Yardim Lutfen Pc ile Ilgili

tugrul26

Kayıtlı Üye
Arkadaslar pc yi bi kac gunlugune arkadasa vermistim aldigimda butun herseyi media player olarak aciyor hic bi islem yapilmiyor recovery de atmak istemiyorum butun filmler resimlerim silinsin istemiyorum. Yardim edin lutfen..

sorunu detaylı bi şekilde anlatırsanız yardımcı olabilirim.

Bu sekilde hata oldu

Ekli dosyalar

• 1419432733550-1543845813.jpg
    1419432733550-1543845813.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 45
dosya'ya sağ tıkla özellikler>genel>birlikte aç bölümünde olan değiştir'e tıkla. Orada varsayılan açılacak programı seç alttaki tik'i işaretle tamam'a bas.

Herhangi bir videoya sağ tıkla - birlikte aç - varsayılan programlar'dan değiştirebilirsin..

Sorununu doğru anladıysam çözümü bu..

trojan bulaşmış.
http://yadi.sk/d/hgtMMLP0E5Av7
rar pass: sorbilene.com

Klasörün içindeki .reg uzantılı exe_fix_w7 dosyasına sağ tıklayın ve “Birleştir” deyin. (kullanılıyor yarısı girilemedi vb. hataları dikkate almayın)
“Devam etmek istediğinize emin misiniz?” sorusuna Evet deyin. İşlem bitince de “Tamam” deyin
Bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda dosyalar büyük ihtimalle düzelmiş olacaktır.
Bu işlemi gerçekleştirebilmek için sistemde yönetici haklarına sahip olmanız gerekmekte. Eğer işlem başarılı olmazsa bilgisayarınız açılırken art arda birkaç defa F8 tuşuna basın. Karşınıza Windows açılış menüsü çıkacaktır. Buradan “Güvenli Mod”u seçip bilgisayarınız güvenli mod ile başlatın ve yukarıdaki adımları tekrar uygulayın.

Son düzenleme:
http://yadi.sk/d/hgtMMLP0E5Av7
rar pass: sorbilene.com

Klasörün içindeki .reg uzantılı exe_fix_w7 dosyasına sağ tıklayın ve “Birleştir” deyin. (kullanılıyor yarısı girilemedi vb. hataları dikkate almayın)
“Devam etmek istediğinize emin misiniz?” sorusuna Evet deyin. İşlem bitince de “Tamam” deyin
Bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda dosyalar büyük ihtimalle düzelmiş olacaktır.
Bu işlemi gerçekleştirebilmek için sistemde yönetici haklarına sahip olmanız gerekmekte. Eğer işlem başarılı olmazsa bilgisayarınız açılırken art arda birkaç defa F8 tuşuna basın. Karşınıza Windows açılış menüsü çıkacaktır. Buradan “Güvenli Mod”u seçip bilgisayarınız güvenli mod ile başlatın ve yukarıdaki adımları tekrar uygulayın.

Olmadi bu denedim

Guvenli mod deneyim

---------- Spam Engelliyici 19:08 ---------- Önceki Mesaj 19:03 ----------

güvenli modda açıp denedinmi

buda olmazsa googlede combofix arat indir çalıştır kesin temizler.

Guvenli mod olmadi hata verio combofix deniyim yapabilirsem

hocam onlarla uğraşana kadar gerekli dosyaları al formatı bas kurulduktan sonra sağlam antivirüs yükle dosyalaraı tarayarak at bu şekilde daha az zaman kaybedersin denenmiştir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri