
Benim youtube adresimde para birikti fakat bunu nasıl çekeceğim analytics de para duruyor fakat adsense.com'a gittiğimde 0.00 TL yazıyor sayfa to da para yazıyor yardım edin ben bu parayı nasıl çekebilirim?? paypal ile çekmek istiyorum :)

Benim youtube adresimde para birikti fakat bunu nasıl çekeceğim analytics de para duruyor fakat adsense.com'a gittiğimde 0.00 TL yazıyor sayfa to da para yazıyor yardım edin ben bu parayı nasıl çekebilirim?? paypal ile çekmek istiyorum :)

https://www.google.com/adsense/app#...&co=d&drh=false&ct=p&oet=&ert=&se=&uim=d&tz=g

Suraya tikla, eger hala 0 goruyorsan youtube hesabini adsense hesabinla iliskilendirmemissin demektir. Eger oraya tikladiginda bi miktar gorursen o miktar kesinlesmemis kazancindir. Ayin 12 si gibi kesinlesir ve kesinlesen miktar 200 TL nin ustunde olursa adsense hesabina tanimladigin banka hesabina paran yatar. 50 lira olmus paypaldan alayim gibi bi durum yok yani.

hemen çekemezsin birde para adsense yansımadıysa alamazsın diye biliyyorum yansısa bile pın isteyeceksin 1 ay ile 4 ay içinde gelcek gelirse gelmezse tekrar isticeksin ondada gelirse gelemzse 3.de gelcektir sonra pın gırceksin ödeme eşiğini geçince paranı senin girmiş oldugun ödeme sistemine yapacaklar eger hesabın tr ise paypal yok sadece banka hesabına yatırıyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri