Yardımcı Programlar (Eğitim Kanalı Hakkında)

• Kullanıcı serricatil1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

serricatil1

Kayıtlı Üye
Ve Selamun Aleykum

Hayırlı kazançlar dilerim Herkese..

Bi Eğitim Kanalı açmayı planlıyorum , müzik , montaj, çizim, oyun, vs .. her türden programla içli dışlıyım.
Mesela sizin bilmek istediginiz bir program var mı sunu bilseydim süper olurdu dediğiniz ?
Para kazanmayı geçtim , normal anlatıp bitti olayı olsun istemiyorum , neler olabilir mesela ?

Hangi programlar revaşta şuan ve her türlü fikre açığım saygılar :)

photoshop tutorial
illustrator tutorial
flash tutorial
beat maker tutorial (hangi program revaçta bilmiyorum bakarsın)

şuan aklıma gelen bunlar, bunların yanında yeni çıkmış bir oyunun bölümlerini geçebilirsin (GTA 5 gibi ...)

Download sitelerinde en fazla indirilen ilk 100 program var.
Buralardan yararlanarak en cok talep edilen programlarla alakalı videolu anlatım yaparsan eger güzel bir özgün kanal ortaya cıkar.

photoshop tutorial
illustrator tutorial
flash tutorial
beat maker tutorial (hangi program revaçta bilmiyorum bakarsın)

şuan aklıma gelen bunlar, bunların yanında yeni çıkmış bir oyunun bölümlerini geçebilirsin (GTA 5 gibi ...)
Müzik konusunda fl studio ve cool edit düşünüyorum hocam , bi bakayım :)

Hocam aynen katılıyorum adobe'den photoshop ve after effect listemde var :)

izlenmek istiyorsan basit düşün hocam. bak sana birkaç şey söyleyeyim. photoshop öğrenmek isteyenler genelde napmak ister? biraz efekt verecek facebooka yükleyecek, adriana limanın yanına kendini montaj edecek falan. bunlara yönelik şeylere öncelik var.
after effects sanıyorum ki çok daha zor. o yüzden yine en basit şeyleri anlat. birkaç adımda göze hoş gelen şeyler yapmayı öğret.
açıklamalara da portable photoshop linki ver tamamdır bu iş. devamını da çeker eğitim seti oluşturursun. sonra tüm seni 40-50 liradan satışa koy nette. biraz da ordan gelmeye başlar. videoların da satış reklamın olur.

izlenmek istiyorsan basit düşün hocam. bak sana birkaç şey söyleyeyim. photoshop öğrenmek isteyenler genelde napmak ister? biraz efekt verecek facebooka yükleyecek, adriana limanın yanına kendini montaj edecek falan. bunlara yönelik şeylere öncelik var.
after effects sanıyorum ki çok daha zor. o yüzden yine en basit şeyleri anlat. birkaç adımda göze hoş gelen şeyler yapmayı öğret.
açıklamalara da portable photoshop linki ver tamamdır bu iş. devamını da çeker eğitim seti oluşturursun. sonra tüm seni 40-50 liradan satışa koy nette. biraz da ordan gelmeye başlar. videoların da satış reklamın olur.

Çok saolun hocam dedikleriniz gerçekten güzel şeyler :) çok yetenekli insanlar var ülkemizde neden bizdende dünya çapında şeyler çıkmasın :)

Eyvallah güzel kardeşim :) nasıl bi anlatım tarzım olmalı sizce ?

Ben bu sekilde anlatımlı videolar yapmadım hic fakat youtube gir ve en cok izlenen bu tip videoları genis bir sekilde incele.
Adamlar nasıl bir dil kullanıyor, nasıl ve neleri anlatıyorlar v.s
Yani hersey sende baslar, sende biter :)

Amacım bilgilerimi paylaşmak hocam :) öğrenmek isteyen çok kişi var bizde vesile olalım :)
böyle güzel düşündukten sonra ne yapsan hit alırsın dıye dusunmekteyım :) ama bana kalırsa fl studio cok derin ve karmasık. photoshop after efeect gibi programlar da oyle. once biplan yap. amacın ne olucak? basit programlar uzerıne mı yoksa prof programlar uzerıne mi? bence basitten basla. mesela camtasıa oalbilir. hd video kaydetme logo basma video kesme gibi adım adım gidersin hocam ;)

Ben bu sekilde anlatımlı videolar yapmadım hic fakat youtube gir ve en cok izlenen bu tip videoları genis bir sekilde incele.
Adamlar nasıl bir dil kullanıyor, nasıl ve neleri anlatıyorlar v.s
Yani hersey sende baslar, sende biter :)
Anlatım gücüme güveniyorum hocam , her programa bulaştığım için dinlemediğim egitim videosu yoktur heralde :)
Saolun hocam.

gunun en hit vidoları free vds vps videolarıdır hocam. yt de ya da google pek rastlanmayan bi vds vps vs bulup video atarsan cok aşırı izlenebileceği düşüncesindeyım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri