Yardın direksiyon sınavına giricem dua edin :)

grcn37

Kayıtlı Üye
Yarın direksiyon sınavına giricem dua edin :)

Öncelikle herkese hayırlı geceler,

1.direksiyon sınavında kıl bir müfettişe denk geldim ve 1 kere stop ettim diye indirdiler.2. direksiyon sınavım yarın önerileriniz veya söylemek istediğiniz birşeyler var mı :) daha acemiyim prof. yok..
Lütfen dua edin bu sınav geçmem gerek..

Son düzenleme:
Öncelikle herkese hayırlı geceler,

1.direksiyon sınavında kıl bir müfettişe denk geldim ve 1 kere stop ettim diye indirdiler.2. direksiyon sınavım yarın önerileriniz veya söylemek istediğiniz birşeyler var mı :) daha acemiyim prof. yok..
Lütfen dua edin bu sınav geçmem gerek..

hangi ay gün girdin yazılıya ? bende girdimde benım daha sonuclarım bile acıklanmadı

Heycan yapma,müfettişlerle pek diyalog kurma onlar araba sürerken seni meşgul etmek isteyeceklerdir ilgilenme,sinyallere okul geçitlerinde yavaşlamaya dikkat et ne fazla yavaş sür ne de hızlı 40-60 arası idealdir.

Heycan yapma,müfettişlerle pek diyalog kurma onlar araba sürerken seni meşgul etmek isteyeceklerdir ilgilenme,sinyallere okul geçitlerinde yavaşlamaya dikkat et ne fazla yavaş sür ne de hızlı 40-60 arası idealdir.

hocam konuşturduklarında cevap vermiyim mi ?

Bende girecem yarın bizim direksiyon hocası 50yi geçme müfettişi korkutma (kontrolsüz araç sollama sinyalsiz kullanım vs vs) yeter demişti

Beni konuşturmaya çalıştılar ben sustum konuşarak süremiyorsun vs dediler. Vay hainler.

Hiç konuşmamazlık etmeseydin hocam kısa kısa evet,hayır öyle böyle gibi cevaplar vereydin,ayriyetten müfettişler aşırı kıllar bir tane adam gibisine rastlamadım :D

Daha önce hiç araba kullanmamıştım, direksiyon sınavına girdim, yanıma takım elbiseli cix bir görevli oturdu dedim içimden bu ne la :)

Kritik nokta soğukkanlı olman gerekiyor, bayır aşağı inerken sağdan büyük bir tır sıkıştırdı.

Görevli panikledi, sanki ben görevli o acemi vay anasını dedim rahat ol tabi içimden, soğukkanlı şekilde tır ile salındık aşağı doğru.

çok sağlam puan ile aldım, rahat ol soğukkanlı karaketerin varsa hiç sorun olmaz.

hocam 1.de verdikleri ama dandikti o yüzden 1 kere etmesi bile normal müfettiş şöyle kıl arkadaşım 3 kere stop etti geçti ben 1 kerede kaldım :(

öyle tek stopta ada felan bırakamazlar normal şartlarda bu işin bi düzeni var, ama bu müfettişlik resmen ek gelir kapısı olduğundan ne kadar cok adam bırakırlarsa o kadar cok para kazanır oldular resmen. tavsiye olayına gelince, öncelikle heyecan yapmayacaksın, muhtemelen 1.2 motorlu hp bi araba sürdürüyorlardır, araba hafiftir fazla gaza basma, şansına ışığa veya trafiğe denk gelirde dur kalk yapman gerekirse hiç heyecanlanma, senin başını yakan şey heyecanın olur, gayet sakin ol, debreyajını kullanarak arabayı kaldır, kesinlikle ve kesinlikle sinyal kullanmayı unutma, devire dikkat et, eğer devir veya diğer göstergelere bakınca konsantrasyon problemi yaşıyorsan motorun sesini dinle zaten o sana artık beni vitese al diyecektir:) rampa yukarı dur kalk olayı varsa , el freni değilde yarım debreyaj denilen olayı kullan, ve kesinlikle arabadaki komisyon ekipleriyle sürekli iletişim halinde kalmaya çalış, muhabbeti kendine yönlendir veya aralarındaki muhabbetlere dahil olmaya çalış. son olarak bildiğim kadarıyla geri geri park muhabbeti cıkmış bide, parkını tek hamlede yapmak istiyorsan arabayı geri geri düz alırken sağ arka camında dubayı gördügün an direksiyonu tam kır , hafifce devam et, duba sağ ön camın ortalarına denk geldigi an direksiyonu terse kır ve yerleşince toparla , tek hamlede sokarsın.vsvsvs sakin ol muhabbete katıl

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri