Yarın Romanya'da yapılacak olan "Sokak Hayvanları Ölsün mü?" Referandumuna aşağıdaki linki tıklayarak sizler d

nicomedya

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
üŞENMEYELİM OYUMUZU KULLANALIM HAYVANLAR ÖLMESİN
DUYARLI OLALIM

Yarın Romanya'da yapılacak olan "Sokak Hayvanları Ölsün mü?" Referandumuna aşağıdaki linki tıklayarak sizler de oy verin lütfen. Şu anda "Ölsün" seçeneği önde gidiyor.

"NU" SEÇENEĞİNİ TIKLAYIN LÜTFEN. ALTTA ÖRNEK RESİMDE OLDUGU GİBİ

Referendum StirileProTV.ro

1069130_237103586442596_83885587_n.png

Cevap: Yarın Romanya'da yapılacak olan "Sokak Hayvanları Ölsün mü?" Referandumuna aşağıdaki linki tıklayarak s

Abi selam, yaklaşık kaç adet geride olduğunu bulma şansın var ise ve ciddi bir şey is, fark da kapatılabilecek gibiyse nu oylayabilirim istediğin kadar. Romanya üzerinden.

Not: abi bu daha çok bizim gazetelerin yaptığı gibi bir oylama gibi gözüküyor yalnız.

Cevap: Yarın Romanya'da yapılacak olan "Sokak Hayvanları Ölsün mü?" Referandumuna aşağıdaki linki tıklayarak s

linki tıkla az bişey öndeler DA - 51.48%
NU - 46.49%

herkesi bekliyorum NU ya.
kuyudan ayakkabısı ile köpek için su taşıyanı peygamberimiz cennetle müjdelendirmiştir.

Abi selam, yaklaşık kaç adet geride olduğunu bulma şansın var ise ve ciddi bir şey is, fark da kapatılabilecek gibiyse nu oylayabilirim istediğin kadar. Romanya üzerinden.

Not: abi bu daha çok bizim gazetelerin yaptığı gibi bir oylama gibi gözüküyor yalnız.

Aynen bu işi sen yaparsın. 10 tane vds buldunmu sana farkı kapatır fark atarsın :rolleyes:

Hesapladığıma göre 14.858 kişinin daha nu demesi gerekiyor durum eşitlensin diye..

Hesapladığıma göre 14.858 kişinin daha nu demesi gerekiyor durum eşitlensin diye..

Benden saatte 200 ancak gelir :D Romanya üzerinden o kadar ancak :D

vds 1 tane var bende de napıcaz

Site hiç güvenilir gelmedi bana.Sanki butona bastığımızda birinin facebook sayfasını beğeniyoruz gibi ya da başka bir şey ama gerçekten referandum sitesine benzemiyor.

İnsanların hayvan sevgisinden yararlanıp para kazanmayı amaçlıyo olabilirler.Dikkatli olmakta fayda var.

link koycam yasakmıydı hatırlamıyorum ama googlede arat bak gerçekmi ben emin olmasam konu açmam

vds 1 tane var bende de napıcaz

Hocam sadece vds ile olabilecek bir şey değil karmaşık. Ben saatte 300 kadar gönderiyorum şimdi.

Site hiç güvenilir gelmedi bana.Sanki butona bastığımızda birinin facebook sayfasını beğeniyoruz gibi ya da başka bir şey ama gerçekten referandum sitesine benzemiyor.

İnsanların hayvan sevgisinden yararlanıp para kazanmayı amaçlıyo olabilirler.Dikkatli olmakta fayda var.

Hocam bir televizyonun resmi sitesinde anket genel. Altta da anket sonucu ilgili kuruluşlara gönderilecektir yazıyor. Yani referandum değil ama genel olarak ciddi bir şey

6 oy attim.

Neden böyle bişey yapıyolarmış var mı bilen?

Zaten yapıcak olan yine yapar da bende verdim oyumu.Sonucu pek etkileyeceğini sanmıyorum ama.İspanya'da yıllardan beri boğalar ölüyo mesela ne kadar nu desek de.

Benden saatte 200 ancak gelir :D Romanya üzerinden o kadar ancak :D

Gördüğüm kadarıyla romanya şart değil TR ipten oy kullandık az önce demekki ip kontrol edilmiyor.

Hocam sadece vds ile olabilecek bir şey değil karmaşık. Ben saatte 300 kadar gönderiyorum şimdi.

Hocam bir televizyonun resmi sitesinde anket genel. Altta da anket sonucu ilgili kuruluşlara gönderilecektir yazıyor. Yani referandum değil ama genel olarak ciddi bir şey

hocam söyleyinde bizde yapalım ozaman ?

tr den oy kullanılıyor şimdi bende 170k face sayfasında paylaştım bakalım elimizden geleni yapıyoruz

Gördüğüm kadarıyla romanya şart değil TR ipten oy kullandık az önce demekki ip kontrol edilmiyor.

Doğrudur abi de sonuçta orda yazan önemli değil, resmi yerlere gönderirken lokasyon olarak ayırarak göndereceklerdir. Romanya üzerinden gitmesi daha mantıklı.

hocam söyleyinde bizde yapalım ozaman ?

Hocam yöntemi birçok farklı yerde kullanıyorum ve kurmak aylarımı aldı tam anlamıyla yerleştirmek sistemi. Yani klonlamak dışında vdsi gerçekten imkanı yok size aktarmamın. Ayrıca birçok yerde kullandığım için paylaşamam hocam. Ama eğer uğraşmak isteyen arkadaşlar var ise dümdüz proxy kullanabilirler ücretsiz proxy ve browser cookie resetleyerek en azından 50-100 arası oy verebilir herkes.

oy kullanıldı yorum atıldı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri