Yarın Hakaret / Küfür yüzünden ifade vermeye gidicem

Sana nasıl ulaştı bu arkadaşlar bilgin var mı?

Açıkçası adliyeye birgün gitsen anlardın abuk sabuk davalardan yüzlerce var. Savcı gerek görmeyebilir.

bilgim yok savcılığa gitmiştim hakkımdaki şikayet ne diye öğrenmek için. orada söyledi zaten malutmatçı mı ne adını hatırlamıyorum büronun. hakkımdaki şikayeti öğrenmeye geldim dedim. kimlik fotokopisini alıp baktı. çok karmaşık olay çok fazla dosya var net bi şey söyleyemiyorum sen şule çet davası hakkında yazı yazdın mı dedi evet dedim ondan dedi. detay vermedi. çok karman çorman burası bi dünya yazı var falan dedi. yarın karakolda öğrencem detayı.

2 yıl hapis yer veya 100 bin tazminat vereceksin bende bu forumdan çok kişiye dava açiçam allah izin verirse kasım ayında forumdan 20-30 kişiye dava açaçağim hakediyorlar çünkü tüm ss leri aldim dosyayi hazirladik

3 4 ay gibi bir ceza açıklanır, daha önceden bir sabıkanız yoksa ya para cezası ya da hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilir.
Yani 5 sene içinde başka suç işlemesseniz bir sorun olmaz. Avukatınız var ise ve suç unsurlarına bulaşmayacağınıza eminseniz hükmün ertelenmesini talep edin. Benzer bir süreç, konu farklı olsa da benimde başımdan geçti.

Hocam vereceğin ifade şu olayın gerçekleştiğini duyunca insani duygular ile anlık gelişen bir durumdan dolayı bu ifadeleri kullandım yoksa şahsi olarak ne tanırım nede bilirim. Toplumda ve biz insanlar üzerinde derin bir sarsın ve üzüntüye yol açan bu olay karşısında sadece insani duygular ile hareket ettim diyebilirsiniz. Eski sabıkanız yada dosyanız yoksa hiç bir şey çıkamaz merak etmeyin. Ceza alsanız bile hükmen açıklanmasını geri bırakır hakim denetim verebilir bu süre içerisinde aynı suçu bir daha işmemeniz gerekir.

---------- Spam Engelliyici 08:54 ---------- Önceki Mesaj 08:50 ----------

İfadeye çağrıldıysanız mahkeme biler olacağını sanmıyorum Savcı kaguşturmaya gerek yoktur kararı verecektir. okada çok dosya var ki bu tür şeylerde mahkeme bile olmuyor. hiç merak etmeyin ifadenizi verin. Eminim sizin ifadenizi savcı bile almayacaktır. Kalem memuru alır zaten o da size yardımcı olur ifade konusunda ben mahkeme sandım ama siz daha ifadeye çağrılıyorsunuz. hiç bir şey çıkmaz

Hagp kararina donusur hocam. Rahat olun. Yalniz 5 yil boyunca hakaret kufur icerikleri paylasimi yapamazsiniz. Dikkat etmeniz gerekir

Ekşide böyle bir başlık yok.
Seçmece senimi buldular acaba.
O konuda çok küfür eden vardır.

Geçmiş olsun, inkar et, kuzenim yazmış de, ip adresi gerçeklik testi iste vs, onların söylediği hiçbirşeyi kabul etme, verdiğin İFADEYE OKUMADAN imzalama, çünkü polisler kafasına göre yazıyor.
Sen söylediklerini görmeden imzalama.

Normalde birşey çıkmaz, ülkede insan öldürüp çıkıyorlar 1 gün bile yatmadan.
Korkmana gerek yok.
Gerekirse ben karşı dava açarım vs de.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri