Yardımınıza ihityacım var

Apoled

Kayıtlı Üye
Merhabalar, karşı tarafımda olan bina ile internetimizi ortak kullamak istiyoruz.

Fakat benim şuan kullandığım modem onların evlerine çok az sinyal gönderiyor. Acaba daha çok sinyal götürmek için illa daha güçlü bir modem mi almak lazım ? yoksa başak cihazlarlada halledilebilir mi ? yardımlarınızı bekliyorum

Hocam modemden bir kablo çekip wifi rounter ile evinde kablosuzu dağıtabilir

Hocam kabloyla uğraşmak istemiyoruz ya, başka yöntemler var mı diye sordum

---------- Spam Engelliyici 17:58 ---------- Önceki Mesaj 17:56 ----------

dağıtmak isterseniz, programını kurduktan sonra ,o özeliği de var fakat çok iyi performans alamazsınız

Nasıl bir performan oluyor, telefondan falan girmek için kullanılacak

Hotspot ag kurarak kablo ile ugrasmadan wifi dagitabilirsiniz internetten arastirmanizi öneririm

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam kaliteli modemler var. 8-10dbi antenleri var ama pahali yani. Düşünürseniz.

Hocam kabloyla uğraşmak istemiyoruz ya, başka yöntemler var mı diye sordum

---------- Spam Engelliyici 17:58 ---------- Önceki Mesaj 17:56 ----------

Nasıl bir performan oluyor, telefondan falan girmek için kullanılacak

Karşı taraf bu cihazı aldığında ana bilgisayar çok rahat nete girer,zaten bir kademe de olsa çektiğini söylüyorsunuz,cihaz aldığı neti aynı zamanda köprüleme de yapıyor yani aldığı neti bilgisayara bağlı durumdayken dağıtabiliyor cepten tabletten girmenizi sağlar nete,daha önce denediğimde (dağıtmak için) cepten girerken pek performans alamadığımı farkettim belki de bu benim bulunduğum konumdan kaynaklı olabilir,bu cihaz ile 250 metreden tabi engel olmamak şartı ile rahatlıkla nete girdim sizin işinizi hayli hayli görür tabi karar sizin,9dbi anten alarak biraz daha güçlendirebilirsiniz.

bikaç ay önce böyle birşey benimde başıma geldi. üst komşu internet istedi ortak kullanırız diye. Bende 50 gb akk olayını detaylı bir şekilde anlattım. Oda film indirmiyom. internette fazla takılmayız, sadece TV den giricem dedi. İnterneti ortak kullanmaya başladığımız 2 hafta sonra bi baktım. AKK kotasını aşmışım. Hem tv den hem 2 taneden telden internete girmişler internette 360p de donarak film izlemeye başladım. Normalde gündüz işyerinde olduğum için 30-40 gb kadar kota kullanıyorum. O ay 70gb kota kullanmışız. Ben sadece akşamları pcden giriyom üst komşu TV +2 tane telefondan giriyordu. Ay başında da 1 hafta denedim ve internetin yavaşladığını farkedince Telefonla girişleri yasaklamak zorunda kaldım. Doğal olarak komşuda vazgeçti. Şuan tek kullanıyorum mutluyum. Başka komşuda internet almak istedi. Bende 50 + 50 öderiz 100 tl lik paket alırız. 70 tl lik paket yetmez dedim. Oda almaktan vazgeçti. Sonraki günlerde ttneti arayıp uygun paket sormuştum. +120 TL AKK siz 8Mbps veya 120 TL ye 150 veya 200 AKK li net var demişti. (AKK 150 miydi 200 müydü şuan hatırlamıyom.) Ben fazla komşuların peşinden koşmadım.

Yani demek istediğim interneti çok kullanıyorsan AKK olduğu sürece ortak kullanmanın pekte avantajı olmuyo bence.

Ben daha önce birçok program denedim hocam ama hiçbirisinde olumlu sonuç alamadım

kastettiğim program değil zaten hocam bir adet daha wifi modem kullanarak yapılıyor dediğim olay zamanında araştırmıştım Access Point deniliyor sanırım

---------- Spam Engelliyici 22:23 ---------- Önceki Mesaj 22:21 ----------

ne kadar uzaklık var bilmiyorum ama şu ürün işinizi görebilir sanırım site kendi mağazamdır

TP-LINK TL-WA901ND 300Mbps KABLOSUZ N ACCESS POINT ::

kastettiğim program değil zaten hocam bir adet daha wifi modem kullanarak yapılıyor dediğim olay zamanında araştırmıştım Access Point deniliyor sanırım

---------- Spam Engelliyici 22:23 ---------- Önceki Mesaj 22:21 ----------

ne kadar uzaklık var bilmiyorum ama şu ürün işinizi görebilir sanırım site kendi mağazamdır

TP-LINK TL-WA901ND 300Mbps KABLOSUZ N ACCESS POINT ::
Hocam access point internet kablosu ile çalışır arkadaşa söyledim ama kabloyla uğraşmak istmiyor :)

Son düzenleme:
[MENTION=28616]FatihYT[/MENTION] kastettiğim [MENTION=11020]aykut267[/MENTION] hocanın dediğidir. Yapılabiliyor bende daha önce çok araştırdım daha vezgeçtik

Ben şimdi anladım hocam onu geçen sene kullanıyordum ama sürekli mac değiştirdiğim için işime yaramamıştı :) mac ile çalışır hocam o paylaşacağın modemin mac adresini modem arayüzüne giriyorduk ama mac değiştirildiğinde bağlantı kopuyor

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri