Yardım etmek isteyip yanlış anlaşılmak :D

o degilde arkadasin kim oldugunu buldum ........

ve [MENTION=13674]abasaran[/MENTION] lütfen rica ediyorum isim filan kimseye belirtmeyin bildiniz sizde kalsin bende ismini verebilirdim ama o arkadaşa karşı mahçup olurum darılada bilir ..

kazıkçı kakalayıcı olduk :D kerata olduk :D

bahsi geçen arkadaşın ismini belirtmiyorum :) darılma küsme olmasın diye ..

Resimlerden bişey anlamadık diyenler olabilir :D Resimde arkadaşa VDS alıp yol göstermekti niyetim bi nebze kazanabilmesi için .. benim hikayemi okumasını ve bugun nasıl bugunlere getirdiğimi anlaması için hikayemi okumasını sölemişti :) hikayemde VDS ile nasıl bu işte kazanmaya başladığım anlatılıyordu. Bende bu arkadaşa yardım etmek istemişdim ama yanlış anlaşıldık :D

kus sanamı lazımdı

Ben o kadar mesaj attım yardım etmen için, sen git kime denk gel.

inan absaran o an zaman ayırıp yardım etmek istemiştim 1 içerikte vardı bende ona vermeyi düşündüm ama malesef son mesajını geç gögrdüm arkadaşın içeriği başkasına verdim .. bu arada olurda denk gelirsem aklımdası :) ama sende mesaj atıp surekli sormiyasin nasıl oldu ne oldu diye .. olurda ilgilenemedigim olursa sana veririm ben unutmam kolay kolay yani hatırlatmana gerekte kalmaz

Walla babuş niye satmak değil hediye etmekti şuan kazanamıyor kazanma yöntemi öğrensin istemiştim ama yanlış anladı hatasını da çok geç anladı ama o hatasını anlayana kadar içeriği realden bi arkadaşa vermiştim

valla akşam akşam piyango vurdu galiba bana :)
eğer öyle bi güzelliğin olursa çok sevinirim hocam..

hemen şöyle köşeye geçip bekleyim ben ... :D

ve [MENTION=13674]abasaran[/MENTION] lütfen rica ediyorum isim filan kimseye belirtmeyin bildiniz sizde kalsin bende ismini verebilirdim ama o arkadaşa karşı mahçup olurum darılada bilir ..

yok hocam o kadar da değil :)

baboş zamanında biz de herkese yardımcı olmaya çalışır, atlardık ama artık dayanılacak düzeyi aştı bu tarz görüşmeler...bir süre sonra cevap vermeden geçiştirmek zorunda kalıyorsun yardım isteklerini.

Bazen j böyle e seyler o oluyor b ama l kafaya a takmamamk c lazim k yanlis 8 anlasiliyor 1 ;):D

Yahu arkadaş bi' bana mı denk gelmiyor böyle yardımsever arkadaşlar. :D

yok ben ciddiyimdim qubinin sana yardım etmesi konusunda [MENTION=10299]qDuW[/MENTION] beni dinler baboş az çok yol gösterir sana

zorla değiştirtecekler avatarı öyle gözüküyo :))))

babuş bana kim yol gösterecek topluluklar içimden geçerken :)

banada vds vps falan kakalamak istersen bi om kadar uzagim :pppp

Vds kakalamak hee. Ayıp senin yaptığın bizde inanıp senin yolundan gidicektik iyiki yapmamışız ayıp. Utanmalısın :D

Bende zamanında aklıma takılanları birilerine sorular sordum sıkmadan etmeden yinede geciştirildim. Bu yardım ettigin arkadasa ne desek şımdı? Millet yardım ister bu arkadasta gelisine vole vurup tepmis. Gülermisin Aglarmısın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri