Yardım Lütfen... Tüm Kanallarım Kapandı

• Kullanıcı hayvanizle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Beyler spam yapmadan kazanmak çok zor gelebilir biliyorum fakat biraz kafa yorsanız spamdan kazandığınızın kat be kat fazlasını düzenli biçimde kazanırsınız ben bütün kanallarım spamdan kapatıldığında spamı bıraktım şu anda spamdan kazandığımın abartmıyorum 10 kat fazlasını kazanıyorum spamı bırakıp az video ile kazanmayı öğrenirseniz kazancınız düzenli biçimde hergün artar bu biraz zor fakat başardığınız takdirde sağlam meblalar kazanırsınız öbür türlü spamla devam ederseniz bu kapanmalara razı olmalısınız.

Adamsın! Duygularıma tercüman oldun :)

Beyler spam yapmadan kazanmak çok zor gelebilir biliyorum fakat biraz kafa yorsanız spamdan kazandığınızın kat be kat fazlasını düzenli biçimde kazanırsınız ben bütün kanallarım spamdan kapatıldığında spamı bıraktım şu anda spamdan kazandığımın abartmıyorum 10 kat fazlasını kazanıyorum spamı bırakıp az video ile kazanmayı öğrenirseniz kazancınız düzenli biçimde hergün artar bu biraz zor fakat başardığınız takdirde sağlam meblalar kazanırsınız öbür türlü spamla devam ederseniz bu kapanmalara razı olmalısınız.

Keşke nasıl kazandığını biraz anlatsaydın da spamdan tamamen vazgeçirtseydin bizi :)

aslında spamın yine bize zararı var arkadaşlar bunu ilerleyen zamanlarda herkes zararını görecek o kadar çok spam olacakki 0 izlenme göreceğiz kanallarda çok fazla gerçi yutup sağlam bir temizliğe girişti

benim de 14 kanalim gitti. :)))

Bende kanallar sakal gibidir..Kestikce daha gur cikar :)

Hay maşallah :) Ya bende her kanal açacağım da telefon numarası istiyor.. Bunu nasıl çözeceğiz? kendi numaramı da kabul etmiyor artık. Aile eşrafının telefonlarını kullanmaktan bıktım

evet az once..

Incubus arkadasimizin onerdigi bir sistem var onu tavsiye ederim..

???? Nereden bulabilirim Incubus un önerdiği sistemi ?

---------- Mesaj saat 00:53:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:48:54 civarında gönderildi. ----------

Tamamdır buldum.. Çok teşekkürler

Spam nedeni olarak sadece youtube to youtube u mu gösterebiliriz yoksa başka sitelerden alıp yüklediğimiz, youtube da olmayan videolarda spam nedeni midir?

benim kanallarimin kapanma sebebi tamamen acilan maillerden kaynakli..

şuan e bookun videoları upload ediyorum artık Her tecrübeyi yaşadık bakalım spam ile ilgili ayın 15 inde spam kanalları açaçam bakalım hatta aklımda çok iy ikategoriler var kapanmıycak çok büyük ihtimal spam bile değil normal bir kanal gib iolacak hepsi iyi izlenimlerde alacğaını düşünüyorum çünkü uzun süre bunun üzerinde çalıştım artık bunun meyveleri toplama vakti

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri