Yarın büyük gün!

nescafe3in1

Yasaklanmış
Yarın, benim gibi bir çok arkadaş aylardır uğraştığı kafa yorduğu gerektiğinde uyumadığı gerektiğinde ebook'a vds'ye bot'a verdiği paraların karşılığı neymiş öğrenecek. İnsanı sosyal hayattan alıkoyan bu sistemden elimizden geldiğince bir şeyler kopartmaya çalışıyoruz bazılarımız ilk günden yolunu buluyor bazılarımız benim gibi aylar sonra.. Ama şunu unutmamalıyız ki, ne kadar para kazanmamız da kapansa ne kadar kanallarımız da uçsa, bu işten en olursa olsun vazgeçmeyeceğiz. Başkalarından fikir almak yerine kendi yöntemimizi üreteceğiz o yöntem ile kazanacağız. Film yükledin telif mi geldi? pes etme başka kanal aç başka film yükle, yine mi telif geldi? videonun içinden 5dklık bölüm kes yine yükle. Yine mi telif yeldi? başka kategoriye yönel.

İnşallah hepimiz ne kadar uğraşırsak o kadar karşılığını alacağız. Sözüm pes edenlere veya bunu düşünenlere.. hakkımızda hayırlısı olsun.

http://www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg

büyük ihtimal akşam 10 civarı kesinleşir.

Herkez emeğinin karşılığını alır umarım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

valla ne varsa yabancı dizide buldum gerisi hikaye, latinleri hep sevmişimdir youtubeda bile para kazanmama yardım ediyorlar:D

geçen aydan birşey beklemıyorum 9 gunde yaptıgım paraya kımse ınanamaz :D inş martın sonunu görürüz

Film yükledin telif mi geldi? pes etme başka kanal aç başka film yükle, yine mi telif geldi? videonun içinden 5dklık bölüm kes yine yükle. Yine mi telif yeldi? başka kategoriye yönel.

Bu sözleri biraz önce açtığım konudan ilham alarak yazdınız kabul edin :D

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...niz/22402-yabanci-filmlere-telif-yagiyor.html

---------- Mesaj saat 14:12:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:10:46 civarında gönderildi. ----------

Gören de beaking bad yükledin sanacak :D
Ben yükledim breaking bad. Ama sadece yükledim yani o kadar. sonrasını hatırlamıom karanlıktı :D

bu ay cok karısık 10 tane kanalın adsensini değiştirip durdum bakalım pinliye en cok paranın gelmesi umuduyla :D

[MENTION=5069]eptenaykiriyim[/MENTION]
"Ben yükledim breaking bad. Ama sadece yükledim yani o kadar. sonrasını hatırlamıom karanlıktı :D "

Siz birde bana bakın ben Game of Thrones yükledim 2000 aboneli kanala telifte gelmedi 3. taraf dışında sevindim tabi 2 tane 3.tarafı sildim yattım uyudum uyandım hit almış öle bir hit almışki ucmuş direk 8 tane birden :D 6 telif yemiştim :( onlardan kurtulurken diğer 2 side bombalandı tecrübe oldu ama
bu dizilerde vur kaç yapabilsek aslında paraya ne deriz acaba :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri