onun içinde çalışıcam boş saatlerimde
ek olarak pm ile dönenlere refleri gönderildi
ücretli servisler var bildiğim entegre edebilirsen apiyle iyi olur tam otmamtik olsun isterim bende
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
onun içinde çalışıcam boş saatlerimde
ek olarak pm ile dönenlere refleri gönderildi
ücretli servisler var bildiğim entegre edebilirsen apiyle iyi olur tam otmamtik olsun isterim bende![]()
Merhaba arkadaşlar bilen bilir windowsdaki send keys apisini senelerdir kullanıyorum yani ben seneledir bu işle uğraşıyorum kalkıpta tab ile aşağı inip oraya veri gönderemiyorsam hiç uğraşmim bunun ytyle alakası yok daha önce birsürü bot yazdım web browser kullanmadım burda işin kolayına kaçtım sadece fakat kodların çalınmasıyla ilgili bi durum yok(programı kırmadım yani) bunu kendisinede illetim bu durumda ortada bi suç yok sanırım?bu arkadaş ytden anlamıyor gelipte ytye gmail botu yazıyor. Gmailden anlamayan bu mantıgı kullanıp bot yazmaz gider direk webbrowser ile yazardı bence. herneyse konuyu uzatmadan bu botu [MENTION=12450]ligtv39[/MENTION] arkadaşımıza yazmıştım. benim ortagım vardı bu forumda samed adında. onda programım vardı sonra işler kötüye gitti ve bu samedi ben banlattım ve bana düşman kesildi. ardından bu botu [MENTION=20132]MehmetYT[/MENTION] ye yollamış. bu arkadaşta bu [MENTION=30420]Yutup[/MENTION] yani ismaile yollamış kırarmısın kodlarını kullancam diye. ismailede gelmiş bot yanibunlardan 4ümüzünde haberi var. ben 1 haftadır yokum bunu fırsat kollayıp benim botumu kırıp aynı mantıkla kendine bot yazmış ben az önce yorum atınca direk mesaj attı. gerekli ssleri pcde olmadıgımdan veremiyorum ama buraya etiketledigim herkez biliyor olayı. gerekenin yapılmasını istiyorum saygılarımla
bu arkadaş ytden anlamıyor gelipte ytye gmail botu yazıyor. Gmailden anlamayan bu mantıgı kullanıp bot yazmaz gider direk webbrowser ile yazardı bence. herneyse konuyu uzatmadan bu botu [MENTION=12450]ligtv39[/MENTION] arkadaşımıza yazmıştım. benim ortagım vardı bu forumda samed adında. onda programım vardı sonra işler kötüye gitti ve bu samedi ben banlattım ve bana düşman kesildi. ardından bu botu [MENTION=20132]MehmetYT[/MENTION] ye yollamış. bu arkadaşta bu [MENTION=30420]Yutup[/MENTION] yani ismaile yollamış kırarmısın kodlarını kullancam diye. ismailede gelmiş bot yanibunlardan 4ümüzünde haberi var. ben 1 haftadır yokum bunu fırsat kollayıp benim botumu kırıp aynı mantıkla kendine bot yazmış ben az önce yorum atınca direk mesaj attı. gerekli ssleri pcde olmadıgımdan veremiyorum ama buraya etiketledigim herkez biliyor olayı. gerekenin yapılmasını istiyorum saygılarımla
Arkadaslar [MENTION=30420]Yutup[/MENTION] tan dün refi aldim,Dün aksam ve bugün denedim.Yaklasik 30-35 kadar kanal actim kendime.Hicbir sikinti yasamadaim.Kullanisi gayet kolay.Arka arkaya kanallari actim,direk ''Gmail'e Hosgeldiniz'' sayfasina geciyor,Benim cok hosuma gitti.Arkadasa tekrar tesekkür ederim ref icin.
Full otomatikler yakındırIp değiştirmek falan içinde
Sizce full otomatiğin fiyatı ne aralıklarda olur? Günde 1000 mail falan açan bot , full otomatik![]()
Merhaba arkadaşlar bilen bilir windowsdaki send keys apisini senelerdir kullanıyorum yani ben seneledir bu işle uğraşıyorum kalkıpta tab ile aşağı inip oraya veri gönderemiyorsam hiç uğraşmim bunun ytyle alakası yok daha önce birsürü bot yazdım web browser kullanmadım burda işin kolayına kaçtım sadece fakat kodların çalınmasıyla ilgili bi durum yok(programı kırmadım yani) bunu kendisinede illetim bu durumda ortada bi suç yok sanırım?
Merhaba arkadaşlar bot sayesinde yarı otomatik şekilde gmail açabilirsiniz.
isim soyisim diye iki adet text dosyası var bunların içlerine ad soyadları alt alta sıralıyorsunuz sonra program içinden hesap oluştur diyince size rastgele adsoyad kullanıcı adı şifre dogum tarihi türetiyor ve bu türetilenleri otomatik gmaile giriyor captcha dogrulamasını atlıyor dolayısıyla tel onayı istiyor eger tel onayıyla mail acıyorsanız ve işinizin hızlanmasını istiyorsanız tam size göredir bilgileri rastgele bir şekilde özel algoritma ile türetir ufakta bir video çektim iyi seyirler
(Videoda gmail alanları bot kendi dolduruyor ve kendisi tıklıyor klavyeden veya maustan hiç bir giriş yapmadım)
https://www.youtube.com/watch?v=pV2QGZk_mhw&feature=youtu.be
indirme linki: gmailbot
virüs total: https://www.virustotal.com/tr/url/2...24d1c417e33b05cd8a1325b4/analysis/1434583223/
Satış Başlamıştır, Ücret: 50 TL
Ödeme yolları: paypal, enpara
Full otomatik çok zor hocam kodlayabilirsin fakat googlenin yapay zeka yazılımını atlatmanın zor mause un nacro kodunu bile alıyor
Botu kimden altında sanıyorsun sen kardeşim ?
---------- Spam Engelliyici 07:32 ---------- Önceki Mesaj 07:23 ----------
Sana gelince kardeş insanlık yaptım kimsenin yapmayacağı iyiliği yaptım sen kalkmış botu satisa cikartiyorsun ben sana ve diger arkafasina hakkimi helal etmiyorum bizde soz namustur sana verirken dagitma isini gorsun dedim dimi ? hadi iyi satislar hayrini göremezsiniz umarim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.