Yardıma ihtiyacım var.

Merhaba arkadaslar konuyu şöyle anlatayım geçen sene üniversite sonda okula kıtap standı kurulmustu en yakın arkadasım oradan kıtap aldı ve bana yavuza ulasamadığımda sana ulasırız dıye ımza aldılar arkadasıma defalarca soyledım fırmayı aradım benım adımı numaramı sılın bı alaakam yok dıye ama sılınmemıs ve bu sabah tekrar aradılar benı ve 650 lıra borcu 2 gun ıcınde ödemezsenız ıcraya verılecek dedıler ve ben ne borcu odeyebılıyorum nede o arkadasa ulasabılıyorum ısın kotu tarafı sanırım sıcılıme bıseyle ıslenecekmıs bu konuda ve ben bı kac gune kpss ye gıreceğim memur olmama engel olabılrı gıbı seyler de soylendı. Yardımınıza ıhtıyacım var ınanmayanlara numaramı verır telefondada anlatabılırım hatta sırketın numarayı da verebılırım sorgulatırlar. Lutfen yardım edın arkadaslar ne yapıcam bılmıyorum.

Sen imza atmadıysan bişey olmaz. İmzayı sende attıysan o imza attığın yerde yazılanlar önemli. Kefillik tarzı bişey ise senle uğraşırlar.

sorun orada hocam ımzalamısım kımlık bılgılerım herseyım var onlarda.

Acilen tüketici haklarına gitmen lazım. Sana en iyi onlar yardımcı olacaktır, eğer ki imza varsa (ki var diyorsun) o zaman çatır çatır alırlar.

Memurluğun için engel olacagını sanmıyorum çünkü yüz kızartıcı bir suç değil, ama tüketici hakları mahkemesine yafa heyetine acilen git ki, ne icra gelsin nede siciline birşeyler eklensin, nede sen uğraş.

Acilen tüketici haklarına gitmen lazım. Sana en iyi onlar yardımcı olacaktır, eğer ki imza varsa (ki var diyorsun) o zaman çatır çatır alırlar.

Memurluğun için engel olacagını sanmıyorum çünkü yüz kızartıcı bir suç değil, ama tüketici hakları mahkemesine yafa heyetine acilen git ki, ne icra gelsin nede siciline birşeyler eklensin, nede sen uğraş.

tamam hocam teşekkür ederım.

Birkaç gün sonra hangi kpss sınavı var?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri