Allah şifalar versin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Geçmiş olsun kardeşim.
Bir arkadaşım ''sağlık belgesi'' almak için hastaneye gittiğinde ''kalp ritminde bozukluk'' çıktı.(ekg mi ne ona girdi işte).Ameliyat dediler.Ama arkadaşım sporcu.Her sabah 2 saat koşu yapar,haftada 7-8 halısaha maçına çıkar.(abartmıyorum rekoru haftada 13 günde 4).En son bi karar aldı bence yanlış diyor,ameliyat olmamayı seçti.6 ay oldu sıkıntı yok,spora devam ediyo aynı şekil.Ben bu işten bi cacık anlamadım.Onun adına endişeleniyorum bazen.Sen ne düşünüyosun acaba.
Dostum ben 5 yıldır bu sorunu çekiyorum bu ritim bozukluğunun farklı şekilleri var normal bir insanın ritim'i dakika da 70 80 atması gerekiyor benim bir anda 180' e çıkıyor ve çok rahatsız edici oluyor istanbul gata da yattım EPS oldum (Elektro fizyolojik çalışma ) sorunlu olan yeri bulup yakıyorlar ve bende bulamadılar açıkçası pek ilgilenmediler askeriz ya ama şimdi direk prof doktora gidecem inşallah kurtulucam bu dertten ve arkadaşına dikkat et bunların her çeşidi var Ani ölüm gibi biranda kalbi durabilir uzun yıllardır sporcu ise kalp ritim bozukluğu oluşması normaldir kalp büyümesi bile olabilir sana tavsiyem ısrar et ve gerekli testleri yaptırsın ve EPS Ablasyon olsun sorundan kurtulsun ileri de çok büyük sıkıntılar çıkabilir mesela ben her sene kasım ile ocak arası hastanede çoğu günlerimi geçiriyorum.
Geçmiş olsun kardeşim Allah acil şifalar versın Bende ıkı defa amelıyat oldum halada 4-5dafa olmam gerekecek Benım amelıyatlar lokal anestezı ile oluyor doktor kesıyor dikiyor ben doktorla maç muhabbetı yapıyorum![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.